- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
NTonee #21213 üzenetére
Telefonon már lebeszéltem velük elvileg, háztartás másik laptopja kapcsán hívtam őket, aztán ha már úgyis beszélünk, erre is rákérdeznék alapon megérdeklődtem (csak a fentit elfelejtettem megkérdezni
). Én mondtam, hogy vinném az SSD-t meg a caddyt, az SSDt a HDD, a HDDt meg az ODD helyére kérném, csak annyit mondott rá, hogy xy lesz a munkadíj, azt egy szóval sem, hogy ördögtől való gondolat lenne.
no mindegy, akkor marad a telefon feléjük, még kijelzőügyben is úgyis jó lenne megpróbálni kihisztizni partnerkapcsolaton keresztül egy előre berendelt cserepanelt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest