Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz 666
aktív tag
válasz csibusz0314 #25971 üzenetére
"Asus ROGnál érdemes az aksit feltöltött állapotban kivenni, és x havonta lemeríteni, aztán újra kivenni, mivel leginkább tápról használom."
Szia.
-Szerintem igen,én is így szoktam eljárni mert én sem szoktam hurcolászni a gépem.
-Nekem az X75V típus van,de mivel kivehető az akksi ezért én is kb 3 havonta vissza rakom lemerítem -- feltöltöm és ismét kiveszem és elrakom.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz csibusz0314 #25971 üzenetére
És mi a kérdés?
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
konyi79
addikt
válasz csibusz0314 #25915 üzenetére
No para, proci bírja. Van gépem, ami aidával 105C-on throttlingol aidával.
-
Gergosz2
veterán
válasz csibusz0314 #25917 üzenetére
Valamelyik újabb játék megteszi.
(#25913) winamp2
Azért TN és TN között is van különbség. Nem csodálkoznék azon, ha az X-es gépek tényleg a legalja került volna bele, mert ez az ASUS spórolós szériája. A helyedben besétálnék valamelyik laptopkereskedésbe és ott is megnézném, hogy mit tud egy K501 kijelzője.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
válasz csibusz0314 #25915 üzenetére
~85°C-ig teljesen normális.
-
NTonee
veterán
válasz csibusz0314 #25744 üzenetére
,,Es i5os procival jatszanak akkor?"
Amihez a gtx 950m/960m teljesítménye elég, ahhoz az i5 proci is elég lesz. -
NTonee
veterán
válasz csibusz0314 #25730 üzenetére
egyiket sem ilyen procikkal, képtelenek lehűteni. Az Asus i5-el jól működik.
Csatlakoznék Dhampir véleményéhez (a topictól függetlenül), az általa javasolt Dell Inspiron 7559 lenne a legjobb választás. Nézz körbe, hogy merre lehet kapni, mert a linkelt boltban sincs épp.[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz csibusz0314 #25740 üzenetére
Az Oculushoz ajánlott konfigot nézegetve nem hiszem, hogy ezen laptopok bármelyike is elég lesz hozzá. Ahhoz meg kell duplázni a rá szánt pénzt, ami baromi sok.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz csibusz0314 #25738 üzenetére
Habár nagyon off ezen a fórumon, de például itt.
Az Asusnál most a február végéig meghosszabbított Bizalom program is előnyös lehet, viszont a Dellre 1 évvel hosszabb garanciaidő jár.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Ennyi pénzből a Dell Inspiron 7559 is játszhat valós 4 magos i5 Skylake procival, 3 év garival.
-
steelsec
aktív tag
válasz csibusz0314 #25732 üzenetére
a 950m et és még a 960m-et is kihajtja egy i5, nekem i5-4200h van egy 950m mellett egy n550jk-ban, játszom vele, jó nem 60 fps az tuti, de eddig nem volt olyan játék ami ne lett volna játszható high beállatások és 1080p mellett, de azért az is melegszik, viszem is takaríttatni meg pasztáztatni mert assassins creed már 90 fok fölé küldi a procit, pedig ez két ventis nem pedig 1. Hűtőpad semmit sem ér, nekem nem egy rossz van, de 1 fokot sem számít.
De igen akkor felmerül a kérdés, hogy szükséged van a hordozható játékgépre vagy csak otthon játszol, mert akkor még mindig asztalit raknék össze ps4 helyett
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
Személy szerint Pavilion gépért nem fizetnék ennyit az biztos.
Nem tudom mire használnád, de egy tényleges négymagos procival nem tudom mennyire birkózna meg a gép. Asus esetén , de a többi gyártónál is így van ez, nem igen tudja egy konzumer gép rendesen lehűteni a processzort ha tényleg terheled és dönti magából a hőt. A másik kérdés meg ugye az, hogy egyáltalán szükséged van-e tényleg arra négy magra.
-
titankahn
tag
válasz csibusz0314 #21654 üzenetére
Próbálj egy friss driver telepitést a legujabból guru 3d-n találsz driver cleanert, control panelbe állitsd be alkalmazás által kezeltre és programspecifikus beállitásoknál állitsd be a játékhoz való profilt, emellett geforce experiencebe is megprobálhatsz neki egy javasolt beállitást.
-
titankahn
tag
válasz csibusz0314 #21625 üzenetére
A vsyncet a nvidia control panelben állithatod, de majdnem minden játék felkinálja a lehetőséget manapság, a képben lévő törések kiküszöböléséért felel. Annyira nem használ sok erőforrást pluszba.
Hullámzást ez nem igazán okoz maximum általában haránt, függö vagy vizszintes csíkokat mintha szétvágnád a képet és rosszul illesztenéd össze.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz csibusz0314 #21625 üzenetére
Ahhoz nem értek, nem játszok nagyon.
-
félisten
válasz csibusz0314 #21623 üzenetére
Szia
Ilyen a panel valószínűleg, egyik sem éppen színhűség bajnok.
-
Dapro
senior tag
válasz csibusz0314 #20971 üzenetére
Néztem ezt a matricát, hogy világít, de youtubeon meg nem találtam valamit róla, hogy mennyire is világít vagy ez csak ilyen kamu dolog...
-
törölt tag
Egyébként mi bajod az A4Tech-el? Évek óta használom a termékeiket, és ár-érték arányban messze a legjobbak.
-
csibusz0314
aktív tag
Bár nekem most ez is nagyon megtetszett az angol kiosztás ellenére is
Modecom -
ZavaBalazs
őstag
válasz csibusz0314 #20888 üzenetére
az intel hd grafikus vezérlőpult energiaellátás részében? ott be van állítva, hogy hálózatról max teljesítmény, telepnél meg ki van kapcsolva az energiatakarékossági technológia. mégis csinálja
ha nem erre és erre a menüre gondolsz, akkor viszont kis kifejtést kérnék a hülye fejemnek
amúgy az nem tiszta, hogy hálózatról működve miért kéne az akkuról működős beállításnak bármit is csinálnia, de ezt betudom "nem bug, feature"-nek[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
KisBundi
őstag
válasz csibusz0314 #20770 üzenetére
Előfordulhat, hogy vannak rossz tapasztalatok az edigitallal, de én már kb 10 éve tőlük rendelek és még nem volt rájuk panasz. Ettől függetlenül mindenki tévedhet!
-
csibusz0314
aktív tag
válasz csibusz0314 #20769 üzenetére
X550JD-CO011H - X550JD-XO011H
-
NTonee
veterán
válasz csibusz0314 #20671 üzenetére
lenovot már csak azért sem vennék, mert az itthoni szervize még viccnek is rossz. Amúgy nem lehet ráhúzni egy komplett márkára, hogy jó, vagy rossz. Asusok között is vannak olyan gépek, amiket inkább kerülni kell, ahogy minden más gyártónál is. Ezért is írtam úgy, hogy hardveresen korrekt a gép és az ára is jó. Ebben a felbontásban a vga azért elviszi a játékokat is, a proci 4200H, ami azért elég lesz mindenre, de mégsem fog megfőni a gép tőle.
-
NTonee
veterán
válasz csibusz0314 #20667 üzenetére
hardver alapján elég korrekt és nekem az ára is jónak tűnik.
-
NTonee
veterán
válasz csibusz0314 #20648 üzenetére
gép1, gép2 (itt windows is van), gép3 (ez már túlszaladt 13ezerrel)
Hardver alapján ez a max, amit a MM-ból ki lehet kihozni ennyi pénzért, viszont nem ismerem a gépeket.alfa20: nem cserélhető
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz csibusz0314 #20646 üzenetére
hát nem lesz nagy élmény azzal a vga-val. [link] De attól függ, hogy mivel akarna játszani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest