Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyszerűen ez undorító 2magyar állt volna a dobogón....
Bezzeg az a fasszopó görög futó nem jelent meg a doppingvizsgálaton semmi következménye nem volt ugyanúgy elindulhatott volna az olimpián.
Itt jön ki a sokéves seggnyalás következmény mert mi mindenkinek nyaljuk a seggét meg igyekszünk jóba lenni aztán ilyen helyzetekbe meg nem teszünk semmit.
Elmegy az egész NOB a büdös rohadt picsába én nem nézek több olimpiát mert ami itt folyik az akár egy kabaréban.
Kicsit náthás/durci vagyok ha akarjátok moderáljátok ki de szerintem így is helytálló.
[Szerkesztve] -
Robi_73
őstag
Én nagyon sajnálom Robit, és emiatt rendesen megfogják hurcolni.Csak az a baj, hogy nem csak őt, ha nem az egész családját is. Most nem cserélnék velük.

-
joe69
senior tag
mazoistaknak eredmenyhirdetes az mtv-n
-
divot
veterán
Csak rosszul esett, ahogy lekezeltél, holott mindössze annyit tettem, hogy hagytam ebben a ratyi szar új sportvilágban elhatalmasodni magamon az olimpia szellemiségét, és leírtam egy ábrándos mondatot. Ha már egy hete boldog-boldogtalan a békéről, meg az olimpiai mittoménmiről tépi a száját. (Egyébként most valahogy nagyon elegem lett az olimpiából.)
-
Egon
nagyúr
Szerintem te nem értesz engem.
Alapjában véve különbözik a véleményünk. Te azt hangoztatod már vagy egy tucatnyi hozzászólásban, hogy mekkora b*rom a sportoló, netán a környezete, és punktum. Megérdemli hogy így járt.
Ellentétben velem, aki szerint _elsősorban_ a birka doppingbizottság (vagy ki a túró, aki a döntést hozta) az, aki rugalmatlansága, vízfejűsége, az eset egyedi mivoltát figyelembe nem vevő hozzáállása hibáztatható... Ennyi.
Jah, közlöm veled, hogy idén én is betöltöttem a 30-at, mielőtt ''lekisgyerekezel''...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ne basztassuk már egymást, emberek!!! Nincs elég bajunk így is?!?
-
_Volkovy_
nagyúr
Négyből egy aranyat visszavonni,mert nem pisilt eleget éjjel háromkor,miközben a seggében turkáltak...
Innen üzenem a görögöknek:
BASSZÁTOK MEG AZ OLIMPIÁTOKAT.
peace.
-
lesaux
veterán
Miért nem lehet vizelet helyett vérvétellel doppingot vizsgálni?
-
joe69
senior tag
Bővebben: link
a hivatalos kozlemeny, a bizottsag a szabalyok szerint jart el, ez az arany eluszott, es ez egyedul Fazekas f*szsaganak koszonheto, es azert mondom ezt igy, mert ezzel egy el orszagnak szerzett egy idegeskedessel teli rossz napot -
t-shirt
veterán
komolyan mondom

ez nevettséges, ezért elvenni egy aranyat hát a jó....................nyukat
megnézem hányan tudnak úgy pipilni hogy ül veled szemben egy ember és azt nézi hogy nem takarod-e nagyon a kezeddel
ami a legrosszabb hogy úgy marad benne a sporttörténelemben hogy dopping vétség miatt vették el az aranyát -
Egon
nagyúr
Pillanatnyi elmezavar?

Inkább azt kellene seggberúgni (ha már mindenáron felelőst akarunk keresni, pedig véleményem szerint, ez az egész ügy NEM ERRŐL SZÓL), aki ott volt mellette: orvos, sportdiplomata, stb. Már ha volt ott egyáltalán valaki: úgy tudom, nem kötelező, hogy ott legyen bárki is a magyar küldöttségből...
Egyébként én nem is dühös vagyok: inkább végtelenül szomorú...
-
Ha már ilyen szenilisen döntöttek fel kell jelenteni a doppingvizsgálatot végző ellenőröket nemi erőszak miatt.
Kizártnak tartom hogy bármilyen szabálykönyvben le van írva hogy inzultálhatják fogdoshatják a sportolót, aki ebben az esetben elhagyta a tett színhelyét.
100% hogy nem hagyja el a doppingvizsgálat színhelyét ha nem fogdosták inzultálták volna hanem normális hangnemben tájékoztatják hogy csak akkor mehet el következmények nélkül ha előbb utóbb megfelelő mennyiségű mintát ad és türelmesen kivárták volna.
Vagy ha ez sem jön be akkor arra kell hivatkozni hogy neki is motorbalesete volt miközben a doppingvizsgálatra tartott és a sokk miatt menekült el.
[Szerkesztve] -
dawn
csendes tag
Felháborító az eljárás!
Nem csak azért mert negítv lett az egész. Mondjátok meg nekem, miért kell egy embert 3 és 1/2 órán keresztül kínozni, ahelyett, hogy valaki mondta volna neki, hogy ilyenkor el kell fáradni egy kellemes kis kórházba, aludni egyet és utána teljesíteni a mennyiséget, Miért nincs ott a felfokozott idegállapotban lévő, végső kimerültség határán álló sportoló mellett egy edző, egy szakági vezető, manager, orvos, mit tudom én ki, és mondja fél óra próbálkozás után: Robikám, hát most még nincs ünnepelék, tessék aludni egy-két órát, aztán lehet ünnepelni. -
divot
veterán
Az lett volna a sportszerűség diadala, ha a diszkoszvetők nem veszik át az érmeket.
-
Komolyan mondom, nyer egy aranyat, negatív a minta, és HAJNAL 3kor (!!!) amikor egész életében ezen izgult, amikor totál készvan idegileg testileg, akkor AZ A HIBA H ELMEGY??? Hát a ................selfmoderation................. MEGŐRÜLÖK!!! Nincs ott egy sportdiplomata aki segítene? Meg eleve mi ez inkvizíció? Megmondta egy magyar sportdiplomata ma az mtv-n h mivel nehéz sportoló (nem idézem pontosan) ezért felesleges lenne számára a hétköznapi doppingszer, és egyedül a hormonkészítmények amik több erőt adhattak vna azt meg akármiből ki lehet mutatni... Nem értem nem értem nem értem... szégyen szemétség... kiborultam, mint a tegnapi Magyar Ukrán női kézin...
-
divot
veterán
Szar ez a modern sport. Média, meg űbereredmény, áh, szar az egész.

-
F-ECT$
titán
Ma nap eredménye:
Súlyemelés ezüst.
Diszkosz: ezüst
-
Egon
nagyúr
Gusztustalan ez az egész ügy.
Jó, igen, hibázott Fazekas. Tényleg baromságot csinált. DE!!!
A produkált vizeletmennyiség vizsgálható volt. A vizsgálat eredménye negatív. Plusz mennyiségre a (z esetleges!!!) B-próbához van szükség. (Egy szót sem szólnék, ha pozitív lett volna a lelete: még ha kétséges is az ügy, nincs lehetőség a B-próbára, tehát besz*pta. Itt viszont nem ez volt a helyzet...) DE NEM KELLETT B-PRÓBA: a lelet negatív volt. A sport, az Olimpia szelleme nem azt kívánná, hogy a pályán elért eredményt hagyják jóvá (ha már visszaélés nem történt)?!?!?!
A szabály _berű szerint_ lehet hogy így szól. Nem így kellene alkalmazni. Ítéljék pénzbírságra, vágyják meg (mondjuk) 5000 Euróra: abból ő is és mindenki más is tanulhat... De ne vegyék el az aranyat tőle, tőlünk...

Summa summarum: amennyiben a fellebbezése is hatástalan (ami sajna 99%), akkor azt kell mondanom, hogy hülye, vízfejű, szenilis vén b*rmok gyülekezete ez a dönteni hivatott nemzetközi testület (IS)...: -
joe69
senior tag
en Kovago helyeben levennem az ezustot a tiltakozas jelekent
-
joe69
senior tag
mindenki eurosportra!!!
-
F-ECT$
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Az már ezüst lesz, ha így marad

-
divot
veterán
Már előre rosszul vagyok a Blikk és tsai holnapi címlapjától.
-
Sixkiller6
őstag
megvan a bronz minimum!!!
Gyurkovics Feri ezüstérmes!!!
ha hozza a 230at, amit tud, akkor arany...
no sebaj, gyönyörű ez is, még egy érem !!!
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Egyébként most lesz díjkiosztó 20:26-kor. Ott mi lesz?
-
divot
veterán
Ez igaz.

Egyébként ez a legfrissebb: ''Úgy tudni, Fazekas hajnal háromkor kiborult, nem bírta tovább a tortúrát és elhagyta a vizsgálat helyszínét, ami valószínűleg végezetes hibának minősült. Az ügy előzményéhez tartozik az a névtelen levél is, amelyet tavaly Magyarországról küldtek a Nemzetközi Atlétikai Szövetséghez. Ebben doppingolással vádolták meg Fazekas Róbertet és az IAAF mellett a tiltott szerek elleni harccal foglalkozó szervezethez is eljuttatták azt. Ezek után több tucatszor vetették vizsgálatnak alá nem csak Fazekast, de a többi magyar atlétát is, akik mindannyiszor negatív eredményt produkáltak.''
Szóval valamelyik drága honfitársunk is benne van, vastagon.
-
joe69
senior tag
megvolt mar a diszkosz eredmenyhirdetes?
-
A.P.I.
aktív tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Arra gondoltam hogy elbaszta, és sportolóhoz méltatlan amit csinált (-1 arany bánta csupán).
-
atus7377
tag
Mihez kell 75ml brunya?Az az igazság,hogy olyan gyenge a sportdiplomáciánk,mint a Pongó-Pongó szigetetknek.Ha ámerikái lett volna,az a két görög smasszer bele is hugyozott volna helyette a pohárba.Sajnos Ő is hibázott,de meg tudom érteni.Olyat bevertem volna valamelyiknek,hogy mostanra büdösödne!!!
-
erdoke
titán
Mit kellene ilyenkor tenni egy sportdiplomaának?
Egyáltalán többet tud-e mint mi, vagy még ő sincs képben?
Most nem a személyéről beszélek, hanemm úgy általában.
A NOB is tudatában van, hogy milyen súlyos döntés ez, szerintem alaposan átgondolták. Valószínűleg valami nagy ostobaságot csinált Fazekas.
árcsak ne lenne igazam...
Sajnos majdnem mindig az van.
-
divot
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
100%-ig egyetértek veled. Láttam én is az interjút, tényleg megtehette volna, hogy ott szundizik, aztán reggel televizeli az egész bizottságot. (Ilyen hülyeségen ment el, hihetetlen
) -
Sixkiller6
őstag
gyurkovics feri behúzta a 225-öt és jelenleg vezet a versenyben!
érem is lehet belőle! -
A.P.I.
aktív tag
A szabály: min 75 ml pisi, ha ez nincs meg, akkor alvás ellenőrzött klinikai körülmények között, reggel pisi, ha nem (mint ahogy történt) akkor viszlát.
Még alá is írta, hogy távozik....lol. Nagyon fáradt volt, hát persze, ez az olimpia.
Bocsánat, de én csak az országot sajnálom (-1 arany), de egy sportolónak ezeket tudnia kell, és mégis távozott, ezek után mire gondoljak, amire mindenki.
Elnézést, de tényleg berágtam, egy profi nem csinálhat ekkora hülyeséget még akkor sem, ha 10-en figyelik és még 10-en tapizzák vizelés közben.
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
dr kamuti jenő a nob orvosbizottságának tagja (+1000szeres olimpiai bajnok) félhivatalos infója: negatív volt a minta. robi saját felelősségére fél4kor otthagyta az egész tapizó-bagázst. mehetett volna a poliklinikára is, ott tudott volna aludni, reggel pedig újra vizeletet produkálni.
sajnos robi nagyot hibázott, szerintem elvesztette a fejét a megalázó, durva és órákon át végzett vizsgálatok során.
megértem őt, de hibázott.
megértem őt, én még jól oda is csaptam volna...
magyar virtus rulla
ezt a ''mindig a magyart bántják'' dolgot meg el kéne már felejteni, sok más sportolóval történnek megmagyarázhatatlan dolgok, és ők még nem is hibáztak.
ld, military, vagy nyemov a nyújtón, stb... -
DonLeo
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Tuti, hogy nem volt dopping, mivel kimutatták abból a kevés ''lé''-ből, hogy negatív, és egy szakember nyilatkozta, hogy azt, hogy doppingolt-e ennyiből is simán ki lehet mutatni.
Egyébként hivatalosan is azért vették el az aranyat mert nem ''produkált'' elég vizeletet és elhagyta a vizsgálati helyet, nem azért mert doppingolt volna.
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
sajnos gyurkovics ferinek első 2 lökésgyakorlata (220, 222.5) sikertelen volt
-
lehet menni a poltopicba politizálni.
-
mikoljan
tag
Most volt interjú Gyulai Istvánnal a Magyar Rádióban. Mondadójának lényege:
A vizeletet nem vizsgálták még meg. Fazekas Róbertet kizárták az olimpiáról, visszavonták akkreditációját és elvették olimpiai bajnoki címét. A jogalap, nem tudott megfelelő mennyiségű vizeletet leadni a doppingvizsgálat során.
Szégyen gyalázat, amit a sportolónkkal műveltek.
-
Alex91
félisten
Pont ez a baj, hogy semmit nem tudunk! Kodosit itt mindenki! Fazekas miert nem nyilatkozik, edzok miert nem nyilatkoznak???
-
divot
veterán
Micsoda mocskolódásba csaptatok át!

Valaki tudja, hogy mi történt pontosan? És azt, hogy mit tett az ügyben a MOB? Akkor mit pofáztok? Hú, most nagyon elszakadt nálam a cérna...
Semmit nem tudtok, csak gyalázkodni! Szégyen, amit műveltek! -
DonLeo
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Biztos, hogy fog, de most eléggé ki lehet borulva szegény.
Felnyúlkáltak neki, rángatták a nemi szervét, meghurcolták, majd erre föl még el is vették az aranyérmét, külföldi médiákban csalással vádolják stb.
Az igaz, hogy annyiban hibás volt, hogy elment a vizsgálatról, de megértem, hogy nem bírta. -
DonLeo
senior tag
Egy kis jóhír:
Megállt, kitartotta a 195 kg-om amivel egyelőre vezet a súlyemelőnk, amivel megdöntötte a magyar csúcsot vmi kb. 8 kilóval vagy mennyivel. -
viszont az érintettnek elő kéne állnia, és védekezni kéne.
fellebbezni meg ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)