Új hozzászólás Aktív témák
-
Seremala
csendes tag
Köszi mindenkinek az észrevételeket!
Visszaolvasva átgondolatlan nagypofájúságnak tűnik az az "akkor valószínűleg 2 gépet veszek inkább..."
Meg azt se írtam oda, hogy mire használnám. Makita 10.8V-os DF330 fúrót, TD090 ütvecsavarozót használok tán már hatodik éve. A Parkside arra kéne, hogy az előfúrás-zenkolás-csavarozás hármasból a süllyesztést megoldja, ne kelljen cserélgetni a fúrószárat. Nagy csodát nem várok tőle, nem is terveztem venni mostanában fúrót, de ezt a 13k-t megéri ez a kényelmi funkció.Nem rossz a linkelt Dewalt, de az most túlmutat a kereten. Ha költenék rá ennyi, akkor valószínűleg Makitát vennék, hogy egységes maradjon a géppark színe
"Tehát akku miatt drága gépet vagy pót akkut nem célszerű venni. Kivéve, ha munkádhoz napi szinten használod. Akkor kell a biztonság!"
Ez teljesen jogos! Az akku felújítós linket eltettem a könyvjelzők közé, egyelőre még jól húzzák a meglévők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kugoo Kirin G1
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest