Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seremala
csendes tag
Köszi mindenkinek az észrevételeket!
Visszaolvasva átgondolatlan nagypofájúságnak tűnik az az "akkor valószínűleg 2 gépet veszek inkább..."
Meg azt se írtam oda, hogy mire használnám. Makita 10.8V-os DF330 fúrót, TD090 ütvecsavarozót használok tán már hatodik éve. A Parkside arra kéne, hogy az előfúrás-zenkolás-csavarozás hármasból a süllyesztést megoldja, ne kelljen cserélgetni a fúrószárat. Nagy csodát nem várok tőle, nem is terveztem venni mostanában fúrót, de ezt a 13k-t megéri ez a kényelmi funkció.Nem rossz a linkelt Dewalt, de az most túlmutat a kereten. Ha költenék rá ennyi, akkor valószínűleg Makitát vennék, hogy egységes maradjon a géppark színe

"Tehát akku miatt drága gépet vagy pót akkut nem célszerű venni. Kivéve, ha munkádhoz napi szinten használod. Akkor kell a biztonság!"
Ez teljesen jogos! Az akku felújítós linket eltettem a könyvjelzők közé, egyelőre még jól húzzák a meglévők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest