- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
válasz
zsoltee10 #19889 üzenetére
De legalább látszik, hogy valami szoftveres bibije van. Egyébként még ez is pontosan így volt nálam, csak nekem nem volt se ötletem, se türelmem szórakozni vele, így lett egy külső kártyám. Ha win7et használsz és van türelmed hozzá, akkor a win8.1et is kipróbálhatnád, hogy ott mi történik driver nélkül és driverrel.
Szerk: vagy a picit fentebbi javaslat, live linux.
-
NTonee
veterán
válasz
zsoltee10 #19881 üzenetére
ugyanilyen problémám van egy G53-al, de hogy az oka is ugyanaz e, azt nem tudom. Gondolom, realtek hangkártya van benne. Próbáld ki, hátha bejön... Töltsd le a legújabb drivert a realtek oldaláról. R2.75 a legfrissebb (ne lepődj meg, ha nagyon lassan fog lejönni). Az összes hangkártyához tartozó alkalmazást töröld, aztán távolítsd el a drivert is. Végül telepítsd az újat, reboot.
-
NTonee
veterán
válasz
zsoltee10 #19488 üzenetére
Van itt N550JK tulaj, akinek benne van a gépben a caddy. Nem emlékszem, hogy ki az, de a lényeg, hogy van bele való optibay. Egy külföldi oldalt még én is linkeltem többször is, ahonnan beszerezhető (csak ott drága egy kicsit).
Touchpad drivert tedd fel, van olyan, amelyiknek a saját programján belül még az is beállítható, hogy hol és mekkora legyen a sáv. Egyébként a két ujjas görgetésnek minimum mennie kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HP notebook topic
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G7 - i7 I 16GB I 512SSD I Q520 4GB I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest