- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
foleg az origon voltam, a forumot is olvastam 'real time' mivel 6 oras idoeltolodas van (mindegy). ezenkivul jartam korbe cnn meg olimpiai oldalak meg ilyenek.
a pikos ott volt az origon, nem emlekszem a cimere,
o volt a kiseroje fazekasnak, leirta benne a torturat. allitolag a seggebe nyultak meg fogdostak a pocset es egyre jobban elmergesedett a viszony az ott levok es a magyar kozott ahogy telt az ido. kerte farago hogy egy vagy ket orvos valami masik helysegbe vagy mi (nem emlekszem pontosan megmondom oszinten) hadd fejezhesse be a hugyozast ugy, ne legyen mar a tizenot ember elott akik tiz centirol nezik a farkat mikozben o feltartott kezzel all az atlatszo uvegszobaban, de megtagadtak (persze ehhez joguk van).
mindegy, ha megtalalod a cikket akkor elolvashatod... esetleg belinkelheted
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6"FHD - Ryzen 5 7520U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs