Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
TudorVigyor
üzenetére
mc hammer-re készíti az újabb internetes szex videóját....
jobb is mintha a tv-ben csicseregne
-
TudorVigyor
aktív tag
Hol van Csisztu Zs?
Hianyzik a kommentarja, pl. 'o nem a szulohazajaban latta meg a napvilagot' (megnyito unnepseg). -
rafi
tag
válasz
TudorVigyor
üzenetére
Még a testüregeit is
-
I_Am
veterán
Szvsz nem kell idézgetni az összeset, aki kiváncsi rá az olvassa az index-et is.
Bővebben: link aki pedig eddig nem tette, annak itt a link.
[Szerkesztve] -
rafi
tag
válasz
TudorVigyor
üzenetére
Wadás volt.Hiányzott még egy dopping eset a mai naphoz.Zöld meze volt a brazilnak,összekeverte a magyarral.
-
joe69
senior tag
''Az olasz Baldani az utolsó aranyérmes az athéni olimpián. Maratoni futót talán még sosem tapsoltak meg ennyien, a sportág szépségei ellenére ritkán kerül főműsoridőbe. A zenekar komótosan, már-már érzelgősen játssza, az amúgy pattogós olasz himnuszt, nem sietnek, biztos órabérben hakniznak az olimpián.''
-
TudorVigyor
aktív tag
-
TudorVigyor
aktív tag
Osszeeskuves-elmelet maniasoknak: a brazilt lerangato egy Ferrari-rajongo volt. Mivel nem Sumi nyert ma, nem hallhatta az olasz himnuszt, igy viszont meghalgathatta a zarounnepsegen a Marathon-dijatadason.
-
Integra
titán
válasz
TudorVigyor
üzenetére
na ezt akartam kérdezni, hogy emiat vesztette el az első helyet????
mert azt a részt sajnos nem láttam
-
rafi
tag
válasz
TudorVigyor
üzenetére
Az a Wada embere volt,Doppingvizsgálatot akart tartani.

-
t-shirt
veterán
''meg hogy fordítva fogja a hegedűt.'' 
mega lol -
TudorVigyor
aktív tag
A Marathon-futas aranyermet most adjak at, ugyes PR. Kar, hogy a versenyben vezeto brazil futot egy gorog nezo lerangatta a palyarol nem sokkal ezelott, hehe.
-
TudorVigyor
aktív tag
válasz
TudorVigyor
üzenetére
Hosszan mutatnak egy nezot, oleben egy kisgyerekkel, aki befogja a fulet.
Ugyes vagokep. -
rafi
tag
INDEX friss:
A stadionban éppen a Vágtázó Halottkémek Hagyományőrző Egyesület ugrál a tűz körül, biciklista érkezik, a görög kerékpáripar több ezer éves hagyományaira utalva, majd egy állal hegedülõ krétai Edvin Marton lép az emelvényre. A színfalak mögött uozóval alapozzák meg a hangulatot a fellépők, amit mi sem bizonyít jobban, mint a krétai zenész szemében égõ opálos ragyogás, meg hogy fordítva fogja a hegedűt.
Ezek befüveztek... -
TudorVigyor
aktív tag
Eddig kicsit olyan ez a zarounnepseg, mintha mi Lagzilajcsit es baratait szerepeltetnenk.
Megint turistak jonnek, megint megalol. -
joe69
senior tag
''A stadionban éppen a Vágtázó Halottkémek Hagyományőrző Egyesület ugrál a tűz körül, biciklista érkezik, a görög kerékpáripar több ezer éves hagyományaira utalva, majd egy állal hegedülő krétai Edvin Marton lép az emelvényre. A színfalak mögött uozóval alapozzák meg a hangulatot a fellépők, amit mi sem bizonyít jobban, mint a krétai zenész szemében égő opálos ragyogás, meg hogy fordítva fogja a hegedűt.''
-
rafi
tag
válasz
parandroid
üzenetére

-
parandroid
félisten
gondolkodtam rajta, hogy beteszem aláírásnak, de nagyon szezonjellegű sajna...
amúgy én már régen csak indexen nézek sportközvetítéseket, pont a szakkommentárok miatt...
a vizeletüggyel való élcelődést egyébként már korábban kezdték, itt egy részlet a magyar-horvát kézilabdameccsről, péntekről:
''Perezt leszerződtette egy vándorcirkusz, hiszen hármas kapufát bírt lőni. Ettől a Fazekas is behugyozott volna - kommentálta az esetet egy mellettem örjöngő főszerkesztő.''
az 1. félidő 9. és 10. perce között hangzott el, mint szakkomentár... Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Egon
nagyúr
Amúgy is gyanús ez a ''két különböző embertől származó vizelet'' történet... Egy csomó kérdést felvet.
Miért most jönnek ezzel elő? Azt miért nem vizsgálták, hogy valamelyik minta a levett vérrel (amivel ugye nehezen elképzelhető a manipuláció) egyezik-e vagy sem? Miért lenne akkora barom Annus, hogy ne ugyanazon személy (pl. az edző) vizeletét használja csalásra (már ha tényleg csalt)?
Lassan ki fog derülni, hogy Annus csak egy rosszul sikerült kibernetikus organizmus, a belső fémváz korrodálódik, és a rozsdás vizelet leplezte le...
[Szerkesztve] -
joe69
senior tag
Index:
A görög Julio Iglesias édesbús dallamaitól kísérve bevonul a színre kétszáz részeg német turista, az ország turisztikai potenciálját demonstrálva, és egyszersmind véget vetve a Görögország dicsőséges történelmét bemutató életképnek.
-
t-shirt
veterán
4 év mulva, a biztonság kedvéért minden olimpiai sportolónak kiveszik a máját és a veséjét, hogy bármikor mintát vehessenek
-
rafi
tag
Index:
A mellettem álldogáló szervezők arról pusmognak, hogy Fazekas Róbert a stadion közelében található bárban alapoz négy korsó sör társaságában az olimpiai láng eloltására.
Valamit szednek ott is!Vigyázzatok jön a Wada!! -
Egon
nagyúr
válasz
Calogero
üzenetére
A WADA _NEM_ akarja senkire sem rábizonyítani, hogy doppingolt: bőven elég nekik a statisztikájuk javításához (mert valójában erről szól a történet), ha valakit ''doppingvétség'' címszóval elmeszelhetnek - legyen szó kevés vizeletről, pozitív mintáról, bármiről. Erre Fazekas a legjobb példa (na meg a lesérült súlyemelőnk): nem igazán pedáloztak azért, hogy másnap megvizsgálják...
Szerintem most így próbálják bizonygatni a saját igazukat. Ezt támasztja alá a WADA elnökének visszataszító nyilatkozata Fazekas vélt csalásáról (ami persze a jegyzőkönyvbe nem került bele...
Milyen érdekes...
).
Mindenesetre kíváncsi vagyok a bécsi vizsgálatok eredményére. Ha pozitív lesz, akkor két eset lehetséges:
a/ tényleg doppingoltak (ebben az esetben nem értem, miért adtak mégis vizeletet?);
b/ manipulált valaki a mintákkal (felmerül a kérdés: miért és ki tenne ilyet?).
Ha a vizsgálat eredménye negatív lesz, akkor három esetet tudok elképzelni:
c/ nem doppingoltak (ebben az esetben buták voltak, de a WADA bekaphatja);
d/ olyan szert használtak, ami már kiürült a szervezetből (ezt igazából nem tudom elképzelni: akkor Annus adott volna mintát...);
e/ az atlétikai szövetség is benne van a balhéban (ebben az esetben a véleményem:

). -
joe69
senior tag
ez is Index:
Köszöntök mindenkit a XXVIII. Olimpiai Játékok záróünnepségén! A nagyszabású showműsor görög tánczene-énekesek haknijával kezdődik. Információim szerint a szervezők anabolitikus szteroidokat osztottak ki a nézők közt, hogy nagyobb megrázkódtatások nélkül túljuthassanak a következő órák érzelmi viharain.
Valakinek elszallt ott az agya
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Calogero
üzenetére
De, ha BIZTOS, hogy masik ember vizeletet adta le -vhogy-, akkor miert kell meg egy teszt...tok ertelmetlen, ha tudjak, hogy csalt.
Leveszik a tesztet frankon, megvizsgaljak, negativ, es akkor aszondjak, hogy jo, ok de a 3. es a 4. az nem ugyanattol van, ugyhogy doppingvetseg...minek?
hobizoli
[Szerkesztve] -
rafi
tag
Idex:
Fazekas Róbert közleményt juttatott el a görög szervezőknek, melyben jelezte, hogy a záróünnepségre nagyon szívesen visszajönne, hogy lehugyozza az olimpiai lángot.
Már látom lemaradtam
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Az index ma nagyot alakitott

Fazekas Róbert közleményt juttatott el a görög szervezőknek, melyben jelezte, hogy a záróünnepségre nagyon szívesen visszajönne, hogy lehugyozza az olimpiai lángot.
Ezek ezt komoly hírként tálalják?
-
Calogero
addikt
A NOB a doppingvizsgálat megtagadása miatt vette el Annustól aranyérmet, de a hivatalos közleményben jelzik: a magyar atléta által leadott két minta két különböző sportolótól származik.
Bővebben: link -
-
Tomcat13
senior tag
Nem azért mondom, de 10 olimpia aranyat tippeltem, és én, mint tudatlan halandó, nem sejthettem, hogy ilyen doppindolásos ügyek is fogják szinesíteni a magyar csapat szereplését, viszont meg is nyertük a 10 aranyat, szóval sikerült altalálnom, az egy másik történet, hogy hivatalosan csak 8 hozunk haza!
Szóval gratulálok magamnak!
-
Sherman
tag
Emlékezetes olimpia lesz ez a számunkra. Tízszer győztünk, kilencszer szólt a himnusz nekünk és 8 aranyat szereztünk. Ezt kérem überelni más nemzettől (szerencsére az aranyak számát tekintve is csak 11 nemzetnek sikerült).
Egyébként gratulálok a vizipólósoknak és csak remélni tudom h a szerb vereség levét nem a vajdasági magyarok isszák meg.
[Szerkesztve] -
Wildmage
senior tag
Újabb balhé:
Tömegverekedés tört ki az athéni olimpia birkózócsarnokában a 74 kg-osok egyik negyeddöntője után. Az orosz Buvajsza Szajtyijev és a fehérorosz Murad Gajdarov - előbbi hosszabbításos győzelme után - a szőnyeg mellett estek egymásnak. A dulakodókhoz nézők, kísérők és csapattagok is csatlakoztak, majd kisvártatva a rendőrök is bekapcsolódtak. A nemzetközi szövetség (FILA) mindkét együttest 10-10 ezer dolláros büntetéssel sújtotta. Szajtyijev hamar túltehette magát a történteken, hiszen a döntőben is diadalmaskodott, és 1996 után második ötkarikás aranyérmét szerezte meg. (MTI) -
Wildmage
senior tag
válasz
bitfarkas
üzenetére
Nem baj! Most volt a tv2-n, hogy az olimpia a 4.5 millió Euró helyett 12 millóba került. Ezt 10 évig fogja szépen fizetgetni a görög lakosság. A fene az állandó sziesztázásukba, meg hogy képtelenek semmit rendesen megrendezni. Ott volt pl. az atlétika alatti bírók általi töketlenkedés is.
-
Zsiba
senior tag
Egy idióta berohant a marathoni futásra és ''letaglózta'' az élen futó brazilt.
A kinézete alapján nekem úgy tűnt, hogy ugyanaz a hülye volt, aki annak idején a silverstonei F1-es futamon berohant. Ugyanaz a skótszoknya, meg sapka!
[Szerkesztve]
Bár most mondják, hogy az görög népviselet volt... Pfff...
[Szerkesztve] -
joe69
senior tag
vazze lattatok mit csinaltak a maratonban vezetovel??

-
rafi
tag
Az OLIMPIA legszebb aranyérme a számomra!!!A többinek is nagyon örültem,de ezek a fiúk visszaadták az életkedvemet!!!!
BRAVÓ!!!!!!!!!BRAVISSIMÓ!!!!!!!! -
Biaggio
őstag
Grat

Remélem, mindenki tud eleget pisilni
-
Safranek
aktív tag
HIMNUSZ
-
Tomcat13
senior tag

Hajdú B. a legnagyobb !!!

-
Tomcat13
senior tag
Én nemtom ki, hogy van vele, de én nagyon ennek győzelemnek a hatása alá kerültem és még most se tudtam feldolgozni, csak azt tudom mondani a mit? Haju B. soha nem gondoltam volna, hogy 13 fürdőnadrágos féfri sírásra tud fakasztani, de most ez is sikerült, FANTASZTIKUS VOLT !

SZÉP VOLT FIÚK !!!

-
tildy
nagyúr
Grat nekik.de én majd csak a pisiproba után fogok orulni.
-
Integra
titán
és nagy respect a szurkolóinknak!!!!
kultúrált ünneplés, semmi galiba, semmi utcán randalírozás, ez az igazi országimázs!!!!!!!
-
Safranek
aktív tag
Veretlenül megnyerni, nem semmi. Igazi sportemberek vagytok FIÚK!

Emelem kalapom. Köszönjük ! -
B.Kox
tag
Heurééééééépaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

-
bitfarkas
őstag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Hát büszkék is lehetünk, mert ráadásul ezeket a bírókat is a WADA delegálta erre a meccsre.

-
Integra
titán
ez a hadjú gigalol
))))))))))))))))
aszongya:
''TIBI BÁCSI EZT MOST ELINTÉZTE''

-
Juhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
Latissimus Dorsi
senior tag
Gyerünk srácok h*gyozzátok ketté az üvegcséket

Hajrá Magyarok!
-
Integra
titán
5 perc alatt 5 évet öregdtem......
de megérte!!!!
hozom is a behűtött KELT-et
)))))))))))))))))) -
pweisz
senior tag
Izgalmas volt!
-
-=V3rthil=-
őstag
ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! KEgyetlen jó csapatunk van, NA ERRE LEHETÜNK BÜSZKÉK!!!!!!

HATALMAS GRATULÁCIÓ!!!!!!

-
Ez a Hajdú B...
''Sose hittem volna hogy sírni fogok 13 fürdőnadrágos fiútól...''
Amúgy ne szégyellje, én is bőgök mindjárt úgy örülök!!! A férfi-kéziken voltam csak ki ennyire! -
Calogero
addikt
Szep volt fiuk

-
Integra
titán
BAJNOKOK VAGYUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HÁT MIT CSINÁLTUNK!!!!!!HONNAN JÖTTÜNK?????????
ŐRÜLET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mindjárt bőgök...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

''meg hogy fordítva fogja a hegedűt.''

).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Nem valószínű, maradjunk ennyiben.)