Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
De legalább látszik, hogy valami szoftveres bibije van. Egyébként még ez is pontosan így volt nálam, csak nekem nem volt se ötletem, se türelmem szórakozni vele, így lett egy külső kártyám. Ha win7et használsz és van türelmed hozzá, akkor a win8.1et is kipróbálhatnád, hogy ott mi történik driver nélkül és driverrel.
Szerk: vagy a picit fentebbi javaslat, live linux.
-
NTonee
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
ugyanilyen problémám van egy G53-al, de hogy az oka is ugyanaz e, azt nem tudom. Gondolom, realtek hangkártya van benne. Próbáld ki, hátha bejön... Töltsd le a legújabb drivert a realtek oldaláról. R2.75 a legfrissebb (ne lepődj meg, ha nagyon lassan fog lejönni). Az összes hangkártyához tartozó alkalmazást töröld, aztán távolítsd el a drivert is. Végül telepítsd az újat, reboot.
-
NTonee
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
Van itt N550JK tulaj, akinek benne van a gépben a caddy. Nem emlékszem, hogy ki az, de a lényeg, hogy van bele való optibay. Egy külföldi oldalt még én is linkeltem többször is, ahonnan beszerezhető (csak ott drága egy kicsit).
Touchpad drivert tedd fel, van olyan, amelyiknek a saját programján belül még az is beállítható, hogy hol és mekkora legyen a sáv. Egyébként a két ujjas görgetésnek minimum mennie kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az a vicc, hogy nálam win reinstall is volt és úgy sem volt hajlandó működni. Csak azt nem értem, hogy ha korábban működött a régi driverrel, akkor most miért nem. 
A 332 már elég régi volt.

Pyttawrx