Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
martong #29065 üzenetére
Szok lenni bagóra akciózva az a merülőfűrész sín. 1400-hosszút én valami kétezerért vettem. Ebből akár jó steller is lehet talán.
De keményfából is lehet jó stellert készíteni. "Megállapodott", ragasztott fából. (Robi abból készített. Picit meg is hajlott, mert nem ragasztott.)Volt itt link a homemade Fesztú likacsos asztal építéséről, és ahhoz valaki nagyon jó, és kifizethető aluprofilt linkelt be. Talán az lenne legszerencsésebb.
Ha csak vonalzónak használod, akkor nem kell 2 cm vastag. Else de.
Most úgy látom, elég sokan töritek a fejeteket fűrészasztal építésén. Nekem eddig az volt a legszimpatikusabb elképzelés, amit Márton111 linkelt be vagy három éve. Fotót egy vérprofi motorról, és az emelőszerkezetéről talán. Meg kellene találni. Mondjuk a kép alapján én úgy ítéltem meg, hogy maga ez a kis "mütyürke" nem telne ki két komplett tábori fűrészgép árából sem. De az nagyon ott volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest