- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
Hogy lehet kikapcsolni ezt a rohadt fényérzékelőt? Asus M51TA...........
Köszi... Splendidet már leszedtem... -
sonar
addikt
Sziasztok,
Egyik haveromnak van egy Asus A6R -es laptopja és úgynézki, hogy tönkrement a touchpad-ja. Honnan lehet ilyent beszerezni?
Van vmi bolt aki postáz v futárral elküld egy ilyen alkatrészt?
Illetve kb mennyibe kerülhet? -
kopaszPít
csendes tag
Tiszteletem Hölgyeim, és Uraim!
Eme egyszerű kérdés most szánt szándékkal ölte ki a nyugalmam minden cseppjét, így ezúton számítok némi segítségre.
Adott egy Asus K50 3gb ddr2 ram, 250gb winyó, QL-65 proci, Ati 4570+3200 gpu-k, és egy eredeti win7, mely egy 14,6gb-os rejtett partíción foglal helyet. Ezt szeretném most rendszerösszeomlás okán újrahúzni, és csakis ezt. Nem találtam viszont ilyen opciót a nagykönyvben, nem tudom hogyan lehetne újrahúzni a winyón levő win7et, pedig nagyon szeretném. Másik kérdés hogy ha megteszem mi fog történni? C meghajtó üressé válik, netán mind a kettő /két részre van partícionálva +a rejtett/, avagy...A feladvány megvan, remény is akad még, és előre is köszönöm a válaszokat!!!
-
a kérdéses minőségű kétrétegű lemezek esetében pont az a poén, hogy a fene sem tudja, hogy x darab lemezből mennyi fog sikerülni, lehet, hogy 80% de az is lehet, hogy csak 10% - minőségi lemezknél az arány mondhatni mindig sokkal közelebb áll 100%-hoz, mint a problémásabb lemezeknél! igaz, 100%-os garanci egyik lemez esetében sincs! a más eszközökkel történő visszaolvastatás esetén is valahogy így alakul az arány!
nem tudom, hogy miket írsz kétrétegű dvd lemezre, de bizonyos esetekben nem is ajánlott több menetben/szakaszban - track-at-once - dvd-képfájl kiírása meg egyértelmű!
az alkohol okés lesz, az tiszta, nem úgymint az arcszesz...stb! -
kali!
sikerült 2 philips dupla rétegű DVD-t megírnom, azt kellett csinálnom, hogy az Ashampoo Burning Studio 9-ben kikapcsoltam ezt a beállítást: DVD írása Disc-At-Once módban(A sávok egyenkénti írása helyett a diszk írása egy menetben történik.)
Bár egyet így is elrontott, kiírta, hogy írás és ellenőrzés sikeres aztán meg tök üres volt a DVD.
Viszont vettem alkoholt megtisztítani az optikát, patikában vettem, ez van ráírva:
Külsőleg, 70%-os hígított alkohol
Ez biztos jó? Nem akarom elrontani. :S Fültisztítóm van.
-
állóóra
csendes tag
Sziasztok!már megint egy kis segítséget kérnék tőletek van egy ASUS K50AB
hól találom az alvásgombot nálla?Meg valamilyen emberi nyelven írt használati útmutatót.Az emberi nyelv alatt gondoltam magyart.Várom válaszotokat -
válasz
atti1848 #9989 üzenetére
letöltés(ek) innen; link -> oprendszer kiválaszt -> utolsó bios verzió letölt -> "c" gyökérbe kicsomagol -> noti újraindít -> f2 billentyű nyomkod -> bios -> advanced -> start easy flash -> bios állomány betallóz -> frissítés -> noti újraindít -> f2 billentyű nyomkod -> exit -> load manufacture defaults -> saves changes and exit -> (szükség esetén ismét f2 billentyű nyomkod -> bios -> megfelelő beállítások elvégzése) -> használ -> örül!
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Van egy ASUS F83se notim.Biost szeretnék rajta frissíteni,de még eddig sosem csináltam.Gondolom a winflash-el kell.Eddig minden ok.De az ASUS oldaláról mit töltsek le?
Ha tudtok segítsetek már egy linkel.
Köszi. -
Vinchi
tag
válasz
nemzavarsz #9985 üzenetére
-
roly7
tag
Üdv. Az Asus K50C-SX002X notival kapcsolatba van valakinek tapasztalata? Felraktam rá egy win 7-et és az a problémám h recseg a hang próbálkoztam win 7-es driverrel is de azzal se jó.
-
Hát akkor dobhatom ki....
Egyébként azért emlékeztem rosszul mert sima dvd-ből tényleg verbatim van és azzal most gond nélkül csináltam egy írást. Marha jó, ez lesz a tanulópénzem...
Mostantól csak és kizárólag Verbatimet veszek. A philips-et meg elpasszolom vagy kidobom, még kísérletezgetek rajta...
Végülis így is megkönnyebbültem..már azt hittem szervizbe kell adnom.
-
a philips - a legtöbb médiakód mellett - a problémásabb kategóriába tartozik!
kétrétegű lemez írásához az újabb szériás imgburn ajánlott, vagy nero 8/9 alkalmazás!
nekem a az asus notiban lévő matshita uj870qj a ritek (nem ajánlott mid) kétrétegű lemezeket is úgy írja win 7 32 bit alatt nero 8 alkamazással, mint a parancsolat - de csak extrém felhasználóknak ajánlom az ilyen jellegű kísérletezgetést... -
Verbatim, de írtam ide már ebben az ügyben. Csak akkor az volt a megoldás, hogy Ashampoo Burning Studio 9-cel írtam a sima dvd-ket, a Vista beépített írójával pedig a dupla rétegűeket. Azóta Windows 7 van fent, most is majdnem sikerült a beépített dvd írójával írni, a lemez lezárásánál dobta ki, hogy hiba történt.
Ha szervizbe adom akkor ezt meg tudják csinálni itthon vagy mindenképp megy külföldre és 3 hónapig nem is látom? Persze előtte mindent kipróbálok amit csak lehet...
Októberig garanciás.
Szerk: Ricoh duplarétegű még soha nem volt nálam, veszek 1-et és majd azzal is kipróbálom.
ááááááá neeeeeeeeeeee, most nézem, hogy philipset rendeltem
basszus, most dobjam ki az egészet?15db van még....
előtte verbatim volt és azzal ment a dvd írás, igaz ott is csak a windows beépített írójával.
-
fültisztító + gyógyászati alkohol (nem cukrozott pálinka!
), és utána lefúvatni az esetleges szöszt!
lemezek minősége rendben? milyen médiakódos lemezekkel próbálkozol? kétrétegű esetén csak verbatim és ricoh, a többivel a legtöbb írónak problémája van! egyrétegű esetén már nincs annyi hibalehetőség, de ott is adódhatnak olyan médiakódok, amiket nem szeret az író - nem szerepel adott médiakód az írón lévő firmware adatbázisában, így nincs előre meghatározott írási stratégia, ezért társít hozzá egy általánost, amivel vagy megírja valahogy, vagy nem... -
Sziasztok!
Egy ideje nem tudok dupla rétegű DVD-t írni és a sima DVD írása se sikerül mindig, próbáltam több író programot is, Windows-t is újratelepítettem, de hatástalan. Amit észrevettem, hogy mintha kicsit poros lenne az optika és a környező terület, meg lehet ezt valamivel tisztítani?
Notebook: Asus F3Ka
DVD író: MATSHITA DVD-RAM UJ-860S ATA Device
-
csabicska
senior tag
Ezer hála megjavult!
Sikeresen frissitettem a biost,208-ra ahogy ajánlottad,és a képernyő kikapcsolása után
most már egér érintésre ujra fényben úszik.
Két kérdés:
Ha majd esetleg XP-t akarok ujra nem lesz e gond ez az uj bios?
Számithatok e esteleg még vmi pozitiv változásra a gépen?
Nagyon köszi a segítséget !!!!! -
Vinchi
tag
válasz
csabicska #9974 üzenetére
Elvileg van egy windowsos progija is az ASUSnak ami lefrissíti, magától.
Ez a legújabb bios:BIOS 208
Update VGA BIOS.Neked csak 207-van.
A progi neve ez:
WinFlash
Windows BIOS Flash Utility for Vistaigaz vista alá van, de Win7-el is megy.
itt megtalálod (válaszd ki a géped és a Vista 32bitet) a progi az Utilities menü alatt található.
-
Vinchi
tag
válasz
csabicska #9967 üzenetére
Próbáld meg feltenni, az ATK drivert(ha nem akarsz feltenni vista drivert win7 alá, akkor válassz ki egy másik fajta notit, aminek van win7 támogatása, az Ő atk drivere is jó lesz.), utánna működni fognak a billentyűkombinációk, a képernyő kikapcsolásos dolog csak win7 alatt ilyen?
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Adott egy Asus X58c notebook .Eredetileg Xp volt rajta de most gondoltam felteszem rá a Win 7 rendszert.Sikerült is szépen megy rajta de igaz a videólejátszás hagy kívánnivalót azért.Gyengécske a szerkezet sajnos.
Végül is amire használjuk megfelel,viszont van egy kis gondom.
Ahol az energiatakarékos módban ki lehet választani hogy a képernyő mennyi idő múlva kapcsoljon ki ,beállitom de viszon kikapcsolás után sehgyan sem jön vissza.
Csak vészleállítás segít.
Kérdésem lehet e ezen segíteni?
Igaz a hangot sem meg még néhány dolgot sem lehet billentyűvel kezelni.
Ha vki járt mát ilyen cipőben segíthet.
Köszönöm. -
állóóra
csendes tag
Sziasztok!egy kis segítséget kérnék már megint.Van 1 ASUS K50AB gépem kamera van de a mikrofont nem találom sehol.Lehet hogy nincs is benne? ha valaki tudna ebbe felvvilágosítást adn megköszönném.
-
Asifan
tag
Mindenképpen 5400-ast akartam, akkora van benne gyárilag is, nyilván nem véletlen. A gari idő samsungnál és wd-nél is 3 év de nyilván jó lenne ezalatt az idő alatt a lehető legkevesebbszer látogatni a szervízt, nem veszteni el az adataim stb.
No meg gondolok itt hangra, sebességre, melegedésre. Valaki esetleg hasonlított már össze ilyeneket? -
Asifan
tag
X51R notiba szeretnék 250-320 körüli vinyót venni. Mi a véleményetek, Samsung legyen, vagy WD? A wd egy ezressel drágább. Tapasztalatok?
-
balkenc
csendes tag
Halihó!
Olyan problémám lenne, hogy laptopra feltelepítettem a Win7-et, de a hangot valamiért nem tudom beállítani az istennek se. Olyat csinál, hogy mikor elindítok egy zenét vagy filmet, elkezd recsegni a hang. Már próbáltam egy pár drivert hozzá, de semmi eredmény. A laptop egy ASUS F5V-AP122.
Valami ötlet?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
állóóra #9955 üzenetére
úgy tudsz magyar nyelvű windowst csinálni belőle,hogy a windows frissitések között az alsó adagban,ki tudod választnai a magyar nyelvi packot.be kell ikszelni,majd okézni.
letölti,installálja magát,majd kéri,h inditsd ujra.és lőn magyar windows.az angol billentyűvel viszont nehéz variálni,az szervizes dolga.
-
Annesoft
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnek uj notit venni a jelenlegi Acer TM4233NWLMi
Intel Core 2 Duo T5500 processzorosom helyett.Fontos szempont a hordozhatosag, akksi uzemido, valamilyen szinten a teljesitmeny (jatszani es videot vagni, stb nem hasznalnam).
Nezegettem az Asus UL80Vt-t. Mi a velemenyetek rola? Van valamelyikotoknek ilyene? Tapasztalata?
Ti megiscsak jobban ertetek hozza.
Koszonom
-
Lidi12
csendes tag
-
állóóra
csendes tag
Sziasztok! Legyetek szívesek segíteni,tegnap vettem egy Asus K50 Ab gépet.A gondom vele.Win 7 program van rajta és angol a program és angol a billentyűzet is átlehet állítani magyarra csak én nem értek hozzá nagyon zöldfülű vagyok
.Sajnos most kezdtem el a számítástechnikát 5 Xnél.ha van energiátok rám kb óvodás módon magyarázzátok el .Köszönöm megértéseteket.Üdv állóóra
-
válasz
stirlitcz #9953 üzenetére
igaz, elég régen volt a kezemben ilyen noti, de nekem az alaplapra integrált wifi modul rémlik! a noti gyártói specifikációja szerint is; link
a noti alján nincs wifi modulos matrica?
ha a tiédben biztosan nincsen(?), szerintem akkor pcmcia lenne az ideális megoldás - ha már mini pci csatit nem láttál az alaplap elérhető oldalán, és az antennának szánt két csatis vezeték sem tűnt fel?!?! -
stirlitcz
csendes tag
Sziasztok ! segítséget szeretnék kérni! Asus A9RP notit vettem használtan, és ez a tipus wifi-s. A hwinfo is kiírja hogy van benne wifi csatoló de nincs benne kártya, Gondoltam ha leszedem a hátlapot megtalálom a csatlakozót ahová a kártya kellene de sehol nem látok üres slottot. Hol keressem azt a fránya csatlakozót, az alaplap másik oldalán lenne, vagy valahol máshol van eldugva? Vennék bele kártyát, és beleraknám, de addig amíg nem látom a csatlakozót nem akarom megvenni.Kép vagy leírás kellene a helyéről.Köszi a segítséget előre is!
-
Tujm
csendes tag
sziasztok, lenne egy kis problémám, remélem valaki tud segíteni ^^
van egy ASUS A3000-es notebookom, és BIOS-t akartak rajta frissíteni, természetesen nem sikerült, azóta a gép "halott". bekapcsol éppen, de feketeség van a képernyőn, nem akar bootolni, a cd-t pörgeti ha belerakom, de nem akar cdről sem bootolni :/
kerestem már megoldást de nem nagyon találtam, hátha itt van valaki aki okosabb mint a google
előre is köszi a segítséget ^^ -
válasz
rencica #9936 üzenetére
ha leírásod alapján jóra gondolok, akkor; bizonyos funkciók/műveletek esetében a rendszer átvált biztonságos asztalra / visszavált biztonságos asztalról, ez okozza az általad vázolt változását a kijelzésnek! ez nem hiba - sem hardveres, sem pedig szoftveres szempontból sem -, nem kell vele foglalkozni! ha vista ultimate van telepítve, akkor viszont egyszerűen kikapcsolható a funkció, más verziók (home premium...stb) esetében nem!
-
rencica
csendes tag
eddig még sose csinált ilyet, az aksija nincs benn, folyamatosan az áramról megy. 2 nappal ezelőtt mikor használtam felugrott egy ablak és azt írta ki h vminek a korrigációja történt. Nem tudtam rendesen elolvasni mert egyből el is tűnt az ablak. Akkor váltott át erre a barnás színekre. És azóta csinálja ezt.
-
rencica
csendes tag
Sziasztok!!!
nekem olyan problémám lenne h van egy asus laptopom aminek a monitorjával van valami probléma. Mikor betölti a gép az asztal elemeit hirtelen a szín megváltozik a monitoron. Mintha egy ilyen sárgás fátyol vetülne a monitorra ami eltorzítja a színeket. De aztán vissza vált az eredeti színekre. Nem tudom hogy ez mennyire érthető, de ha tudtok segítsetek. Mi lehet a probléma????
-
Vinchi
tag
Csak be kell nyomni a pöcköket a legfelső billentyűsor fölött. asszem 5db van, nem fogja csavar, szóval ha nehezen jön akkor már odaragadt, óvatosan ki lehet húzni felfelé, az egész billentyűzetet.
Ha sokat öntött bele, vagy átfolyt a bill alá is, akkor lehet, hogy nem csak a billentyűd fog tönkremenni, hanem idővel az egész gépezet is.
-
válasz
stvnppp #9932 üzenetére
a vista illesztők általában jók win 7 alá - végszükség esetén vista (sp2) kompatibilis módban telepítve! a win 7 amúgy is már alapból sok hardvert/eszközt felismer majd, illetve talál majd hozzájuk friss illesztőt a netes adatbázisban!
f5n notit használok win 7 oprendszer alatt, ahhoz is csak vista illesztők vannak, minden frankón működik! már a win 7 rc idejében sem volt gond, azóta a végleges verzióval meg pláne nincs! -
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy két éves notebookom, F3ke típusú, és azon gondolkodom, hogy lehet rá kellene rakni a win7-et, azonban az a gond, hogy nem támogatják, a hivatalos honlapon csak vistához van driver. Van valami megoldás mégis, hogy jól működjön, vagy van egy olyan oldal, ahol össze vannak gyűjtve a legszükségesebb driverek win 7 hez?
Köszönöm a válasz(oka)t!
Üdv
István -
válasz
bajnokpityu #9930 üzenetére
sok gyártó még most sem minden notiját szereli led kijelzővel!
a k70 széria azért annyira még nem kifutó, legalább is hazánkban még nem, mivel még sok új szériát kapni sem lehet, amit kint már vígan használnak... -
válasz
bajnokpityu #9928 üzenetére
az asus szinte minden új széria esetében led kijelzővel gyárt/szerel már!
-
bajnokpityu
félisten
-
válasz
bajnokpityu #9926 üzenetére
sok széria esetében nem jelzik külön matricán, hiába led kijelzős!
-
killipoly
aktív tag
Van valakinek tapasztalata az Asus Gx71-es laptoppal?
Epp egy ilyet keszulok vasarolni.. -
válasz
bajnokpityu #9921 üzenetére
ledes! de hivatalosan is; link
-
bajnokpityu
félisten
válasz
nemzavarsz #9922 üzenetére
még ha érdekelné is,mi köze a meghibásodáshoz.
-
bajnokpityu
félisten
van itt valakinek asus k70ij laptopja?
hogyan lehet megtudni,hogy valóban ledes-e? -
csigahaver
csendes tag
Szevasztok!
Lenne egy nagyon súlyos problémám az ASUS A6KM notebookommal. 2006 májusban vásároltam, azóta már 4x volt szervízben, mind a 4x alaplapot cseréltek. Az utóbbi 3 csere fél éven belül volt. A legutolsó 2 alkalommal amint kézhezkaptam a gépet a futártól, bekapcsolás után egyből rossz volt. Többnyire nem lehetett bekapcsolni, kattogott majd kikapcsolt magától. Arra következtetek, hogy valami folyton kinyírta az alaplapot.
Tegnap kaptam vissza megint a szervízből a gépet (garancia még van az alaplapra), de ismét egyből rossz volt.
Az alábbiakat tapasztalom:
8 óra alatt sem töltött fel az akksija a gép kikapcsolt állapotában.
Nagyon sokszor ha bekapcsolom, semmi nem jelenik meg a képernyőn, csak a vinyó megy alapjáraton.
Ha bejön nagyritkán a win xp, akkor egy percen belül elmegy a kép és lefagy.
Van, hogy a windows töltőképernyőjén elmegy a kép, vagyis inkább betorzulnak aszínek és lefagy.
A biosban is lefagyogat, fura színek kezdenek villogni a felső sávban.
Megmértem egy eszközzel, hogy amikor kikapcsolva töltöm az akksit, az áramfelvétele a tápegységnek 10 és 80 Watt között ingadozik 2-3 másodpercenként. Ha egy gyengébb, másik géphez adott töltővel töltöm az akksit, akkor meg 40 wattról fokozatosan lemegy 2 wattra úgy 3-4 perc alatt, majd 2 watton megy tovább.Ha az akksit kivéve csak hálózatról próbálom, akkor be sem kapcsol egyszer sem, csak világít a led de a képernyő totál fekete.
Szerintetek elképzelhető, hogy a töltő ment tönkre, az gallyra vágta az akksimat is (ami mondjuk már 4 éves szóval magától is meghalhatott), és emiatt fagyogat a rendszer?
A kisebb teljesítményű töltővel elindult a gép, de kis idő után ott is elment a kép és a pc speakerből is szólt néhányszor valami prüttyögés.
Gyanakszom még a videókarira is, de akkor nem értem a szervíz miért nem vette észre a hibát a 4 alkalom alatt míg bent volt. Szerintem náluk egy jól működő töltővel nem jött elő a hiba. Bocsi hogy sokat írtam, de már nagyon nem tudom mit tegyek, fél éve nem tudom használni a gépemet mert folyton szervízben van -
mrbego
aktív tag
Hali!
Barátnőm laptopja nemjó (még mindíg). A merevlemez bad szektoros lett, a kondíció 31%. A géphez linuxot adtak, de win xp-t tettem fel rá. Namost! Azt hallotta barátnőm valakitől (valami ismerős) hogy tegye vissza a linuxot, mert a szervíz nem fogadja így el. Egyébként telefonon beszélt már valami pesti központtal, és azt mondták hogy valószínüleg kikell cserélni a merevlemezt.
Szóval kérdem én, létezjet ilyesmi, hogy ha nem a linux avn rajta hanem a saját xp, akkor nem cserélik ki ... ?? Én személy szerint ezt ez nagy hülyeségnek tartom, de gondoltam megkérdezem.
Köszi! -
balazsrev
csendes tag
Hello
Notebook keresgélés közben rátaláltam a hivatalos oldalon az A42F-re (és a diszkrét VGA-s A42Jr-re), de ezen az oldalon kívül semmi más információt nem találtam róla, csak egy-két külföldi áruház oldalán láttam, hogy rendelhető.
Tudtok valamit erről, hogy mikor jelent/jelenik meg, Magyarországon kapható lesz-e és hogy miért nem találok róla semmi hírt pl. itt a Ph!-n? -
kununk
csendes tag
SZiasztok!
ASUS K50IJ-SX148L 15,6"/Intel Pentium Dual-Core T4300 2,1GHz/2GB/250GB/DVD S-multi
Képernyő méret:15,6"-os, Felbontás: WXGA HD LED (1366 x 768), CPU:Intel Pentium Dual-Core T4300 (2,1 GHz, 800 MHz, 1 MB), VGA:Intel GMA X4500M,op rendszer nélkülbarátnőm akar venni. 110e ft-ért megéri újonnan,vagy ennyiért esetleg mást?ha van valakinek ilye(kszériás) esetleg tapasztalat?
előre is köszi
M -
ultio
aktív tag
Sziasztok!
Kisfiam sikeresen ráöntötte a notebookra (Asus F5V AP074) a teáját
.
Néhány billentyű nehezen mozog. Mennyire bonyolult szétszedni, hogy hozzáférjek a billentyűzethez és kitisztogassam?Köszi a választ!
u.
-
Ted-Mosby
senior tag
Még egy kérdés!
Feltelepítettem az Asus honlapjáról a LifeFrame3-at a Asus K50AB-SX077D típusú notimra, de, ha el akarom indítani ezt írja ki : LifeFrame3 runs on ASUS Laptops only!Mi lehet a gond???
A válaszokat előre is köszi!!
-
Kupon
csendes tag
Sziasztok!
Van egy egy asus z99h laptopom és arra gondoltam, hogy biztos van egy jófejsrác köztettek akinek lenne hozzá billentyűzete ill. egyéb okosságokat is fogadok ahonnét betudnám szerezni. -
nord^ph
tag
itt olvasgass, ez a noti topikja
-
nord^ph
tag
igen megnéztem, de nincs ilyen beállítási lehetőség..
amúgy az edigital oldalán olvastam (ott vettem én is), hogy alapból csak a 3200-ast ismeri föl, de közben megtaláltam a széria topikját a logout-on, ott bios frissítést írnak neki és friss oprendszert, kipróbálom win telepítés nélkül, hátha úgy is müxik
köszönöm az eddigi segítséget/ket
-
Asifan
tag
32 bites Ultimate win7-em van, és már minden fent van, amire szükségem lehet, ha véletlen rávisz a lélek, és valami játékot telepítek, akkor a D-re teszem. Mi a tapasztalat mekkorára nőtt nálatok a win 7 pár hónap alatt? Nekem 2 hónap alatt 7gb-ről 8-ra nőtt, amit sokallok nagyon.
-
a gyártói specifikációban szerepel mind a két chipset - viszont a hd 3200 vga nem kerül külön említésre, hiszen a chipset leírása tartalmazza, hogy azáltal adott az integrált videókari (is) - már az egyik chipset mellett!
ebbe a régióba mind a két verziós k50ab noti a nagyobbik akkumulátorral kerül szállításra, így nincs mit kompenzálni...Asifan; akkor jelenleg elég... de attól függ, hogy melyik win 7 verzió - azon belül 32 vagy 64 bit -, milyen alkalmazásokat szándékozol majd még feltelepíteni...stb. meg azért a win 7 is terjeszkedik; frissítések...stb!
-
Asifan
tag
Kicsit off, de win 7 alatt mekkora szabad helynek kell lennie a rendszerpartíción, hogy az egyáltalán ne legyen hátrányos a gép sebességére? Nekem 15gb van hagyva, ebből 5gb mindig szabad. Elég ennyi?
-
laci.k
csendes tag
válasz
nord^ph #9899 üzenetére
Hát kedves barátom, isten hozott a klubban
Én is nagyba keresem, hogy hol az integrált VGA, aztán itt a fórumba kellett hogy rájöjjek, 2 alaplappal forgalmazzák a k50ab-t. Kár érte, kb 15 perc plussz üzemidőt hozott volna. Amúgy üzemidő terén Win 7-tel nekem 1,5 órán át bírja, XP alatt negyedórával kevesebbet. Ezekután kiváncsi lennék, hogy a 2200mAh-s aksi meddig tart... Ezt a "feel the cool comfort"-ot se értem. A numpad és környéke nálam alaphangon is meleg. Mondjuk más notihoz még nem volt szerencsém, azok melegebbek lennének?
-
Zozicrx
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy asus k50ab sx045d típusú notit! Minden tökéletesen műkszik csak egy baj van, amikor youtubon vagy más online filmet nézek teljes képernyőn akkor megáll a kép de a hang az megy! Adobe flash player legfrissebb fent van,remélem nem a videokarival van baj mert amúgy a játék megy rajta meg dvdt is tudok rajta nézni. 220 as bios van rajta!
Pls segítsetek!Meg egy olyan kérdés hogy ebben nem 2 vga van ugye mert nekem nem lehet választani hd 4570en és hd3200 között!
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- E-roller topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest