- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
zonusz #16999 üzenetére
Persze, már megvannak a fotók is - nem feledkeztem meg rólad.
"hogy a lap anyagának megfelel-e a konyhai munkalap, vagy kétszer 15-ös rétegelt lemez összeragasztva."
Teljesen megfelel a konyhai munkalap. Jó vastag, sík, kopásálló felülete van, és szépen csúszik rajta a fa.
A rétegelt lemezt jobbnak tartom mégis - pláne, ha a legfelső réteg bükk. Nem kétszer 15-öt, hanem inkább háromszor 8-at, vagy 15+8-at ragasztanék inkább - úgy, hogy a 8 legfelül legyen, mert az egy jó távolság (inkább vastagság) a kés löketének elveszítése szempontjából, de még erős. Majd kitérek rá, miként építeném fel, ha fotókat teszek fel, akkor könnyen érthető lesz.Felületkezelés:
Álláspontom szerint lakkozni felesleges. Ugyan vannak nagy keménységű kopásálló lakkok, mégis, én inkább parafinolajjal szoktam beitatni a natúr fát. Egyszer jó favédő, másszor siklik is tőle a felület, harmadszor a későbbi felület felújítás csupán annyi, hogy ismét megkenegetem (egy-két évente) parafinolajjal.Ha megírod pontosan, hogy melyik felsőmarót gondoltad az asztal alá, akkor lehet, hogy nem csak általános, hanem kicsit konkrétabb ötleteket is tudok adni. Ha megírod, hogy milyen marásokhoz használnád, akkor az asztal méretét is jobban meg tudom közelíteni.
Bizonyára hamarosan lesz időm egy kis fotókkal illusztrált ízelítőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Ülőgarnitúra 3-2
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest