Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ASUS notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#9834) sambala


sambala
csendes tag

Sziasztok!
Hát én sem tudok zöldágra vergődni a K50 AB sx073D laptoppal!
Írtam pár hete, hogy napjába többször megfagy és csak úgy lehet újraindítani, ha powert hosszan nyomom, illetve ilyekor persze kikapcsol előbb!Kb. 3 hete ujratelepítettem ugyanazt a win7 et, teljesen hibátlan msnd verzió, több gépen 100%osan megy és nem tettem fel csak a legszükségesebb drivereket. Mert ezelőtt minden drivert feltettem, meg bios frissítés is volt! Szóval mindent megcsináltam!
Na a gépet ujra raktam és kb egy óra mulva megfagyott kétszer, ugyanigy ugy hogy semmi sem ment a gépen!
Viszont azóta vagy 2 hete semmi, egyszer sem fagyott meg, pedig ezelőtt mindig még bluescreen üzi is jött a win7 ujra betöltésekkor! De mondom azota semmi és a gépen minden ugyanugy van!
Még akkor írtam az Asusnak hogy mi lehet a gond és elküldetm a hibaüzenetek naplóját is, az meg van azota is. Annyit írtak, hogy küldejem el a gépet be kell vizsgálniuk!
Egyszerűen nem értem, most van értelme elküldeni vagy nem? Most miért nem fagy meg ilyen durván, sőt egyáltalán nem? Nem mintha baj lenne csak nem értem, ha vmi már egyszer dobott ilyen üziket meg ezt csinéálta akkor ott nincs rendben vmi....
A másik hogy szerintetek normális hogy alig bir ki másfél órát az aksi? vagy ki se bír és csak word meg internet megy max...???
Bocsi hogy ilyen hosszúra sikerált, de tanácstalan vagyok!

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ASUS notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.