Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambala
csendes tag
Hát képzeld el most hogy mondod, sajnos kattog is!!!
néha halljuk a bal alsó sarkából jön, már a touchpad bal oldala felől, de eddig én azt hittem, hogy csak a wichester...
ezek szerint más lenne a baj?
hát nem tudom én erősen gondolkodom a szervízen, ha már ilyen korrekt rendszert alakítottak ki, hogy futár hozza viszi 7 napon belül... bár nem hiszem h a gyakorlatban ilyen simán menne...
Köszi az előző választ is.. lehet akkor várok, de nem tudom még.. ha van feljemény leírom mindenképp!!! -
sambala
csendes tag
Semmi vélemény?

Elküldenétek így a szervízbe vagy sem?
Aksi? -
sambala
csendes tag
Sziasztok!
Hát én sem tudok zöldágra vergődni a K50 AB sx073D laptoppal!
Írtam pár hete, hogy napjába többször megfagy és csak úgy lehet újraindítani, ha powert hosszan nyomom, illetve ilyekor persze kikapcsol előbb!Kb. 3 hete ujratelepítettem ugyanazt a win7 et, teljesen hibátlan msnd verzió, több gépen 100%osan megy és nem tettem fel csak a legszükségesebb drivereket. Mert ezelőtt minden drivert feltettem, meg bios frissítés is volt! Szóval mindent megcsináltam!
Na a gépet ujra raktam és kb egy óra mulva megfagyott kétszer, ugyanigy ugy hogy semmi sem ment a gépen!
Viszont azóta vagy 2 hete semmi, egyszer sem fagyott meg, pedig ezelőtt mindig még bluescreen üzi is jött a win7 ujra betöltésekkor! De mondom azota semmi és a gépen minden ugyanugy van!
Még akkor írtam az Asusnak hogy mi lehet a gond és elküldetm a hibaüzenetek naplóját is, az meg van azota is. Annyit írtak, hogy küldejem el a gépet be kell vizsgálniuk!
Egyszerűen nem értem, most van értelme elküldeni vagy nem? Most miért nem fagy meg ilyen durván, sőt egyáltalán nem? Nem mintha baj lenne csak nem értem, ha vmi már egyszer dobott ilyen üziket meg ezt csinéálta akkor ott nincs rendben vmi....
A másik hogy szerintetek normális hogy alig bir ki másfél órát az aksi? vagy ki se bír és csak word meg internet megy max...???
Bocsi hogy ilyen hosszúra sikerált, de tanácstalan vagyok! -
sambala
csendes tag
Sziasztok!
Asus K50AB sx073d sajnos valami nem stimmel nála
!
Tegnap is ma is megfagyott, de annyira hogy semmit nem lehet vele csinálni!!!
Windows 7 van rajta!
Eddig kétszer állt meg a semmi közepén!
De most tegnap is ma is!
Látezik hogy még egy hónapos sincs és a ram vagy winchester vagy processor hibája van?
Mit lehet tenni?
Ja igen és kék háttér nem volt, de küldött rögtön egy hibajelenség: bluescreen ablakot!

-
sambala
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem újfent!
Miért csinálhatja azt a k50ab még egy hónapos sincs, hogy rendszer indítás után nem csinál semmit? csak tölt gondolkozik, de semmi...
semmire nem reagál.. s a legagyobb baj, hogy ezeken a laptopokon nincs reset?
akkor mi a megoldás ilyenkor? nem tudtam mást negyed óra multán mint a power gombot hosszan nyomva tartva kikapcsoltam a gépet, utána betöltött és most megy simán...
eddig kétszer csinálta...
Win7 van fenn!
(és egy mésik probléma is, hogy netezés közben valamiért nem tudok nem egyszer visszalépni az előző oldalra és egyszerűen nem tudom, hogy miért, be kell zárnom az egészet, hogy újra menjen valahogy az explorer...)
előre is köszönöm ha vki tud vmi építő jellegű információval szolgálni! -
sambala
csendes tag
Még egy apró kérdés...
Mindig sírba tesz, hogy szinten minden gépen más gombbal tudom elindítani a bios setupot rendszer indításnál...
k50ab esetében mivel indul el, mert se del se esc, semmi, az összes f1-12 ig meg nem akarom végig nyomagtni.. leírásába semmi ilyen nincs...
ugyh még ennyi info kellene... -
sambala
csendes tag
Kedves Balu84!
Nálam ugyanez a hiba, ha kicsit visszaolvasol pár napja ugyanezt kérdeztem!
Én se jöttem még rá!Bár vki írta h lehet egy új installt megér, mert lehet a driver telepítés sorrendje is számít...
Mindenesetre én már írtam az asusnak, várom válaszukat! Ha vmit megtudsz vagy rájössz mi a hiba, írj mindenképp, írok én is! -
sambala
csendes tag
Szép estét!!!
Akkor ötletetek sincs mi lehet a gond a fényerő állításnál!? Most már tényleg minden driver fenn van!!! Viszont a fényt csak a vezérlőpultban lehet állítani, FN + F5 F6-tal nem, bár a logoja előjön...
A kurzor ugrálás megszünt, köszönöm a segítséget!!!!
B.U.É.K.!
-
sambala
csendes tag
na ezt a touchpadot kipróbálom mert mi is erre gondoltunk és figyeltünk is rá h neh hozzérjünk de lehet h akkor mindegy.... mert elég ha a kezünk ott van... na próba cseresznye.. kikapcsoltam!
meg közbe találtam az asus honlapján egy drivert vmi keyboard vmi
feltettem azt is!
egyébként most h írom jó minden nem ugrik el... ugyh nem tudom a driver vagy a touchpad kikapcsolás vált be de most jó, csak el ne kiabáljam....
viszont a fényerőt nem állítja!!! hiába látszik a logoba h állítja de a fény nem változik! viszont megtaláltam a vezérlőpultba és ottt udom állítani úgyh h a kijelzőn is változzon!!!
-
sambala
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! Most vásároltunk egy Asus K50AB-SX073D laptopot és nagyon meg is vagyunk vagyunk vele elégedve, viszont van vele két probléma!
Az egyik, hogy gépelés közben ugrál összevissza a kurzor és nem tudok vele mit kezdeni, már letöltöttem mindent amit lehetett szerintem, de sajna nem jó! Általában több sorral feljebb ugrik magától pedig nem érünk semmilyen billentyúköz!A másik probléma, hogy az Fn billentyű működik szépen miután a driver felment, de az Fn+F5 F6 reagál ugyan, és elő is jön a fényerőállítás logo a bal felső sarokban, sőt még a szint is megy le fel gombnyomásra, viszont a FÉNYERŐ EGYÁLTALÁN NEM VÁLTOZIK a kijelzőn!!!

Sajna ezekre nem jöttem rá hogy mi lehet a hiba de nagyon nagyon zavaró, sőt....
Kérlek titeket mármi öteltetekvan esetleg a megoldást tudjátok akkor segítsetek!Üdv és előre is köszönöm!!!
u.i.: itt is hasonlóképpen megy a Dirt 2

Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Spórolós topik
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- EAFC 26
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

feltettem azt is!

Pyttawrx