- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
martong #29065 üzenetére
Szok lenni bagóra akciózva az a merülőfűrész sín. 1400-hosszút én valami kétezerért vettem. Ebből akár jó steller is lehet talán.
De keményfából is lehet jó stellert készíteni. "Megállapodott", ragasztott fából. (Robi abból készített. Picit meg is hajlott, mert nem ragasztott.)Volt itt link a homemade Fesztú likacsos asztal építéséről, és ahhoz valaki nagyon jó, és kifizethető aluprofilt linkelt be. Talán az lenne legszerencsésebb.
Ha csak vonalzónak használod, akkor nem kell 2 cm vastag. Else de.
Most úgy látom, elég sokan töritek a fejeteket fűrészasztal építésén. Nekem eddig az volt a legszimpatikusabb elképzelés, amit Márton111 linkelt be vagy három éve. Fotót egy vérprofi motorról, és az emelőszerkezetéről talán. Meg kellene találni. Mondjuk a kép alapján én úgy ítéltem meg, hogy maga ez a kis "mütyürke" nem telne ki két komplett tábori fűrészgép árából sem. De az nagyon ott volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Windows 11
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Welock Touch 51
- Baby design smart sportbabakocsi
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Update 06.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged