- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karagaba
csendes tag
Sziasztok!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek
Hekp mee!
Kaptam karira egy Asus K70-es noteszt!
Egy red flag 6 linux van rajta, és szeretnék egy Windows 7-et telepíteni.
A gond azzal van, hogy ha hagyom végigfutni a linuxot akkor eljut egy képernyőig ahova ez van írva: localhost login:
ide gyakorlatilag bármit beírhatok, azután bejön egy Password: sor, ez már semmit sem fogad el!
Valakinek van ötlete, hogy tudnám bebootoltatni DVD-ről?Köszi a segítséget
Üdv:
Gábor -
luigi106
tag
Sziasztok. Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Egy K50IN-SX153L boldog tulaja lett a feleségem.Elég sok problémával kellett megküzdeni mire fel tudtam varázsolni az op rendszert a gépre.Belefutottam én is az összes problémába mint Xpinstal-contra sata vinyó, fordított kamerakép, első bekapcsnál valami host felhasználói név jelszó.Sajna ezzel nem tudtam mit kezdeni, és mivel sürgetett az idő, karácsonyig fel kellett rakni az op rendszert, ezért halgattam többek tanácsára és letúrtam az eredeti particiókat,volt egy system,egy Expressgate, és egy harmadik is.Ebből azt gondolom hogy a gép képes lenne az expressgate funkcióra,különben minek lett volna rajta a partició/Expressgate.Letöltöttem egy expressgateSSD alkalmazást, de közben rájöttem hogy valószinü ez nem az ami kell nekem.Ezért kérem a segítségeteket, hogy aki tudja hogy mit kell letölteni és hogy honnan az legyen szives megírni mert én nem találok semmit.Előre is köszönöm.
-
Májsztró
addikt
Mint már mondtam , nem fogok többet költeni rá. Különben az sem érdekelne ha DC nem megy ... Egyébként most ott tartok ,hogy telepítésnél az F7-el az ACPI-t ki lehet kapcsolni , fel is települne ,de a fájlok másolásánál az meghajtó a végén meghal és nem hajlandó felmásolni egy rakat file-t. Szóval most USB XP teleppel próbálkozom , de ahány link a google-ban annyi megoldás , és eddig sajnos egyik sem ment. Valami ötlet ?
-
válasz
konfar.dani #9273 üzenetére
nem kellett semmit telepítenem!
-
válasz
Májsztró #9294 üzenetére
ha a régi modullal indul az xp úgy, hogy mind a két foglalatban külön - külön beteszed, illetve esetleg úgy is, hogy az új modult használod csak, és azzal is indul mind a két foglalatban történő behelyezés esetén, akkor valóban csak a két modullal együtt nem hajlandó indulni az xp - vagy keress olyan párt valamelyiknek, amivel párban is indul az xp, vagy a kettőt cseréld le 1 darab 2 gb-os modulra - mivel a sis chipset nem kezeli dual channel módban a 2 darab modult, így 1 darab 2 gb-os is megfelelő lesz - de azt is próbáld bele vásárlás előtt!
-
Peti567
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan progi amivel a ventillátor sebességét tudom állítani?
Ugyanis van hon hogy meghülyül és végig (amíg használom) nagy sebességgel forod, mint amikor bekapcsolom de utána el szokott hallgatni de most pl. nem!
(és nem azért mert felmelegedett)
KÖSZI -
akkor adott a dolog!
Májsztró; add el, és vegyél másik notit!
eversman; a te notid egy normális chipset (például egy újabb szériás intel) mellett lebontana egy toronyházat is - mondjuk akkor az ára is borsosabb lenne... sírni tudnék, ha ilyen notiban sis chipset beépítését látom! nem csak a dual channel hiánya miatt lomhább a noti, a sis chipset úgy általában is lassab némileg!
-
eversman
tag
nekem is sis chipsettel megy az új vas, mondjuk nem veszem észre hogy bármibe fogná, elvileg még dual-ba is viszi a ram-ot, de erre nem esküszöm meg.
A még mindig fennálló probléma: mért van az, hogy hang-driver nélkül tiszta a hang, de a legfrisebb driverrel meg recseg ropog. Okék oké hogy driver hiba, de lehet ezzel kezdeni valamit?
Danke.szerk: tévedtem, tényleg nem dual, de ezen nem fogok sírni
-
Májsztró
addikt
-
válasz
Májsztró #9284 üzenetére
igen, akkor annyi, csak simán nem tetszik a modul a notinak...
nekem például 2 * 2 gb megy az asus notiban úgy, hogy az egyik a gyárilag benne lévő qimonda, a másik - utólag általam külön vásárolt - kingmax, és gyönyörűen mennek együtt! órajelük és időzítésük azonos!yerg; azonosító alapján mind a három csomagban benne van a szükséges illesztő, de a keretprogram eltér! esetleg nézd meg a noti alján a wifi leírását tartalmazó matricát, általában rajta szokott lenni a wifi modul típusa! amit az eszközkezelő kiír neked, az nem pontos!
-
Májsztró
addikt
Szóval ha külön-külön jó , de együtt nem ami most a jelenlegi helyzet akkor jobb kézzel bal váll felett eldobhatom a gépet , értem
Azért köszi , holnap megpróbálom a bios defaultokat , hátha.De az micsoda ,hogy telepítés közben F7 megnyomásával ki tudom kapcsolni ezt az APCI-t vagy ACPI-t vagy mi a rosseb ez?
-
válasz
Májsztró #9279 üzenetére
néha eltérő órajelű két modul is megy/mehet együtt, nagyon nagy a szórás ilyen tekintetben!
memória vásárlás esetén - lehetőség szerint - mindig fontos a próba, mert kényes témáról van szó, nem lehet előre biztosra mondani szinte semmit sem!
először is külön-külön próbáld ki mind a két memóriát, akár tesztelheted is őket a memtest segítségével; link -> kicsomagol, cd/dvd lemezre (rw is jó) cd/dvd-kép formájában, boot képes lemeznek kiír, noti erről indít, teszt lefuttat!
ha az új esetleg hibát dobna, akkor arra hivatkozással kérhetsz cserét - feltéve, ha nem pont azonosat adnak. ha külön-külön jók, de együtt hibát dobnak, akkor is megpróbálhatod más típusúra cseréltetni, elmondva az igazat, hátha tudnak/akarnak segíteni! a notit vidd magaddal, és csak próba után, biztosra vásárolj! -
Májsztró
addikt
Innen tettem fel a 216-os és miután az nem ment a 215-s bios-t is. Defaultot nem nyomattam egyiknek sem. Amúgy úgy sem néztem ,hogy külön külön megy-e. Illetve Kingston ram , még az órajele is annyi mint a benne lévőnek ,ugyanis azt is mondták ,hogy külön órajelűek sem mennek együtt. De hát az órajel különbsége akkor kilőve.
És ha defaultok után sem mennek együtt akkor mi a teendő ? Boltba nem hiszem ,hogy visszaadják a ram árát ha én ezt bemondom.
-
válasz
Májsztró #9277 üzenetére
megfelelő bios (innen; link) megfelelő módon frossítve, előtte és utána bios default!
ha a már meglévő, és az utólag betett memória külön probléma nélkül működik, akkor csak együtt nem akarnak rendesen menni - ez sajnos gyakori probléma!
néha még azonos gyártótól származó modulok sem mennek rendesen együtt! olyan két darab - lehetőleg egyforma - memóriát kell használni, ami tökéletesen mennek a notiban külön - külön, és együtt is! -
Májsztró
addikt
Üdv !
Van egy Asus F5v notim , most toltam fel rá a legfrisebb bios-t ugyanis amikor betettem +1 Gb ramot , ( most 2x1 Gb van a gépben ) a win xp nem indult el. Sorra dobja a kékhalálokat amiben APCI hibát észlelt.
A jelenlegi APCI BIOS nem felel meg az előírásoknak.
Ezzel mit lehet kezdeni ? Előre is köszönöm , sürge lenne !
-
gy18
csendes tag
Hy!
Az SRS Premium Sound-nak van vmi hivatalos oldala ahol lelehet tölteni a legfrissebb változatát? 1.3-as van fenn nekem de tudom hogy létezik frissebb de máshonnan nem akarom letölteni. -
Peti567
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan progi amivel a ventillátor sebességét tudom állítani?
Ugyanis van hon hogy meghülyül és végig (amíg használom) nagy sebességgel forod, mint amikor bekapcsolom de utána el szokott hallgatni de most pl. nem!
(és nem azért mert felmelegedett)KÖSZI
-
Több mint 6 órát nyúztam töltő nélkül. Telepítés, net msn, film, zene, reboot, hálózatról másolás, víruskeresés, dvd írás. Szóval megtettem minden olyan álltalános dolgot amit egy átlagos használat mellett lehet, és még így is marad egy óra az akkuban a windóz szerint a jelenlegi fogyasztás mellett. Ebből a 6 órából, ötöt turbo fokozatban ment, entertainment és high profilban.
Szóval aki mobilis szeretne maradni, viszonylag erős HW mellett annak meggondolandó ez a széria. -
adam_
senior tag
Érdemes egy K szeriás notebookkal töltögetni, estére úgy hagyni, hadd töltsön?
-
válasz
konfar.dani #9269 üzenetére
Multitouch:
3 dologra jöttem eddig rá:
- 2 ujjal lehet lef-fel, jobbra-balra görgetni
- 3 ujj egyszerre jobb klikk -
konfar.dani
aktív tag
asus driverek, utilitik közül melyiket érdemes feltenni win7 esetében?
köszönöm a válaszokat előre is -
Sziasztok!
Meg jött meg az Asus UL80VT. Elég minőséginek tűnik. Kellemes látvány az alumínium Win7 csak előtelepítve volt rajta, így az még elszöszmötölt jó 10-15 percet indítás után. Gyárilag jár hozzá táska, egér. A táska farmer anyag szerűségből (szürke fekete) van, elég strapának tűnik.
A gép halk, hűvös, gépelni jó rajta a képernyő a várakozásaimat felülmúlta. A multituch nagyon ötletes (3 ujjadat ha rárakod akkor egér balklikk...) A hangszórók jól szólnak. Hirtelen ennyi majd este megnyúzom. Szerintetek mivel teszteljem?
Üdv -
huntenseN
tag
Az asus honlapjarol toltsd le a Power4Gear progit, asszem az utilitesben van, azzal reszletesen be tudod allitani az energiatakarekos modokat. Az a masfel ora keves lesz, az en gepem 2esfel, 3 orat bir, energiatakarekos modban (kozben wifi, net, zene) es ez 17.3-mas.
Jo lehet eltuloztam, de kisse feszult vagyok mostanaban. Boldogkarit.Szerk:Azert azt jo ha tudod, hogy egy akksi kb 2-3 feltoltes utan eri a vegleges allapotat.
-
adam_
senior tag
-
milszab
senior tag
Sziasztok! Adott egy X51R Laptop! Vettem hozzá 1 Microsoft Nx-3000 tíípusu kamerát! Ha feltelepítem az xp-re akkor ugrál a kamera képe! Na most ha linuxot,vagy Win7-et rakok rá azokon meg jó! Van még 2 gépem azokon meg megy simán és xp van rajtuk!
Arra gondolok hogy a videókártya, xp-s drivere nem passzol a kamerával! SZerintetek??
-
huntenseN
tag
Az a bajom, hogy szinte csak olyan dolgokat kerdezel, amire egy kis utanaolvasassal te magad is rajonnel. Es hogy egy nyamvadt "koszi"-t nem vagy kepes irni a hozzaszolasokra amiben neked probalunk segiteni.
Azthiszem en voltam a legelso, aki irta hogy F2vel lepsz be a biosba.. arra sem jott semmi valasz, miutan rajottel hogy te nyomogattad rosszkor az f2t.
Ottvan az alairasomban, bizony nekemis K szerias notim van. Ez a hosszalosod is azt bizonyitja, hogy olvasni nemigazan tudsz.
-
adam_
senior tag
válasz
huntenseN #9261 üzenetére
Neked mi bajod, nem hozott semmi a Jézuska?
Én megkérdeztem valamint, mint első notebook használó, hogy mi miért így működik, és mivel K50IN-re specializálva, nem nagyon találgattam erre megfelelő infót, hát gondoltam megkérdem. Az ilyen típust használók talán tudnak majd segíteni. De mivel te nem ilyen vagy, és csak hőbörögsz már tegnap óta, ezért légyszíves mellőzd a hozzászolásaim megtekintését, meg úgy ámblokk az egész topicot, ha nem tudsz a hülyeségeiden kívül értelmeset is hozzászólni.Köszönettel,
adam_ -
Ablakos
őstag
Nézegettem, mérlegeltem most meg mérgelődöm. Asus K70IO-TY007L Ezt a típust választottam, de nem rendelhető, megszünt típus a boltokban az eredmény. Melyik lenne ehhez hasonló? 17-es képernyő, core2 proci tetszett benne 200e körül jó vételnek gondoltam..
-
adam_
senior tag
Egész este töltön volt az ASUS K50IN notebookom, ma most itt gépezek vele, kb fél órája, és írja lent a tálcán hogy még 1 óra van hátra az akku töltöttségéből... Pedig még át is tettem valami Battery saving módra. Ilyen keveset bírja az aksija?
-
adam_
senior tag
Huh, előbb amikor újraindítottam a gépem az Asus logós képernyőnél lefagyott, ez mitől volt?
-
gy18
csendes tag
Rakd be a vistás driverek dvd-t aztán tulajdonságok>kompatibilitás>futtatás a következő komp. üzemmódban: Vista sp2>ok és elvileg el kell indulnia a proginak és utána kitudod választani a megfelelő drivereket és progikat.
Szerk:
Próbáld meg [innen] letölteni. Az ATK segédprogik kellenek az fn+f1 gombok hogy működéséhez és kijelzéséhez. -
konfar.dani
aktív tag
azok nem driverek vagyis oylasmik de utilitiknek nevezi őket, ott keresgélj
teddföl a gyári programaokat is, bár azok közül hogy szerintem ami a leghasznosabb az a splendid meg a express gate
splendidben a kisjelző sémáit lehet módosítani, expressgate pedig egy gyors bootolással elindul, és lehetvele net, zene stb.
ha rossz az os, vmi gond van, jól jöhetvan egy expressgate gomb a gépen, azt megnyomod, 2mpes bootal beis jön
-
adam_
senior tag
Köszi, drivert honnan tudok még hozzá tölteni, amivel pl a billentyűzeten található opciók is elérhetővé válnak (pl hangosítás, némítás...)? Az asus holnapról nem tudok tölteni.
-
eversman
tag
Na még egyszer, hátha most valaki tud segíteni:
Múlt héten érkezett meg az F50SF-JX061X drágaságom, win 7 fel, minden frankón működik, kivéve két apróságot:
1. Ha elindítok valamiféle videót, akkor a win állít valamit a színhasználaton, vagy valami ilyesmi. Ennek gondolom van valami oka, de mi az? ki lehet ezt valahogy iktatni? ki kell e egyáltalán?
2. a win felismerte magától a hangeszközt, szólt szépen, de gondoltam csak felteszem a hivatalos drivert. Amint feltettem elkezdett recsegni ropogni, fülhallgatóval is. Gyorsan letöröltem, akkor megint minden normális. Elvileg jó drivert tettem fel. Ötlet ezzel kapcsolatban?
Danke-bitte! -
adam_
senior tag
válasz
konfar.dani #9247 üzenetére
Hát a VGA driver tuti fent van, a többiről nem tudom, mivel az eredeti dvd, amit hozzá adtak nem támogatja a Win 7-et, és az Asus oldaláról se tudom letölteni normálisan a drivereket.
Ja és a ROMnak nem kéne magától teljesen kipattannia, amikor megnyomom a gombját?
-
adam_
senior tag
A billentyűzeten felül az F1-től F12-ig lévő gombokon az opciók, ilyen mint hang némítása, növelése... miért nem reagál ha rányomok?
-
szkury
aktív tag
válasz
konfar.dani #9244 üzenetére
nagyon köszi!
-
gy18
csendes tag
válasz
konfar.dani #9241 üzenetére
Szívesen
-
gy18
csendes tag
válasz
konfar.dani #9239 üzenetére
A letöltéseknél van 64bites driver, szerintem az
Nem annyira értek hozzá, de az everest-be nézd meg ott kiirja hogy tényleg az-e.
-
konfar.dani
aktív tag
ez alapján valaki megtudná mondani hogy 64 bites e a laptopom?
bocsánat, én nem találom rajtavagy csak vak vagyok
-
szkury
aktív tag
Sziasztok!
Asus K50IJ-SX036L-t vettem, felraktam a win7-t, mobilnet oké!
Skype-nál fordított képet ad a webcam.
Vmi beállításfélét (advanced) olvastam, de olyat nem találtam a skype-ba.
Kérem a segítségeteket! -
gy18
csendes tag
Tudom énis csak adam_ mondta hogy nem látja az összes 320gb-ot és írtam hogy nekem is annyi és sose fog annyit látni amennyi rá van írva.
-
konfar.dani
aktív tag
válasz
veloscsont #9233 üzenetére
ezekszerint akkor az én elméletem nem jött be hogy a működéshez kell
de amit te irtál, az logikusabb -
eversman
tag
válasz
veloscsont #9233 üzenetére
én is valami ilyesmit próbáltam leírni fenn
-
veloscsont
csendes tag
az, hhogy 320-ból csak 300-at lát szerintem csak annyi, hogy a merevlemezgyártók mikor ráírják egy vinyóra, hogy mekkora 1000-es váltószámmal számolnak a byte, kilobyty stb között, míg az oprendszerek 1024-el
ez a különbség nem tűnik soknak, de 1024^3/1000^3 300 gigabyteal megszorozva pont kiadja a 320 gigabyteot
az én gyáretó szerint 750 GB-os vinyóm is csak 700 valójában :S
ez vavszerk: közben látom megválaszolták a kérdést
-
adam_
senior tag
A hdd-ből valamiért csak a 20GB-ost látja, a 290-est nem. Hogyan tudnám mégis láthatóvá tenni?
-
adam_
senior tag
Na felraktam a Win 7-et, de mivel a hozzá adott driver lemezek a laptophoz Vista-n futnak, Win 7-en nem nagyon. Hol tudok letölteni drivereket, amik Win 7-en is indulnak, települnek?
-
konfar.dani
aktív tag
ma történt velem egy baleset amit a bénaságommal okoztam.
clin alkoholos ablaklemosóval tiszittottam(nem ajánlom senkinek..) monitorját az asusomnak(x71sl)
kissé tulnyomtam a képéernyőre, és amikor bekapcsolam, alul egy nagy paca van a kijelzőn, befolyt:S
lepattintottam a előlapját vagy minek mondják, beraktam a résbe egy kis vonalzót. egy káét óra után foltokban fölszáradt.
ez okoszhat gondot a géppel?
vagy simán csak kiszárad?
most is arróél irok, tehát baja nincs, csak zavaró az a paca ott
a válaszokat előre is köszönöm! -
adam_
senior tag
Na sikerült is behozni a biost, átállítottam, hogy dvd-ről bootoljon, már teszi is a Win7-et!
A win telepítésénél csináltam egy 20GB particiót a winnek, maradt 190 a másikon partición. Kérdezném én, hogy miért nem látja az egész 320-as tárhelyet? Valamint csinált egy úgy nevezett rendszernek fenntartott valamit, ami 100Mb-os. Ez mi? -
adam_
senior tag
Van egy Asus K50IN notebookom, alapból Linuxos. Hogyan lehetne erre a rendszerre feltelepíteni a Windows 7-et? Alapból bekapcsolom, be se tudom hozni a biost vagy hasonlókat, hogy DVD-ről bootoljon, mi tévő legyek, mik az első lépések?
-
veloscsont
csendes tag
nem is tudom hány órát töltöttem vele, hogy megtudjam miért nem megy a HD3200, és még mindig nem megy
a szenzorok:
CPU 62 fok
1.mag 59
2. mag 59
GPU 60
vinyó 30 -
trefi84
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap jött meg a K50ab-sx045d notebookom és az a problémám, hogy ha felrakom a tka hotkey drivert nem működik a wifi. Nem csak az fn+f2 re nem gyullad ki a led de egyáltalán nem talál semmilyen kapcsolatot. Anélkül viszont nem tudom használni az fn hangerő kombinációkat. Amennyiben tudjátok a probléma okát vagy esetleg van ötletetek előre is köszi a segítséget. -
zoleee24
tag
válasz
veloscsont #9211 üzenetére
Szia!
Én is tegnapelőtt vettem egy K50AB-SX073D-t és ugyanez van nálam is.
Néznél majd egy szenzort everestben? Nekem Pover4Gear-ben high performance-ben a föntebb leírt hőmérsékleteket adja. Olvastam valamit, hogy akkor vált talán 3200-ra, ha ki van húzva a töltő, de még nem próbáltam.
Játékot néztél már rajta? -
veloscsont
csendes tag
sziasztok
pár napja vettem egy Asus K50AB SX045-ös laptopot, de valamiért csak a HD4570-es vga.t ismeri fel a gép, a HD3200-asat nem: nem is jelenik meg az eszközkezelőben :S
elvileg kéne lenni beállításnak róla a Catalystben és a BIOS-ban is, de egyikben sincs semmi
ez mitől lehet? a driver és bios friss -
Csabee.
nagyúr
válasz
Blade10001 #9209 üzenetére
Everest kiírja!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Blade10001 #9207 üzenetére
Megnézed a vga-d típusát és letöltöd!
Tegyél fel jó codec csomagot mint pl a k-lite, de a vga driver az fontos, azt ne hagyd ki!
-
Blade10001
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Minap vettem egy Asus K51AC seriás gépet.
Xp lett telepítve, viszont a filmeket szaggatva játsza le.Mint kiderült csak windows 7 és vista drivert kaptam a géphez és nem találok sehol xp-hez videokártya drivert. Szerintem ez orvosolná a problémát hogy a filmeket ne szaggatva játsza le.
Meg tudnátok mondani hol tudnék ilyet letölteni? -
master bud
tag
válasz
logicfok #9189 üzenetére
Nekem is k51-em van és sikerült felraknom az XP-t. Az enyém K50IJ-SX003L. Pár szóban a lényeg:
-nekem nem jött be a BIOS-os SATA Mode átállítás (Enhanced->Compatible), ugyanúgy kékhalálozott
-kellett csinálni egy SP3-as telepítő CD-t, amelybe bekerült a SATA driver is
-ezután már gond nélkül felment az XP de a display csak 640x480/4 bit mellett futott a legfrissebb gyári display driverrel is, ezért hívni kellett az ASUS-t
-BIOS frissítés szükséges (ASUS oldaláról) majd le kell töltened az új display drivert az Intel oldaláról
-
zoleee24
tag
Sziasztok!
Everestben high performance-ban (100%) ezeket a hőmérsékleteket látom:
Cpu mag1 : 81C
Cpu mag2 : 81C
GPU Disp : 84C
GPU Mem: 85CNem sok ez egy kicsit?
olyan 70-90 % procihasználatnál ez: 73 73 85 86 és nem forgatja annyira a ventit sem.
Most merjek vele high performance-ban játszani?
-
konfar.dani
aktív tag
sziasztok!
valaki nemtudná megmondani hogy egy felmaródás mennyi idő alat tmegy végbe?
csakhogy a kóla..
mennyi idő után lehetek benne biztos hogy nem hatolt mélyre a kóla, és semmi baja nem lesz a gépemnek a jövőben?
3-4-5hónapja sikerült ráborítani -
rabxly
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Van egy 3 éves ASUS F3JA-AP012-es notebookom, és ma délelőtt óta baj van a hanggal (Realtek Audio van benne). A Windows (Windows 7 RC2-t használok) felismeri, hogy valami bedugtam a jack-be, de a noti belső hangszórói szólnak továbbra is. A külső jack-be dugott fülhallgató szintén szól. Már próbáltam újabb illesztőprogramot telepíteni a hanghoz, de nem segített.
Eléggé tanácstalan vagyok, még sose láttam ilyet, és a google-lel sem nagyon találtam hasonlót. Ha valaki már találkozott ilyennel, vagy csak van egy jó ötlete, nagyon hálás lennék.
Köszi!
Üdv: rabxly
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
- Thinkpad 12 V - 9 V DCDC autós töltő
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest