- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
thomasvold #18838 üzenetére
tényleg nem vágom, mi a probléma. leírtuk többen is, hogy a CN033D a laptopszalonban 100% fhd matt ips, emellett még az is a legolcsóbb találat erre a notira.
nem tök mindegy, hogy az ipon drágábban egész pontosan mit ad? -
NTonee
veterán
válasz
Ha futárral megy, akkor meg helyből viheti is vissza, nem veszed át. A doboz oldalán rajta van a konkrét gép specifikációja.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
ettől,hogy te ezt túlreagálod még nem lesz kiírva rendesen
javaslom a fogyasztóvédelmi hivatalt és ott tehetsz panaszt mert úgy érzed félrevezettek. -
NTonee
veterán
válasz
thomasvold #18835 üzenetére
Tényleg túlparázod. Ha jól emlékszem, akkor hivatalos importból itthon csak a fhd kijelzőset lehet kapni. Ha valamiért mégsem az, akkor visszaviszed és rájuk borítod az asztalt, hogy neked fhd-sként lett eladva. Visszaadják a pénzt, vagy kicserélik másikra.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
thomasvold #18835 üzenetére
kicsit sokat lovagolsz már ezen,bemész megnézed és ennyi.
-
bence5527
csendes tag
válasz
thomasvold #18833 üzenetére
Szia!
Én leírom, CN033D-m van laptopszalontól, és FullHD, matt.
-
muhaha01
tag
válasz
thomasvold #18831 üzenetére
a hivatalos asus oldalon mindkét felbontás szerepel.
akkor most makkoljuk ki, a laptopszalonban ha 230 pénz, akkor pl idióta lenne akárki is az ipontól venni, ha ott nem full hd. -
törölt tag
válasz
thomasvold #18819 üzenetére
Tudomásom szerint ebből csak FHD IPS van, illetve csak az érintős panellel szereltek fényesek, de azok drágábbak is, valamint nem tudom, hogy lehet-e egyáltalán már nálunk kapni olyat. Nekem CN034D van, IPS/FHD/matt, ha jól tudom csak abban különbözik a CN033D-től, hogy ebben 4GB-os GPU van.
Szerk: visszavonom, tényleg van 1366x768 kijelzős is.
-
muhaha01
tag
válasz
thomasvold #18819 üzenetére
"Mindhárom tényező (FHD/IPS/MATT) azonnal látszódni fog, ahogy ránézel."
but wait
nem minden nap veszek laptopot, de hogy nézek rá, ha dobozban van bontatlanul?
és szted aki sosem látott 15 collos laptopnál fullhd kijelzőt - pl én- az honnan tudja majd első blikkre, hogy na ez akkor az?
(lehet hülye kérdések ezek, de ha monnyuk bontatlan dobozban hozza elő a raktárból a csóka és a dobozon az van, hogy full hd, akkor az kicsit megnyugtató lenne.)
-
muhaha01
tag
válasz
thomasvold #18817 üzenetére
ez azért így nem vicces
laptopszalonból akarom megvenni a napokban, de ezek szerint akkor ott is el van írva?
230 körüli áron akkor nincs full hd ebből a laptopból?
hogy lehet meggyőződni róla ha bemegyek a boltba és bontatlan állapotban ott van előttem a cucc?
-
muhaha01
tag
válasz
thomasvold #18814 üzenetére
Hali ,
sztem elírtad, az N550JK-ra gondoltál.
én mindenütt full hd matt ips kijelzőset látok, linkelj már lécci olyat, ami nem olyan.
a CN033D az tuti full hd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Lenovo Thinkpad T14s Gen1 - I5-10210U/16GB RAM/256GB SSD /Win11 - magyar billentyűzet - szép állapot
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest