Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantomtech
csendes tag
Én egy ASUS K50AB ULTIMATE-et 149.990Ft-ért vásároltam itt: [link] és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Processzor: AMD Turion X2 RM75! (2.2 GHz, 1M L2 cache, HT 3600Mt!)
Kijelző: 15.6 WXGA (1366x768) HD felbontással, LED megvilágítással!
Memória: 4,096 MB DDRII 800 Mhz - Dual Channel configuration!
Merevlemez: 500GB 5400RPM HDD
Graf. kártya: ATI Radeon HD4570 512 MB DDR2 VRAM
Optikai meghajtó: DVD/RW SuperMulti DL
Hang: Altec Lansing hangszórók és HD Audio hangkártya
TV: 1 x VGA + opcionálisan DVI átalakító LED, LCD és Plazma tévékhez
Egyéb: numerikus billentyűzet, 802.11a/b/g/n, 1xRJ-45,
CMOS kamera 1.3M, kártyaolvasó 3v1 (MMC/SD/MS), 4xUSB 2.0,Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a laptopot.
-
balu84
csendes tag
Üdv!
Nos sikerült nekem is megjavítani ezt a fényerő gyorsbillentyű (K50AB) dolgot Win7 alatt az új 220 BIOS telepítésével.
Viszont most jön egy kis érdekesség.
Sajnos vissza kellett tennem a régi rendszerem (Win XP Sp3). Ekkor jött a meglepetés:
- a webkamera driverének feltelepítése után a gép nem állt le semmikor. Csak a bekapcsológomb hosszas nyomása után, mert a windows leáll üzenetnél egyszerűen nem ment tovább a leállítási folyamat. Ha töröltem a drivert akkor utánna leállt.
- a másik hogy az akkumulátoros üzemidőm sokkal kevesebb lett, előtte mikor ugyanezt az xp -t használtam 2 óránál többet is kiírt becsült időnek netezés közben, ami igaz is volt. Erre most csak másfél órát jelzett, gyorsabban merült. Ezt egyenlőre nem értem hogy lehet.
- a ventillátor 2200 as fordulaton megy alapállpotba netezés közben, ami előtte 1100 volt.Na ekkor már nagyon dühös voltam és megbántam hogy frissítettem az új biosra, mert sejtettem hogy az okozza ezt. Mivel alapból nekem 201 es biosom volt sajnos ezt nem találtam sehol a neten, így a 203-asra visszafrissítettem a 220-at.
Szerencsére most minden olyan mint előtte, a gép leáll, a ventillátor 1100 alapból és az akkumulátoros üzemidőm is visszaállt kb 2 órára netezésnél.

Lehet ez csak nálam fordult elő, de gondoltam megosztom veletek.
-
válasz
Peti567
üzenetére
ezt letöltöd; memtest86 3.5 majd kicsomagolod, írható/újraírható lemezre kiírod boot képes formátumban a képet, és arról a lemezről indítod a notit - magától lefut a teszt!
ilyen is van; memtest86+ 4.00 -
Achatius
csendes tag
-
Vinchi
tag
válasz
Achatius
üzenetére
memóriamérettől függően 20-60 perc között van 1 memteszt, megvártad végig?
Biost nem frissítettél? mert ha igen, lehet más módba kapcsolta a frissítés a SATA kezelést.
Nézd meg a biosban a HDD kezelést, Enhanced módban van e, ill próbáld meg a másik módban. Az asus logónál F2-vel lép be a biosba. -
Achatius
csendes tag
Hellotok. Lenne egy olyan problémám, hogy a Asus M51T laptopomon a Windows 7 nem akar elindulni. Egy órája még használtam. Most meg indításkor logon képernyőt felhozza, kékhalál, majd újra indul. Felkínálja a javítás lehetőségét de az nem csinál semmit. Légyszi ha valaki tudja hogy most mi a teendő segítsen.
-
Kobe
veterán
asus n61-esek forgalmazásáról semmi hir még ? Media Marktban láttam kiállitva, nagyon szép darab külsőre.....de a 270 ezres ár elrettentett egy t6600 as procis 3gs gép láttán, aminek csak hd-readya felbntása.....239ért már fullhd dellt lehetkapni 3 év garival és joval erősebb belsővel, normálisak ezek ? Máshol, normális áron még kiváncsi volnék rá, de csak hülye azért nem vagyokéknál láttam...meg notebookstorenl ugyanennyiért, csak tudnám mire fel ennyi
-
Peti567
aktív tag
válasz
Peti567
üzenetére
Megoldódott bios frissétés nélkül is! Ezer köszönet Kisza25!

Akinek hasonló gondja lenne itt a megoldás:
kisza25:
"azóta van egy újabb tapasztalatom
ha beállítod, hogy HD3200-at használja mindig akkor kikapcs visszakapcs után nem szabályozza a ventit,
ha beállítod, hogy adapterről HD4570-et használja és aksiról HD3200-at, kikapcs visszakapcs és jó lesz most már a 220-as bios ajánlott"
-
Peti567
aktív tag
Sajnos megint előjött a ventillátor problémám, nem lassul le bekapcsolás után, maxon megy!
Cikk ezt írja: "Ha mégsem lassulna le a ventilátor akkor a 213-mas BIOS-t kell telepítenünk, az megoldja a problémát.
Nekem 213-as van, és mégig jelentkezik a probléma, de érdekes hogy eddig semmi baja nem volt és most 1 hete elkezdte, és néha jó, néha nem!
Fel fogom tenni/tetetni a 220-as biost hátha az segít!
Egyéb ötlet?
KösziLehet hülye kérdés de a ventillátornak nem lehet baja (pl.leég) hogy egész nap maxon pörög?? Vagy hűti magát?
-
sambala
csendes tag
Még egy apró kérdés...
Mindig sírba tesz, hogy szinten minden gépen más gombbal tudom elindítani a bios setupot rendszer indításnál...
k50ab esetében mivel indul el, mert se del se esc, semmi, az összes f1-12 ig meg nem akarom végig nyomagtni.. leírásába semmi ilyen nincs...
ugyh még ennyi info kellene... -
dannynet
tag
válasz
sambala
üzenetére
Én először letöltöttem és telepítettem a ,,Windows BIOS Flash Utility"-t, majd a 220-as BIOS-t, ami egy ,,K50ABAS.zip" kiterjesztésű fájlban érkezett. Ezt kicsomagolva csak be kellett tallózni a Flash Utilityvel és automatikusan frissült a BIOS.
Természetesen létfontosságú, hogy az akkumulátor fel legyen töltve, mert ha -ne adja az ég- elmenne az áram telepítés közben, akkor akksiról még be lehet fejezni a BIOS frissítést; -ugyanis ha a művelet közben kikapcsol a gép, akkor akár használhatatlanná is válhat!
-
sambala
csendes tag
Kedves Balu84!
Nálam ugyanez a hiba, ha kicsit visszaolvasol pár napja ugyanezt kérdeztem!
Én se jöttem még rá!Bár vki írta h lehet egy új installt megér, mert lehet a driver telepítés sorrendje is számít...
Mindenesetre én már írtam az asusnak, várom válaszukat! Ha vmit megtudsz vagy rájössz mi a hiba, írj mindenképp, írok én is! -
Kopa
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy ha USA-ból rendelek egy notebookot akkor annak meg tudom e hosszabbítani a garanciáját itthon és hogy ezt hol lehet megcsinálni? -
balu84
csendes tag
válasz
konfar.dani
üzenetére
Igen, az összes ATK utility fel van telepítve. Mutatja is, hogy csökkentem a fényerőt vagy növelem de nem történik semmi.
-
balu84
csendes tag
Hali!
Van egy ASUS K50AB notebookom. Feltelepítettem a win7 et. A problémám az, hogy nem működik a fényerő gyorsbillentyű, pedig minden drivert feltelepítettem. A többi működik csak ez a kettő nem. Mi lehet a baja?
-
JanoXP
aktív tag
Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!
Egy gyors kérdésem lenne. Van egy ASUS F5SL notim. Van felül a ki-bekapcsoló gombtól balra 4 funkciógomb (médialejátszó, internet és a touchpad kikapcsoló is köztük van).
Volt erre korábban egy letöltött driverem, amivel működtek ezek a gombok, de a gépem elszállt és nem emléxem mi volt a driver neve.
Win7-hez kellene most driver.Tudnátok benne segíteni? Vagy a CD-n milyen néven keressem?
-
tasmán_ördög
csendes tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Köszönöm! Azt hiszem a hibaüzenet nem függött össze a kikapcsolással
Megoldódott 
-
lujo10
aktív tag
Minden kedves kollégának Boldog Új Évet Kívánok!

-
eversman
tag
válasz
tasmán_ördög
üzenetére
Ha hibernálod a gépet, akkor az a memória tartalmát belementi egy hiberfil nevű fájlba a rendszermeghajtón, amit majd onnan visszatölt, ha kell. Ez annyi helyet foglal, amennyi a rendszermemóriád, de ez állandóan le van foglalva, ha engedélyezve van a hibernálás.
-
!Overdose!
őstag
válasz
tasmán_ördög
üzenetére
A DVD működése teljesen normális. Szerintem az a legjobb, ha kikapcsolod, ha előre láthatólag nem fogod használni. Milyen hibaüzenetet ír? Nem foglal lényegi helyet.
-
tasmán_ördög
csendes tag
Notebooknál az teljesen normális, hogy a dvd meghajtó nem nyílik ki egészen, ahogy az asztali gépen, hanem csak egy kicsit kiugrik, és nekem kell kihúzni, hogy a dvd-t betegyem?
A másik kérdésem, hogy mi a jobb egy notebooknak, ha alvó vagy hibernált állapotba teszem? Vagy ennél is az a legjobb, ha leállítom, mint az asztalit? Amikor így leállítom, utána bekapcsolásnál mindig valami hibaüzenetet ír ki.
Az előbb dvd-zés közben merült le az aksija, és mikor töltőre tettem és bekapcsolatm, azt írta, lemezre mentette a munkamenetet... ez pontosan mit jelent? Ezek a mentések foglalják a helyet? Ezeket a mentéseket el lehet távolítani? Vagy azért nem foglalnak annyi helyet, hogy erre szükség legyen? -
sambala
csendes tag
Szép estét!!!
Akkor ötletetek sincs mi lehet a gond a fényerő állításnál!? Most már tényleg minden driver fenn van!!! Viszont a fényt csak a vezérlőpultban lehet állítani, FN + F5 F6-tal nem, bár a logoja előjön...
A kurzor ugrálás megszünt, köszönöm a segítséget!!!!
B.U.É.K.!
-
gy18
csendes tag
válasz
tasmán_ördög
üzenetére
A 64bitest kell letöltened.
-
tasmán_ördög
csendes tag
-
gy18
csendes tag
válasz
tasmán_ördög
üzenetére
Nekem is volt fenn 64bites de nem lehet kihasználni, egyedül csak a winrar volt 64bites, most 32 bites win7 és xp van rajta.
Off:
Boldog Új Évet Kívánok minden fórumozónak! -
tasmán_ördög
csendes tag
Előretelepített win 7 van rajta. Érdekes, hogy a bolt honlapján ennél a notinál operációs rendszerként 32 bit van feltüntetve, ezért is nyomtam élből erre a letöltésnél, de aztán bekukkantottam a vezérlőpultba, és ott a rendszer tulajdonságainál egyértelműen ez áll:
"Rendszer típusa: 64 bites operációs rendszer
RAM: 3GB" -
gy18
csendes tag
válasz
tasmán_ördög
üzenetére
Ha 64bites a rendszered akkor igen a 64bites driver-eket tölcs le hozzá.
3gb ramod van és alapból 64bites rendszer van fenn? -
tasmán_ördög
csendes tag
-
gy18
csendes tag
válasz
tasmán_ördög
üzenetére
Szívesen! Igen akkor, de én megszoktam várni míg kinem írja hogy feltöltve 100%. 3-4 feltöltés után éri el a max töltöttséget.
-
gy18
csendes tag
válasz
tasmán_ördög
üzenetére
Hello! grat a notidhoz!
A narancssárga led jelzi a töltést.
Szerk:
[Nvidia oldala] Innen frissebbet tudsz leszedni
[Asus oldala] Itt minden van a notidhoz -
tasmán_ördög
csendes tag
válasz
tasmán_ördög
üzenetére
Oké, a tálcán látom, hogy mekkora a töltöttség
Csak melyik led tartozik hozzá? -
tasmán_ördög
csendes tag
válasz
zoleee24
üzenetére
Végül egy Asus K50IN-SX153V boldog tulajdonosa lettem
Tulajdonképpen a proci miatt döntöttem így... nem mintha értenék hozzá

Rögtön lennének is kérdéseim... teljesen ostoba kérdések, de azért felteszem őket.
Éppen töltöm az akksit, és nem tudom, hogy hol kéne látnom, hogy feltöltött. A touchpad előtt van 3 led, az első zölden villog, a második narancssárgán világít, és a harmadik (ami egy villanykörte) zölden világít. Melyik jelzi az akksi töltöttségét? Vagy az adapteren világító zöld ledre kéne figyelnem? Elnézést hogy ilyeneket kérdezek, de ez az első notebookom
A másik kérdésem az lenne, hogy honnan tudom letölteni a videókártyához a drivert? Az asus vagy az nvidia oldalán? (Mondták, hogy azt érdemes letölteni a nagyobb teljesítmény miatt.) A segítséget előre is köszönöm! -
sambala
csendes tag
na ezt a touchpadot kipróbálom mert mi is erre gondoltunk és figyeltünk is rá h neh hozzérjünk de lehet h akkor mindegy.... mert elég ha a kezünk ott van... na próba cseresznye.. kikapcsoltam!
meg közbe találtam az asus honlapján egy drivert vmi keyboard vmi
feltettem azt is!
egyébként most h írom jó minden nem ugrik el... ugyh nem tudom a driver vagy a touchpad kikapcsolás vált be de most jó, csak el ne kiabáljam....
viszont a fényerőt nem állítja!!! hiába látszik a logoba h állítja de a fény nem változik! viszont megtaláltam a vezérlőpultba és ottt udom állítani úgyh h a kijelzőn is változzon!!!
-
kp78
addikt
válasz
sambala
üzenetére
Az ugrálás nálam is jelentkezett anno.
Nálam a megoldás a tapipad kikapcsolása lett, mivel túl érzékeny, és hozzá sem nyúlsz, csak közel kerül a kezed hozzá, és máris ugrik a kurzor.
Én amúgy is legtöbbször külső egeret használok, és úgy állítottam be, hogy ha egeret dugok rá, automatice tiltsa le a tapipadot.
Persze úgy is jó, hogy Te magad tiltod le, amikor nem használod.
Csak akkor van gond, ha Te tapipadozol, mert akkor arra kell figyelned, hogy a kezed mindig minél messzebb legyen tőle. -
sambala
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! Most vásároltunk egy Asus K50AB-SX073D laptopot és nagyon meg is vagyunk vagyunk vele elégedve, viszont van vele két probléma!
Az egyik, hogy gépelés közben ugrál összevissza a kurzor és nem tudok vele mit kezdeni, már letöltöttem mindent amit lehetett szerintem, de sajna nem jó! Általában több sorral feljebb ugrik magától pedig nem érünk semmilyen billentyúköz!A másik probléma, hogy az Fn billentyű működik szépen miután a driver felment, de az Fn+F5 F6 reagál ugyan, és elő is jön a fényerőállítás logo a bal felső sarokban, sőt még a szint is megy le fel gombnyomásra, viszont a FÉNYERŐ EGYÁLTALÁN NEM VÁLTOZIK a kijelzőn!!!

Sajna ezekre nem jöttem rá hogy mi lehet a hiba de nagyon nagyon zavaró, sőt....
Kérlek titeket mármi öteltetekvan esetleg a megoldást tudjátok akkor segítsetek!Üdv és előre is köszönöm!!!
u.i.: itt is hasonlóképpen megy a Dirt 2

-
Achatius
csendes tag
válasz
zoleee24
üzenetére
Hát egyszer csinálta csak, ma reggel, azelőtt se meg azóta sem volt semmi ilyen. Csak most a tudat idegesít hogy miért lehetett. Tegnap este normálisan kapcsolt ki, este meg nem történt vele semmi különös ami miatt reggel ilyet produkáljon. Csak hát nem nagyon szeretném hogy hirtelen elszálljon a gép.
-
zoleee24
tag
válasz
Achatius
üzenetére
Szia! Próbáltad extended(kiterjesztett) desktoppal is?
elvileg ez VGA probléma szokott lenni a keresztbecsíkozott, szétesett kép.
Nekem ilyet még nem csinált, 2 monitorral hajtom 19"-os ASUS monitor van rákötve kiterjesztettként, néha az "hullámzik" kicsit de valószínüleg csak a töltés miatt -
Achatius
csendes tag
Hellotok, egy olyan problémám lenne, hogy bekapcsoltam az Asus K50AB laptopomat reggel, és mikor a windows bejelentkező képernyőjének kellene megjelennie csak összevissza csíkok vonalak, hangyák voltak a képernyőn. Utánna kikapcsoltam majd vissza és már jó volt, és lekopogom de azóta is működik. Csak kicsit idegesít hogy miért csinálta ezt. Aki tudja kérem jelezze.

-
zoleee24
tag
válasz
tasmán_ördög
üzenetére
Ott a pont!
A két év garancia nálam nagyon sokat számított.
A minőségre meg nem lehet panasz ASUS-nál.
Tényleg nem arcoskodásból , de évek óta hardverszervízzel foglalkozom, és asus-ból volt a legkevesebb alkatrész ami megfordult nálam garanciában.
Most is csak azért nyúzom a legújabb játékokkal , hogy ha meg akar állni a cucc akkor most az elején tegye.
A K50AB az LED kijelzős egyébként
A két gyártó közötti különbség minőségileg ha hülye példával akarok élni mint egy BMW a Lamborghini-hez képest. (Főleg a felhasznált anyagok tekintetében, itt az ic-ket, ellenállásokat, csatlakozókat, kijelzőt értem, az ASUS cuccaiba válogatják ezeket) -
tasmán_ördög
csendes tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Hm... igen, a Fuji nagyon jónak tűnik, és olvastam is egy pozitív kicsengésű tesztet, de annyi negatív véleményt hallottam, hogy nem tudnám rossz érzés nélkül megvenni. Pedig van több ismerősöm is, akinek nincs problémája a Fuji gépével. Továbbá a Fujira csak egy év, az Asusra viszont két év garanciát adnak (bár egyáltalán nem vagyok otthon notebook ügyben, úgyhogy nem tudom, ez valójában mennyit számít).
-
zoleee24
tag
válasz
tasmán_ördög
üzenetére
ha a véleményemre vagy kíváncsi mindenképp K50AB , főleg azért mert a HD4570 sokkal jobb kártya mint a GeForce G102M.
A hőfokok eleinte ijeszőek voltak számomra, de utánaolvasva ezek teljesen normális értékek.
a kártyákhoz: [link] a HD4570 82. , G102M 120. a listán. -
tasmán_ördög
csendes tag
válasz
zoleee24
üzenetére
Köszönöm! Pozítív véleményed az Asusról megnyugtatóan hat

Most már az Asus felé kezd billenni a mérleg, viszont bejött a képbe egy másik Asus is
Még vacilálok, hogy melyiket válasszam... egészen holnap reggelig ráérek kigondolni, melyik legyen. Az egyik a szóban forgó AB, ami neked is van, a másik a K50IN SX153V
Esetleg róla van valami infód? -
-
válasz
zoleee24
üzenetére
hagyd csak, majd én megnyugtatom!

konfar.dani; most jutott el oda a kóla maró hatása okozta folyamat, hogy jelentkezzenek a hibák! majd egyre több hibajelenség lesz, egyre komolyabbak, és a végén mondhatni használhatatlan lesz a noti! persze a szerviz csak drága pénzért csinálná majd meg, komplett alaplapi cserével, ami nem éri majd meg...

-
zoleee24
tag
válasz
konfar.dani
üzenetére
Tényleg nem chat, csak legalább 10x leírtad már ezt a kólás dolgot, kissé túlspiráztad, csak visszapírítok én is a múltkori "hőbörgésért"

egyébként mák, hogy nem lett baja a cuccnak, a gombok mozgása valószínüleg majd megoldódik, előfordul , hogy bontás után még nincs minden a helyén -
zoleee24
tag
sorry, de unom már ezt a kóla témát
-
válasz
konfar.dani
üzenetére
főként attól függ, hogy mi a problémája!?!? hozzávetőlegesen; látástól mikulásig...

-
válasz
konfar.dani
üzenetére
- szériaszám alapján is ellenőrizhető a garancia, bizonyos esetekben garjegy nélkül is elintézhető a garanciális javítás!
- nem küldözgetik egy hónapot ide-oda!
- a memória bővítését hivatalosan is támogatja a gyártó, így az nem befolyásolja a garanciát!
(mondjuk ha a kólának látható jele van, akkor abba valóban beleköthetnek...) -
konfar.dani
aktív tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Vagy volt, vagy nem.

Remélem szét volt..
Igazából garancia papíromat sem tudom hol van, meg hát a kólába hamarabb belekötnének szerintem.

Semmi kedvem nem volt várni egy hónapot hogy küldözgessék ide-oda a garanciával.

Meg a közeljövőben belerakok még egy giga ramot, szóval a garancia teljesen mindegy.

-
!Overdose!
őstag
válasz
konfar.dani
üzenetére
Nem azt írtad, hogy garanciás a noti? Mert, ha igen, akkor kár volt szervizbe vinni. Ha később valami komolyabb problémád lesz vele nehogy belekössön az Asus, hogy volt már szétszedve.
-
konfar.dani
aktív tag
válasz
Peti567
üzenetére
Hangszóró ugyanúgy csak az egyik szól, de mintha nem recsegne.

Hát a kólát takarították ki elvileg.

Igazából azt mondta, hogy a kóla rég kiszáradt már, nem ment mélyre, kiszáradva meg már nem tud marni.
Szerintem csak a rászárad szutykot kitakarították, meg valamit befújkált azt mondta.

MOD: Viszont hozzáfűzte hogy a hangszóró lehet a kóla miatt.

-
Peti567
aktív tag
válasz
konfar.dani
üzenetére
És megjavult a hangszoró? (vagy mit takarítottak? kicsit lemaradtam)

-
konfar.dani
aktív tag
Na elvittem szervízbe.

Kb. ma 10 körül vittem, negyed 12-re kész volt a takarítás, alkatrészük nem volt.
Probléma nincs vele, azt mondták.Viszont néhány gomb, ami eddig, nehezebben nyomható be, és késöbb jön ki, mint eddig.

1k-t kértek.
Takaríthettek rajta valamit?
-
tanker66
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 3 éves ASUS A6KM Q056-os notim. Pár hete az altatásból fekete képernyővel tért vissza és maxon pörgött a venti. Kikapcs gomb hosszan tartásával áramtalanítottam. Azóta ezt a hibajelenséget produkálja: www.tolna.net/~herendi
Memóriát, vinyót, akksit és töltőt már cseréltem.
Hogyha van valamilyen ötleted, hogy mi lehet, akkor kérlek oszd meg velem!Még egy kis info:
A noti halála előtt furán viselkedett már. Eléggé lassú volt a gép (pl kitömörítésnél 700 megát a megszokott 1-2 perc helyett 3-4 percig tömörített, mozilla naponta többször elszállt összeomlással).Válaszokat előre is köszi!
-
zoleee24
tag
válasz
tasmán_ördög
üzenetére
Szia!
Én is nézegettem a Fuji-t az a VGA mindenképp mellette szól, a numerikus bill hiánya ellene,
a minőségre nem tudom mit mondjak , van a családban Fuji is, ugyanezzel a házzal, még nem volt vele baj.
Magamnak viszont az ASUS K50AB-SX073D-t vettem, ua. amit te is néztél, csak free dossal jött. Maximálisan elégedett vagyok vele.
-
Peti567
aktív tag
válasz
konfar.dani
üzenetére
Nincs egy felkiálltó jelem se!
De pl. a Pover 4G, Smar logon, meg ilyen extrákat amugy se jelez a felkiáltójel, ilyenekre gondoltam hogy mit érdemes?!
Köszi
Ja és a Fn bill. is működnek, kivéve a wifi kikapcsolót, arra mi kell? -
rdi
veterán
nem biztos, de előfordulhat. szerintem próbáljátok meg egy kis időre kódolás nélkülire beállítani a routert (nyitott hálózat) ha úgy megy akkor próbáljátok meg wep -es titkosítással (ami ugye nem a legjobb, de legalább van).
Azért elég furcsa, hogy egy viszonylag rendszeresen jelentkező problémára a gyártók nagy ívben sz****nak
Az én gigabyte routerem sem egy szutyok például, mégha egy kicsit öregecske is
-
!Overdose!
őstag
válasz
tasmán_ördög
üzenetére
Igazából a FuSi jobbnak tűnik, de magamnak nem venném meg.
-
tasmán_ördög
csendes tag
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre az alábbi két géppel kapcsolatban.
Szerintetek melyiket válasszam? Fujitsu PI3560 vagy Asus K50AB-SX073V ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Path of Exile (ARPG)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megoldódott

, minden szépen felment elsőre, és

Pyttawrx