Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
Szep volt Dia..

25 loves 25 talalat

-
Tomcat13
senior tag
100% Ember feletti!!!
Ez igen!
Azért is olyan szép, mert nem igazán számoltak vele, akik aranyakról beszéltek, és ez azért fájó!
De meg mutatta, emelem a kalapom!
[B[HAJRÁ MAGYAROK!
SZÉP VOLT DIA! -
janati
őstag
ÉLJEN DIA!!!!
KIRÁLY VOLT!!
GRATULÁLUNK, EGYSÉGESEN INNEN A PH!-RÓL!!!!!!!!!!!!

-
Integra
titán
hallgatjátok a petőfit?
beszélni sem tudnak, sírnak...
iszonyat megható -
Integra
titán
TE JÓ ÉG MIT TUD EZ A NŐ????????????????????????????
HIDEGVÉRREL A MARADÉKOT IS KILŐTTE...............
DIA, DIA HUNGÁRIA
-
divot
veterán
Anyák napja ez az egész olimpia!
Timi, Dia 
-
Tomcat13
senior tag
Megvan a második arany!
Szép volt Dia!!! -
F-ECT$
titán
+van!!!!
-
Integra
titán
DIA A VILÁG LEGJOBBJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Integra
titán
fákk

Bővebben: link
nem tudok idefigyelni, úgy izgulok diáért
-
törölt tag
meglesz, meglesz. Asszem ő itt mesterlövész lenne

-
Tomcat13
senior tag
21/21 ez nem gyenge, ha egy lövés sikerül már megvan!
-
Integra
titán
100%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
te jó ég!!!!! -
rafi
tag
Már 4 kör!!!!
-
Integra
titán
én csak a petőfin hallgatom, nem látom, de nem bírok egy helyben ülni

-
F-ECT$
titán
Már csak 8/11 kell!
[Szerkesztve] -
Integra
titán
továbbra is 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GYERÜNK DIA
-
Tomcat13
senior tag
14/14 Ez igen!
-
Integra
titán

bosc fiúk ezt közben találtam
-
Integra
titán
gyrünk dia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
divot
veterán
Így van: Hajrá Dia!
-
Tomcat13
senior tag
Mindenki a képernyők elé!
HAJRÁ DIA ! -
Tomcat13
senior tag
a vívásnál, most mi a szitu, ha nyerünk az Ukránok ellen mi van?
-
Tomcat13
senior tag
Most írták ki, hogy lesz élő közvetítés!
Ígéret szép szó................. -
Tomcat13
senior tag
Na igen, de szinte végig vezettünk, és nem lehet, hogy ő sem hitte el, hogy kikaphatunk az USa-tól.
Nem, 13.00-tól kezdődött a lövészet? -
rafi
tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Az USA ellen kellett volna cserélni.Szabó Bence hibázott.
-
Sixkiller6
őstag
a kardcsapat lealázta kínát, lengyel balázst lecserélték, helyette fodor kende +4 gyel végzett. nemcsik +8, ferjencsik -7
ukárnok ellen 10-9 két csörte után -
Tomcat13
senior tag
Na, kiváncsi vagyok tényleg nyomja-e az m1 Dia lövészetét!
-
rafi
tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Nem baj,majd én örülök helyetted is!!!

-
Sixkiller6
őstag
ezt nem hiszem el, le kell lépnem egy órára... nem fogom látni dia aranyát...
vazze... -
rafi
tag
Balogh kikapott ökölvívásban.
Ez nem a mi napunk!!!
-
Integra
titán
dia döntős!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szép volt
-
rvs
aktív tag
ez ne mondd miattam.

nem kell örülni neki feltétlen, de tán a sajtóban nem kéne 'keresztre feszíteni'. (amit kapott azután ez egy finom kifejezés.) erről csak az jut eszembe, mikor Kovács Ágitól meg akarták vonni a támogatást (néhány rosszabb eredmény után, meg persze betegsége közben) az úszószövetség részéről, hiába volt olimpiai bajnok. -
Sianis
addikt
A mi 15 éves fiunk négy év múlva a japán gyerek nyomdokaiba lép, és ez a lényeg. Nagy szó, hogy egyáltalán kint volt és hogy 15 évesen egyáltalán volt ereje versenyezni a nagyobb korosztállyal. Szerintem néhány 15 évesen még egyedül az utcán sem nagyon bóklásztunk, de ez a srác már önállóan megküzdött a világ élsportolóival! Ez az igazi eredmény, mint emberileg, mint sportolóilag! Csak gratulálni tudok Daninak, legszivesebben kezet fognék vele, és együtt ünnepelnénk egy nagyot, de ez ugye csak álom, de a sikere az nem.
-
Sianis
addikt
Évike miért lépett vissza?
-
rvs
aktív tag
mtv nagyon tré. (kézilabda kivétel, azt a srácot birom, bár a nevét most meg nem mondom.
)
bár tegnap nem láttam az omniózus ezüstúszást, rettenetesen elképedtem a so called 'amiről nem beszélünk' műsoron. mind3 ember (akik közül talán egyedül Vitray-t tudom tisztelni) iszonyatosan bunkó volt. Gyárfásnál ez persze nem újság, nem tudom ő kinek lehet a barátja.. (olimpiai kiadvány, 2000 forint, lágy kötés, tele pontatlansággal. made by Gyárfás Corp.)
SzabóG közvetítését megnéztem utána (magyar eurosport), és tökéletesen egyetértek vele, hogy egyáltalán a döntő már óriási eredmény 15 évesen. erre az összes műsor, és lap tele van vele, hogy mi lett volna, ha.. elképesztő.
(látod Divot, ez a magyar mentalitás, amire utaltam.) (arról nem is szólva, hogy elvárják tőle a nagy eredményt. (ami persze csak egy lehet.))
Risztovot sajnálom, de basszus, még mindig 8. legjobb a világon az eredménye alapján. persze ez itt nem újság, itt csak egy helyezés számít.
sajnálom az ismételt kirohanást, én biztos egy másik bolygóról jöttem. -
Gergello
addikt
vizilabdában mit játszottunk az usaval?
-
divot
veterán
Nekem csalódás volt a női vizilabda csapat is eddig, Risztov, a mai kardoskodás, Bodrogi, így hirtelen, viszont Dani mindenért kárpótolt.

-
Sixkiller6
őstag
faxért nem lehet mutatni a sportlövőket, (igaly dianát pl), iszonyat látványos és izgalmas versenyek vannak ott is. búrám teli van már az mtv-vel
-
Tomcat13
senior tag
Azért még az úszók hátra vannak!
Aki csalódásról beszél, ne felejtse el, hogy egyszerüen ott lenni az olimpián is nagy dolog, és ha valaki küzd de amásik jobb nincs probléma, hiszen erről szól a sport, és hogy nem a mi oloimpiánk, soha nem lesz egy ilyen kis országnak ''olimpiája'', mert vannak országok akiknek területük, éa népességük nagysága miatt is sokkal nagyobb a sansza, csúcsteljesítményre járatott sztárokat kinevelni.
Mi a körülményekhez képest, igen is remekül szereplünk, most is és ha nme nyerünk még csak két aranyat akkor is! -
khalox
őstag
A Risztov meg visszalépett?
-
Sixkiller6
őstag
cselgáncs: a japáp inoue az anti utáni körben 1:27 alatt ipponnal nyert, utána, a 8 között ipponnal kikapott !!!! egy hollandtól, így anti helyezetlen lesz
-
Integra
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
ezt hallotam én is, hogy egyszerűen nem akarta elhinni, meg felfogni sem tudta..
találkoztam már én is amcsikkal akik egyszerűen csak pislogtak mikor látták hogy másképp is mennek a dolgok mint ahogy azt az usa-ban megszokták. -
Integra
titán
kovács anti nem küzdhet a bronzért

-
Sixkiller6
őstag
ezt 100%ig így gondolom és is
egy kis sztori: 2000-ben sydney után eljött magyarországra a nemzetközi kajak-kenu szövetség elnöke (vagy vmi nagyon nagy fejes), és kérte, h vigyék el őt oda, ahol ezek a magyar kajak-kenu félistenek készülnek.
erre el is vitték dunavarsányba, ahol ugye minden pusztul szét, a bungalókban, ahol laknak az ott edzőtáborozók, ottlévők, a padló deszkái között kinőtt a fű, ablakok betörve, borzalmas állapotok.
itt sétálgattak vele 1 órát, utána azt mondta, h érti ő a tréfát, de most már _tényleg_ szeretné látni, h hol készülnek... nem hitte el, h ott...
[Szerkesztve] -
khalox
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Mondjuk szerintem eg ilyen patinás sporthoz egyáltalán nem illik ez az ökölrázós bohóckodás... egyszerűen siralmas... nem azért mert mi vesztettünk, de tényleg.
-
Sixkiller6
őstag
igaly diána 2. helyen áll két kör után a skeet selejtezőben
sajnos az azeri csaj lőtt egy 25-öt, amit senki más nem tudott a mezőnyben az első két körben meglőni. -
Integra
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
szerintem nem csalódás van.
nem szabad abba a hibába esnünk hogy a mienktől csak az arany várható el, minden más kudarc.
persze hogy mindenki győzni akar és dicsőséget szerezni, de nemcsik esete tökéletesen bizonyítja mi is az igazi dicsőség...
szerintem sokkal inkább indult meg az olimpikonjaink között egy generáció váltás. bekell hogy érjenek a fiatalok, az ''idősek'' pedig érthető módon nehezebben tartanak lépést a már beért fiatalokkal.
itt a dani gyerek, egy superman, hülyére fog verni mindenkit, és nem csak ő az egyedüli újonc.
és azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a világ a határainkon kívül sem állt meg. ékes példa az amerikaik győzelme a vivóink felett.
jobb helyzet, több pénz, ideális felkészülés, ideális körülmények és lehetőségek.
ha megnézem mi hogy készülünk, hát azt mondom, hogy le a kalappal hogy kint vagyunk és hogy érmeket és pontokat szerzünk!!! -
Sixkiller6
őstag
ne legyél már pesszimista, van ami összejön van ami nem
lengyel -11
ferjencsik +1
nemcsik +8
lengyelen ment el
mi az, h nem a mi olimpiánk? a vívóktól kb egy érmet vártak. úszók, risztovot kivéve, parádésak. hétvégén jönnek a dobóatléták, stb
attól h vki nem nyer, attól még...
ahh. mind1, csak nem szeretem ezt a negatív hozzállást, h szegény magyaroknak semmi nem jön össze.
mikor lenne a mi olimpiánk? ha 5-6 aranynál tartanánk?
ehhh
tudom, jön a válasz...
sokadik nagy csalódás: szerintem csak 2 volt, risztov és bodrogi
[Szerkesztve] -
Integra
titán
most hallom a rádióban, hogy a magyar vivók féltek az amcsiktól
-
Integra
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
idézem a petőfi rádió kommentátorát:
''hát ez nagyon nem volt szép fiúk, nagy csalódás'' -
Sianis
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére

-
divot
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Sokadik nagy csalódás. Nem ez lesz a Nagy Olimpiánk.
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
40:38! ferjancsik jön
43:45... kikaptunk kard csapatban, ferjancsik csúnyán elbukta az utolsó asszót.
na ez nagy csalódás...
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
A köcsög japánt nem fújták be, mert szimpatizált vele a bíró, pedig úgy menekült mintha világ vége lenne, bár Anti személyében tényleg az volt. nem baj Anti veled vagyunk, bronzérem is tökéltes, majd vb-n visszavágsz! Csak az a frány lencs ne hulla ki...

-
Sixkiller6
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
na, lengyel csak 2-vel kapott ki, nemcsik és ferjancsik behúzhatja
de ha lengyel ilyen gyenge lesz, akkor a kínaiak ellen nagyon nahéz lesz -
Sixkiller6
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
30:25 ide, nemcsik parádés!
kovács anti szintén nagyon nagy formában van, gyerünk anti a bornzért! -
Sixkiller6
őstag
a vízis fiúk behúzták a kötelezőt, viszont a kard csapatunk 20:18as hátrányban van az usával szemben, lengyel balász nagyon gyenge (két asszó: 3-7, 3-8)
ferjancsik és nemcsik parádés
25:24 ide!!! -
Integra
titán
szép volt fiúk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
joey7
őstag
Lehet,hogy az olimpia miatt túlterhelt az index szervere,és ezért nem megy az indexmail?

-
F-ECT$
titán
Nyertünk!!!!
-
Integra
titán
7-5, kitartás!!!
-
divot
veterán
Azért most már kellene valamit mutatni az utolsó negyedben is. ú
Szerk: na végre! 7-5
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Most jók a magyarok végig, egy pillanatra sem engedtek ki.
Szerk: Csak ennyi helyzetet nem kellene kihagynunk.
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Takács egyéni legjobbjával csak a 32. lett

-
Integra
titán
6-4
-
Integra
titán
harmadik negyed 5-4 ide
eladtuk emberelőnyben a landát
-
Integra
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
drukkolunk neki

-
Sixkiller6
őstag
kovács anti egy yukoval sajnos kikapott, azonban az bizakodásra adhat okot, h végigbírta, nem kapott ki ipponnal, mégcsak wazaari-val sem. ez nagyon nagy szó inoue ellen.
remélem eljut a bronzig -
Integra
titán
huhh, úgy verik egymást mintha a szerb-magyar meccs lenne...

-
divot
veterán
Most nagyon összeszedettnek tűnik a vizilabda csapat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Robotporszívók
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Timi, Dia

(látod Divot, ez a magyar mentalitás, amire utaltam.) (arról nem is szólva, hogy elvárják tőle a nagy eredményt. (ami persze csak egy lehet.))