Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
azért nem szeretnék élsportoló barátnőt, úsztó különösen nem

-
Integra
titán
te jó ég ez az ukrán csaj sem semmi, igazi terminátor.......
ági negyedik 200 vegyesen, új országos csúcs, szép volt!!!!
-
törölt tag
Szép volt Ági!
-
I_Am
veterán
Végre egy új magyar tehetség!!!!
Gyurta Dániel. Hajrá Dani, Hajrá Dani.

Rózsa Norbi, Szabó Joe és Darnyi Tamás után végre itt van megint egy nagyon ütős tehetség!
Cseh Lacit direkt hagytam ki, mert Ő nem ilyen kirobbanóan nagy tehetség, mint Dani. Ezzel nem lehúzni akarom Lacit, csak nyers fogalmazással élek. -
törölt tag
Ez a srác mintha cérnán húzták volna úgy ment el a mezőny mellett!
Alázás lesz itt holnap.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sixkiller6
őstag
ettől a Gyurta gyerektől kész vagyok, úgy lehajrázta a világcsúcstartót, h szevasz.
emberek 15 !!!!! éves, 15 !!! kész.... -
t-shirt
veterán
Gyurta Dániel ez igen, 15 éves
-
divot
veterán
Dani, vazze, isten.

-
rafi
tag
Ezek a Dél-Afrikai úszók nagyon jók!
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
üzenetére
19:17 - 19:26 férfi 200 m mell elődöntők
Bővebben: link -
törölt tag
Mikor úszik a Gyurta Dani? tudja valaki?
-
törölt tag
Gyerekek most láttam ezt a Dani fiút. Nagyon ott van, csak így tovább és a döntőben is remélem megmutatja had köszöntsünk egy új úszókirályt.
[Szerkesztve] -
rafi
tag
Szép volt csajok!!!!!Így kell egy profinak hozzáállni a gyengébb elleni mérkőzéshez!

-
Alvin_ti4200
félisten
Megint nyertünk (33-20)
Szép volt lányok
-
Integra
titán
szép volt lányok!!!!!!
pihenés, aztán jöhetnek a brazilok
-
Gergello
addikt
az elején azt mondtam nyerünk 15-el és még csak 10

-
Gergello
addikt
őőő, kérdezném ez felkészülési mérkőzés?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zölcsi
tag
hát ezt nem hiszem el már megint ellenünk fúj a bíró!
mondjuk így is szétverjük öket

mondjuk a görögök nem jelenhettnek akadájt a kézilabda nem az ő sportjuk -
Integra
titán
21-13

gyerünk lányok nem leállni!!!!
-
Arhel
senior tag
Végre a NŐI Kézisek ''jól'' játszanak!
HUN - GRE (félidő)
15 - 9
HAJRÁ MAGYAROK!
-
Wolverine
félisten
Bodrogi Laci az utolsó csoportban indulhat az egyéni időfutamban, a világbajnok Jekimov is előtte fog rajtolni. Ez jó jel, esélyesnek tartják
Persze, úgy tűnik, jó formában van 
-
Sianis
addikt
ajajajaj a női úszóink elúszni látszanak
-
Wolverine
félisten
Sajna a görög meccset csak összefoglalóban tudom majd megnézni, de a horvátot már élőben fogom végigdrukkolni. Mellesleg ilyen béna összefoglalókat még sosem láttam az mtv-től

Ja, szerintem 8 aranyunk lesz: női kajak tarolás
, +1 kajak-kenu, Fazekas, férfi vízilabda, női kézilabda. Ez 7, a 8. a bónusz lett volna, de azt Nagy Tímea már összehozta
És bár ne lenne igazam, és nyernének a női vízilabdázók, Annus, a női párbajtőrcsapat, Gyurta, Kovács Antal is...
Egyébként kegyetlen volt látni azt, hogy Bátorfi milyen gyenge formában érkezett ki. Vagy nem az volt gyenge, hanem elszaladt mellette a világ
-
rafi
tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Remélem nem a tegnapi kézilabda ismétlődik meg.
Az Ns azt írta tegnap,hogy könnyed szamba lesz...
Mai cím görögsaláta... -
Integra
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
huhhh, akkor jó lesz hazaindulni

-
rafi
tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Azért nem volt valami szimpi,ahogyan beleüvöltött a bíró arcába.
-
Sixkiller6
őstag
sajnos tóth kriszti kiesni látszik ping-pongban, pedig nagyon jól játszik a hong-kongi ellen. tényleg nagyon szoros
-
Integra
titán
azt hiszem hogy most jön el az az idő mikor egy nagy generáció váltás lesz az úszóinknál és ha most ilyen jól szerepelnek, akkor azt hiszem ők lesznek azok akik évekig meghatározzák majd az új arcunkat úszásban.
-
Sixkiller6
őstag
viszont egyre jobban zavar a magyar tv közvetítési stílusa, össze-vissza kapkodnak, mindenből mutatnak egy kicsit.
milyen volt már tegnap, amikor vmi női sportlövőnél a legeslegutolső körben (amikor mellesleg óriásit hibázott az addig vezető orosz, és lecsúszott az aranyról) elkapcsoltak. tegnap bátorfiékat keverték le, h majd visszajövünk.
megdöbbentő, mintha bizonyítási kényszer lenne rajtuk, h mennyi mindent meg tudnak mutatni. komolyan mondom inkább nézem az eurosportot, ott legalább végigadják a számokat. -
rafi
tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Fantasztikusan jó felépítésü fiú,és borzasztó tehetséges.Szécsi Tamás már évekkel ezelőtt megmondta,hogy jobb lesz ,mint Darnyi.Neki hiszek és nagyon sajnálom,hogy eltünt az úszó életből.
-
rafi
tag
-
Sixkiller6
őstag
hamár istenekről volt szó:
a lovasversenyen az egyik lovat Air Jordan-nek hívják... lol
[Szerkesztve] -
dobi
aktív tag
Sztem is az egér más kategória volt...de azért most is vannak klasszis sportolóink!!!
(pl: Nagy Titi)
Egyébként nem fikázni kell a magyarokat, hanem ezerrel szurkolni!!!
Hajráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!! -
Predator666
aktív tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Magyaro. RULZ! -
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Így igaz!
Egyéni számokban nemigen nyert még senki 2-3 testhosszal olimpiai döntöt. Legalábbis nem 200 méteren.
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
ez mondjuk igaz, de egerszegi külön szám. nem hiszem h a köv 20 évben lenne még egy ilyen női úszó a világon. ő külön faj, aki ért vmicskét az úszástechnikához, az orgazmus-közeli állapotba kerül, ha nézi az úszását.
amúgy egérnek 0.78as fajsúlya van (volt), effektíve ha ugrig egy taplast a vízbe, akkor csak térdig süllyed, mert a víz kidobja.
szaé ő finoman szólva is istenség kategória.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Egerszeginél sem volt ''nagy szám'' amikor 19 évesen verseny hegyeket nyert annál inkább amikor 14-15 évesen

Szal szerintem Laci már nem olyen fiatal, sokkal inkább érett versenyző.
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
na ja cseh laci is már 19 éves... vénember
-
Sixkiller6
őstag
majdnem magyar csúcsot úszott, márpedig 200 mellen egy magyar csúccsal és kis mázlival aranyat lehet nyerni, de az érem szinte tuti
nem térek magamhoz... -
Sixkiller6
őstag
Gyurta Dani !!!! Rullaaaa!!!
valami eszméletlen nagy időt úszott 200 mellen! testhosszal verte a világcsúcstartót, messze a legjobb idővel van a 16 között!
alakul az éremesély
ez a srác évek óta ott van a mezőnyben, és még mindig csak 15 éves, jézus mária!!! -
divot
veterán
Jesszusom, ez a 15 éves Dani gyerek...

-
divot
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Ok.
Szóval ez nagyon szinpatikus volt. Remélem a férfi kézilabdások, és a női vizilabdások is ugyanígy ki tudnak jönni a gödörből. -
bizi990
senior tag
Ha a közvetítések vagy a menetrend érdekel benneteket nézzétek meg ezt: Bővebben: link
bizi -
divot
veterán
Ez például gyönyörű volt Risztov Évától, mert nem csak, hogy szépen úszott, hanem a tegnapi vacak szereplés után lelkileg is meg tudott újulni. Ilyenkor pld. nagyon örülök, bár ez nyilván nem tipikus magyar szokás.
-
törölt tag
Az hogy az aranyat 50x olyann értékesnek tartjuk az szerintem természetes a világon bárhol! Csak egy pl. én Atlantától kezdve el tudom mondani az aranyérmeseket(Barcelonában 7-8tudok) viszont az ezüstérmesekről lövésem sincs 1-2kivételtől eltekintve.
Úgy érzem ez az egész vita a kézisekből indult ki! Én személyszerint arra gondoltam hogy ha egy fantasztikus csapat meg tudja verni az elődöntőben Koreát és a döntőben 8 góllal vezetni 40percig Franciaország ellen, attól én igenis elvárom hogy aranyat nyerjen, (ráadásul úgy hogy kb. 10000 magyar ment ki buzdítani őket.
) és a végét nem elszórakozza, mert nem fáradtság volt hanem szórakozás. Végén meg jön a sírás,
+ a magyarázkodás, az egészben a legfurcsább hogy maguk a Franciák sem tudták hogy hogy nyerték meg a vbt. -
Integra
titán
olvastátok hogy a görög szervezők nem bírnak a magyar szurkolókkal a kézi és a vizilabdán??? mindig felállnak és túl zajosak, a dobjaikat már így is elvették....
szegény görögök nincsenek hozzászokva ehhez
-
Predator666
aktív tag
Mellesleg azért utálom nézni az olimpiát mert a (magyar) bemondók mindig teljesen elfogultak...: Hú ő biztos, hogy nagyon jó lesz...he?!...Mi az?!!...nem lát a bíró?!!...óh szegény xy kiesett a mezőnyből.
Na ezért utálom, mert minden bemondó azt mondja, hogy milyen jó, és a nézők csalódottak lesznek.
Ehelyett azt kéne beharangozni, hoghy miben nem nyújt kiemelkedő teljesítmény, és akkor nincs csalódás, és sokkal jobban örül mindenki.
Na ezért szar.
1bknt szoktam nézni
-
Integra
titán
nemtom mi lesz a mai program, de harjá mindenkinek

megyek antennákat bemérni, hurrá.............. -
divot
veterán
-
Sixkiller6
őstag
Simon Attila az első két fordulóban 89 ill 90 kört lőtt, ezzel jelenleg 34.
Zubor Attila kiesett 100 gyorson
[Szerkesztve] -
rvs
aktív tag
mondd nyugodtan. én csak azt mondom, hogy dühöngeni senkinek nincs joga a sportolón kívül. (egyébként tényleg tipikus az a magyar szokás, hogy az aranyérmet kb 50x olyan értékesnek tartjuk mint az ezüstöt. ez tény.)
volt osztálytársam c-1000-ben képviseli magyarországot majd. amit akkor és ott tud, azt megteszi majd. ha tök utolsó lesz, én akkor is büszke leszek rá.
egyébként igazad van, a sport manapság főként már nem az egymás elleni versengésről, hanem a szórakoztatásról szól. van aki szereti ezt, és van aki nem. -
Sixkiller6
őstag
pár szó a mai napról rovatom:
8:00 Simon Attila szabadpisztolyban lő a selejtezőben jelenleg, döntő, ha sikerül bejutni, 11:15-kor
9:00 Zubor Attila 100 m gyorsúszás, 16 közé kerülhet, döntő messze van
9:44 Risztov Éva és Boulsevicz Beatrix 200 m pillangón próbál továbbjutni, Risztov éremesélyes volt (ki tudja, h most milyen állapotban van), Boulsevicz 16-ba jutása szép lenne. Elődöntő 18:55-kor, döntő holnap
10:14 Gyurta Dániel és Bodor Richárd 200m mellúszás 16 közé jutás elvárható, nagyon szép lenne egy döntős helyezés
13:00 Tóth Krisztina asztaliteniszben javíthat a páros és Bátorfi kiesése után. Ellenfele a 7. kiemelt hong-kongi Tie Yana. Sajnos nincs sok esély
14:30 Görögország - HUN női kézilabda, sima győzelem, minimum 8 gól, jó esetben 12-15
19:39 Kovács Ági 200 m vegyesúszás, 8. idővel került döntőbe, a pontszerzés (5-6. hely) reális lehet
20:15 Bedák Zsolt ökölvívás, az 54 kilóban induló idősebb Bedák testvér ellenfele
egy 19 éves mexikói, Abner Mares Martinez. Nyerni lehet a meccset
21:15 HUN - Horvátország ffi vízilabda, nagyon kéne a győzelem, ráadásul a horvátok az első körben kikaptak az USÁtól. Nyerni kell, de kemény lesz. -
divot
veterán
Valóban lövésem sincs róla, hogy mit jelent odakerülni. Van ugyan egy-két sportoló ismerősöm, de ők korántsem ezt a szintet képviselik. Amikor láttam az Egerszegiről szóló dokumentumfilmet, akkor értettem meg, hogy az élsport tulajdonképpen egy nagy rakás lemondás, szenvedés, kínlódás, akaraterő, és így tovább.
De. Utálom, amikor csak azért, mert mi, nem sportoló szurkolók savanykodunk, kijelenti valaki, hogy ez tipikus magyar szokás. Ez rendkívül ostoba dolog, általánosítás, stb. Ugyanakkor pedig mi, koca szurkolók tartjuk el az élsportot, akárhogy is, de az olimpia is nekünk ''készül''. Akkor már legalább had mondjuk el a véleményünket.
[Szerkesztve] -
rvs
aktív tag
ha valaki az olimpián a döntőben van (általában 1-8 helyezett), vagy elődöntőbe kerül (általában 1-16 v. 1-12 helyezett), akkor nem támaszthatunk vele szemben elvárásokat tovább. a szövetség mondhatja azt, hogy igen, elvárjuk tőled az első hat vagy első négy hely egyikét, és a sportoló is mondhatja ugyanezt. de mi, mint szurkolók nem.
érdekes felfogás, de látom, lövésed nincs róla mekkora eredmény odakerülni.
esélyes? láttad a 4x100 gyors döntőt? a legesélyesebb usa, ausztrál váltó úgy kikapott, mint a pinty. nem kell semmit sem gondolnod. tudomásul kell venni, hogy az az ember ott és akkor annyit tudott. lehet, hogy rosszul ébredt, veszekedett valakivel az öltözőben, vagy csak nem jött ki a tempó, vagy a lépés.
de te nem támaszthatsz vele szemben elvárásokat.
''De a koca szurkoló is szurkoló, és joga van mérgesnek lenni, ha úgy érzi, hogy elszalasztott lehetőségeket lát.''
nem, nincs.
mérges csak az az egy ember, vagy csapat lehet, aki elszalasztotta a lehetőséget. a szurkoló nem. hidd el, az éppen elég. már ha igazi sportoló az illető, és folyamatosan a jobb eredményre törekszik. -
Sianis
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
úgy legyen...de ha nem akkor rajtad kéerik majd számon!

-
rvs
aktív tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
nem osztom őket, egész egyszerűen idegesít ez a dolog.
-
divot
veterán
Ha mindenhonnan azt hallom hónapokig, hogy xy ilyen, meg olyan esélyes, aztán azt látom, hogy a vert megzőnyben szenved, akkor mégis mire kellene gondolnom? Hogy éljen, legalább magyar, és én ehhez úgy sem értek, hiszen nem sportoltam versenyszerűen évekig?
Azért érdekes felfogás ez is
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Elnézést kérek tőle, sajna, én csak ilyen koca szurkoló vagyok (ez ugye már az erőnyerős történetben is kiderült). De a koca szurkoló is szurkoló, és joga van mérgesnek lenni, ha úgy érzi, hogy elszalasztott lehetőségeket lát. Ez nem magyar szokás, mint az írtad, hanem normális emberi reakció. Például Cseh Laci (remélem jól írtam a nevét) eredményén senki sem fanyalgott, sőt. Mert mindenki látta, hogy micsoda emberfeletti teljesítmény volt ez.
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Kajak-kenuból mennyi aranyat vártok? Remélem, hogy azért 2-3 számban megmutatjuk nekik a dolgot. HAJRÁ MAGYAROK! -
rvs
aktív tag
hogy kéne a dolgoknak mennie? mindenki aranyat nyer?
tessék már megérteni, hogy ez olimpia, és nem egy ob. mindenki ideges, mindenki akar, és valahol mindenki görcsös. aki élete vagy idei legjobbja környékén teljesít, attól nincs mit tovább elvárni, meg kell tapsolni, és örülni neki, hogy ő is magyar.
aki meg nagyon tudja, hogy mi a jó, fogadok, hogy életében még egyszer sem sportolt versenyszerűen.. -
rvs
aktív tag
válasz
üzenetére
'' Hogy a kézilabdásokat miért nem sorolom ide?(aranyesélyes)
Nos, szerintem mind2 válogatottat tehetségtelen, a pszichologiában igen gyenge szövetségi kapitány irányítja. Nem akarom elhinni hogy olyan játékosokból akik egyénileg a világ legjobbjai között vannak, nem lehet olyan válogatottat formálni, amely nem botlik meg a kritikus pillanatokban.''(...)
---
a dolog nem neked szól PumPi, csak most felháborodtam.
ad.1. milyen jogon kritizálja ez a 'médiaszemélyiség' a magy kézi valamelyik edzőjét? he? már megint szófosása volt, és úgy gondolta, hogy meg kell mondania a frankót? mert nem kéne ám, lehet, hogy 'tanár úr'-nak szólítják, de ez még nem jogosítja fel.
ad.2. Mocsaira sok mindent lehet mondani, de hogy tehetségtelen, vagy hozzá nem értő lenne azt nem. főleg az eredményeit, karrierjét ismerve nem. Skalickit kevésbé ismerem, de gondolom ő sem a két szép szeméért került oda..
ad.3. ha már ekkora egyéniség ez a kedves Henrik, és ilyen okos, akkor nem ártana felismerni, hogy ez a sportágak felett átívelő probléma, és nem csak a ffi női kézire jellemző. foci, akármi...
ad.4. a kiváló egyéni teljesítmény semmit sem ér, lásd görögök foci eb. a görögök középszerű futballistákkal nyertek ebt, míg az olaszok, spanyolok, franciák a kiváló egyéni teljesítménnyel rendelkező játékosokkal estek ki.
de tényleg milyen jogon szól bele mindenbe, és fikáz le állandóan akárkit ez az ember, he?
-
divot
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Nem tudom miért baj, ha az ember dühöng, mert úgy látja, nem úgy mennek a dolgok, ahogy kellene. Most mi a fenéért tapsikoljak például Hrisztov, vagy a női vízilabda csapat, no meg a tegnapi férfi kézilabdás produkció láttán?
-
LOTR
addikt
válasz
üzenetére
csak, hogy már júniusban is lett egy topic nyitva az olimpiának tehát nem ő volt(mod: vagyis Te voltál) az egyetlen aki meg akarta nyitni a topikot
erre gondoltam:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
lehet már volt róla szó, de én nagyon sajnáltam, hogy Nemcsik Zsoltnak nem sikerült nemgszereznie az aranyérmet
hát amit az az olasz művelt az vicc volt
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) és a végét nem elszórakozza, mert nem fáradtság volt hanem szórakozás. Végén meg jön a sírás,