Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1473) kranazoli válasza sampe (#1471) üzenetére


kranazoli
senior tag

1.)

Akkor OK!
Most nem azért, de Nekem qrvára nem szúrt szemet a bal felső sarokban, hogy Beta BIOS. Olvasom, hogy "Improve Stability" asszem ilyen jelző volt írva mellé. Leszed, BIOS flash. Minden működik ugyanúgy, mint előtte.

Ha nem nézek körbe, hogy van-é a PH-n topic a büdös életben rá nem jövök, hogy ez Beta BIOS. Mind1, végülis az LGA775-ös Giga laphoz is az utolsó BIOS ha jól emléxem Beta volt. Azért remélem lesz még újabb nem béta BIOS is.

2.)

Pedig komoly. Amíg be nem lakom a rendszert jobban, gondoltam OS reinstall megint. Felkúszik a Win7 SP1 x64-es verió, dettó ugyanúgy nincs LAN kártya meg még pár eszköz ismeretlen Neki. Mondjuk ez nem baj sőt(!) az lenne a legjobb, ha annyira új lenne a lap, hogy szinte minden ismeretlen lenne a Seven-nek. :)

3.)

Most melyiket is pontosan. Azt ami most is lehet, amit az Optimized Settings tölt be?!

A SATA3-at nem értem. USB3 olyan van. Azt mivel Nekem nincs USB3-as eszközöm letiltottam. Persze azzal se lenne semmi probléma, mert gondolom csak driver-t kellene feldobni.

Én azt mondtam, hogy van sötétkék SATA ezekre a kézikönyv azt írja, hogy ezek a Marvell Chipset SATA csatlakozói. (amikre a manual külön írja is, hogy főképp csak HDD-kre van, vagy vmi ilyesmi) Én ezt tiltottam le. Amúgy sem értem, hogy mi ez a Marvell chipset a lapon. (ezek SATA 6-os aljzatok)

Aztán van a 2db SATA 6.0 ezek a fehér színűek. Nekem most ezen van az SSD. Csak úgy, pedig szerintem tök felesleges, ui. az SSD-m, csak SATA2-es. (de nyilván visszafelé kompatibilisek)

Aztán van a 4db SATA3-as világoskék csatlakozó. Szerintem tul.képp bőven elegendőek lennének csak ezek a SATA3-as csatik is.

+1.)

Memóriákat "nem bántom", csak megjegyeztem, hogy az Én 8GB-os KIT-em XMP-s KIT. Kingston 1.65000V-ot tüntetett fel a RAM-okon, ill. Kingston honlapján is azt írják, hogy 1.65V-on tesztelték Őket. Az XMP profilt csak megjegyeztem, hogy mivel XMP-s, kiválasztva az XMP profilt, az automatikusan kitölti a feszültség; Mhz és időzítési adatokat.

:R

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.