- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila0115
csendes tag
Ja és még valami függetlenül a renszertől csinálja (XP-VISTA-WIN-7)mindeggyiknél.
-
attila0115
csendes tag
Ha valaki tud kérem segitsen adott egy ASUS F5V laptop ami hálozatról tökéletesn működik,de telepről mindig lefagy még akkor is mikor az aksi televan és akkor is ha a telephasználatot azonosra álitom a hálózatti beállítással.A lefagyás úgy kezdődik,hogy elkezd remegni a kurzor mozgás közben és megáll minden.Ha valakinek valami ötlete lenne azt nagyon megköszönném.
-
Van tapasztalat a K51ac és a linux barátságáról?
-
banuszzs
csendes tag
És akkor mi a teendő hogy ne a windows téves szarja legyen ott hanem a gyári cuccc ami elvileg jó hozzá...?
-
banuszzs
csendes tag
Amit te mondasz ott van három feltettem az elsőt is meg a középsőt előtt persze a wireles consolt de semmi megnéztem és még mindig a windows által feltelepitett ateros van fent aminek a szám nem is egyezik egyikkel sem...
-
banuszzs
csendes tag
AR5B95 vagy AW 785 az egyik modul a másik model number most akkor melyik a jó az is érdekes hogy a matricán azt irják b/g/n a jelenlegi illesztő csak b/g jelez ezek szerint a megfelelő illlsztővel n is elérhető jó lenne a sávszél miatt...
-
válasz
banuszzs #9785 üzenetére
telepíteni úgy szokás, hogy közben semmi sincs a notira dugva!
újraindítás csak akkor kell, ha kifejezetten kéri a rendszer az illesztő telepítése után!
oprendszer után chipset, vga, audio, utána már mindegy (bár vannak még előfeltételek, például wifi illesztő előtt wireless console...stb, de azokat az illesztő leírásánál külön jelzik!) -
banuszzs
csendes tag
Jó legyen felteszek mindent közben legyen bedugva a hdmi kábel vagy sem...tv-oldal rendben ott átváltok hdmi csatira és van kép de csak akkor ha bedugás után ujra inditom a gépet szóval az is fura...
Drivereket mindegy milyen sorrendben teszem fel az számit valamit? Feltehetek több drivert is ujra inditás nélkül vagy egyenként mindig ujra inditva? -
banuszzs
csendes tag
eddig úgy csináltam legutóbb már 32 bites win7 is volt fent felpakoltam minden drivert programot stb amit csak találtam... a HDMI kábel szerintem jó mert amikor megvettem a tv-t kb két napig müködött akkor is bizonytalanul de akkor össze lehetett hozni azóta semmi...nem ugy kéne ennek müködni hogy mikor bedugom mint minden más harvert felismeri kiirja illeszti stb...hát itt semmi...
-
válasz
attila0115 #9779 üzenetére
-
attila0115
csendes tag
Ha valaki tud kérem,hogy segitsen vettem egy asus k50ij-sx036l tipusú laptoppot win-7 van rajta amivel nincs is gond csak a kamerájának a képében fejjel lefele vagyok és nem tudom miként lehetne 180 fokot forditani a képen.A válaszokat előre is köszönöm.
-
animatrix11
őstag
-
válasz
banuszzs #9775 üzenetére
szerintem mmeg pont az lesz a hiba, hogy sok illesztő hiányzik!
csak látszatra ismer fel/illeszt mindent az oprendszer, a gyártó-specifikus dolgok nem kerülnek illesztésre! például a chipset részlegben van olyan, hogy; amd high definition audio device, továbbá a vga és az audio illesztőkben is van olyan, amit az oprendszer illesztője nem tartalmaz!
a chipset, hang, video...stb illesztők mind tartalmaznak olyan speciális összetevőt, amit az oprendszer alapban nem tud megadni!
próbáld ki úgy, hogy a nulláról szépen sorban minden szükséges illesztőt felhúzol!
amúgy a hdmi kábel megfelelő? -
animatrix11
őstag
Üdv
Asus K50IN laptopom van a spelndid utility tolképpen mit csinál? mik ezek a performance beállitások, csak olyanokat állit mint pl: képernyő fényessége és hasonlók?
-
banuszzs
csendes tag
Amugy meg egy észrevétel a win7 szakit a gyári driverek nélkül csak azokat tettem fel ami nagyon muszály pl kamera vagy gyors bill...a többi felpakolása komoly lassitást eredményez...Fogalmam nincs pl hogy a wifi driverek meg kezelők minek vannak feltéve win7-hez mikor gond nélkül megy a wifi...ha pl felteszem a hangkártyához a drivert ezt a via micsodát össze vissza viselkedik a gép eltünik a hang szó nélkül és csak ujra inditásnál van megint...fura...
-
banuszzs
csendes tag
Valaki segitsen... Lassan két hete szenvedek és nem tudok kicsikarni hangot a K70AB-ből...HDMI kábelen...valami driver hiba ez és rá nem jövök mi az...ha bedugom egyszerüen semmi ha újra inditom akkor jön a kép de hang sehol...hangbeállitásnál semmit nem tudok állitani mert azt irja nincs csatlakoztatva...nem tudom melyik driver az ami ezért felel...valaki akinek tapasztalata van irjon részletesen...most ujra tettem a win 64bitet szóval semmi driver melyikkel kezdjem...Help...
-
Tikalin
csendes tag
Sziasztok!
Én egy majdnem szőke lány vagyok. Vettem egy Asus k50ij-sx036l-t és fullra nem értek hozzá. A boltban megcsináltak mindent. Most, hogy kint vagyok Németországban szerettem volna msn-en beszélgetni a családdal és nem észlel hangot. Nem tud hangklipet sem készíteni. Lehet, hogy nincs is benne mikrofon? Vagy én vagyok túl egyszerű hozzá? valamit be kellene állítanom? Légyszi segítsetek....
Köszi -
derapo
tag
-
Gabe86
csendes tag
[link]Sziasztok!
Vélemény erről a gépről? Játékok azért elfutnak rajt persze nem full full grafikán? -
válasz
DonGiovanni #9762 üzenetére
nem feltétlenül (csak) az asus a ludas; más módon működik az illesztő rc és rtm alatt...stb, szóval más módon is megközelíthető lenne a probléma...
szerintem alapban nálad van a probléma - és nem magával a notival, hanem a telepítéssel/illesztéssel/beállításokkal! -
tikki
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Kinéztem pár notit és a véleményeteket kérném hogy melyik lenne a jobb választás.
A kiszemeltek:
Acer AS5740G-434G50MN ezt amúgy 190ér meglehet kapni, csak azon az oldalon nincs ilyen részletes info:/
MSI GX620X-0W2HU 200eér kb
Asus K50ID-SX069D ez is 200 kbHa tudtok ilyen árba valami jót akkor írjátok már le légyszi.
3 közül épp használod az egyiket vagy volt vele dolgod akkor légszi írj róla valamit.
Amire kéne: vista ultimate vagy win7 alatt izmosabb játék (cod2-4-6, gta4, grid), ne szagasson annyira ha több program fut egyszerre.
Amire kiváncsi lennék: melyiknek milyen a hűtés, aksi, minőség stb.
Tudom MSI játékos noti jó a hűtés de kiváncsi vagyok a többire is.
Tudom ha játékra kell akkor ennyiből elég jó asztali lehetne, de helyhiány miatt már nem játszik az asztali.Előre is köszi!
-
eversman
tag
válasz
DonGiovanni #9762 üzenetére
Ott az akksival akkor elég nagy bajok vannak...
-
DonGiovanni
csendes tag
válasz
eversman #9760 üzenetére
Hát kösz a válaszokat.
Egyébként szerintem óriási blama az Asusra nézve, hogy feltesznek egy rossz drivert...
Meg az is, hogy vadi új korában kb. 40 percet bír az aksi.
A mikrofon meg olyan halk nálam, hogy gyakorlatilag használhatatlan. (Keverőpulton minden maxon van).Szóval lehet, hogy rossz lóra tettem
-
mrbego
aktív tag
Szia
Ez azért van, mert a weboldalak 99%-át még ma is 1024x768-as felbontásra készítik. A te kijelződ felbontása meg ugye jóval nagyobb, ezért a weboldalak többsége vagy a baloldalon lesz és jobbra nagy semmi, vagy középen, és akkor kétoldalt két kis semmi terület.
Megoldás, hogy nagyítod a weoldalakat. Explorerben (7 és 8) a jobb alsó sarokban van a nagyítás, Operában szintén, Firefoxban meg Ctrl+ (+). -
eversman
tag
válasz
DonGiovanni #9756 üzenetére
A probléma ugyan ezzel a notebookkal nálam is ez volt, de én el bírtam távolítani a rossz drivert a fönt leírtak alapján, szóval nem tudom nálad mi lehet a baj.
Már vagy 10-12 illesztőt megpróbáltam, de eddig minddel ugyan ez a hiba volt, szóval gondolom szoftveres a gond, majd csak jön valami új illesztő.
Az is érdekes, hogy pl COD6 alatt nem recseg, GTA4 közben néha rájön, audió vágás közben meg kristálytiszta. Érdekes. -
Odzsee
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van,hogy K70IJ laptopnál 1600x900-as felbontásnál a netes oldalak csak a képernyő 2/3-án jelennek meg,tehát nem húzza szét a teljes képernyő szélességébe az oldalakat.
Ez miért van?
Lehet rajta állítani?Köszi előre is.
-
Jonatán
tag
válasz
nemzavarsz #9751 üzenetére
koszi szepen!!!!
ez egyebkent az Asusnak hivatalos oldala vagy valamilyen warez oldal, remelem azert a Dvd keret programja nem nemet nyelvu lesz!
-
DonGiovanni
csendes tag
Köszi, ezt is próbáltam már: Ha az illesztőprogram eltávolítását választom, rákérdez biztos-e, eltávolítja, és újraindíttatja velem a gépet (külön törlésről, ahogy te írod, sajnos nem kérdez). Újraindítás után jobbra lent először áthúzott hangszóró ikon jön be, (ha fölé megyek egérrel: "nincs telepített hangeszköz", egyszer csak bejön egy buborék, és örömmel tájékozat: "Hangeszköz sikeresen telepítve. És vagyok, ahol voltam, recseg. Fizikailag kéne törölnöm a fájlt, de nem tudom, mi a neve. Gondolom valami dll a system32-ben???
-
Vinchi
tag
válasz
DonGiovanni #9754 üzenetére
Olyat is tudsz csinálni, hogy megnyomod az illesztőprogram eltávolítását és ott bepipálod ezt: Törölje le az eszköz illesztőprogramját. ezután már a saját microsoftos driverét fogja feltelepíteni.
-
válasz
DonGiovanni #9752 üzenetére
a mikrofonhoz nincs/nem kell külön illesztő!
próbálj az oprendszerrel friss illesztőt kerestetni a hanghoz!
ha nem talál frissítést, akkor visszaállítható a korábbi illesztő; eszközkezelő -> hang-, videó-, és játékvezérlők -> realtek high definition audio (vagy hasonló) -> jobb klikk -> tulajdonságok -> illesztőprogram -> visszaállítás! -
DonGiovanni
csendes tag
Sziasztok! A google segítségével találtam ide, jó lenne, ha valaki tudna segíteni.
Kb. 3 hete vettem egyasus f50sf-jx061x
notebook-ot. Szerencsére op.rendszer nem volt hozzá, így hazamentem, és felraktam rá egy win7 x64-et. Video drivert letöltöttem, minden gyönyörűen ment.
Ezután (pusztán önszorgalomból) letöltöttem a hozzá való audio drivert is, és felraktam. Na ezt nem kellett volna, mert ettől kezdve elkezdett lejátszás közben csúnyán recsegni.
Mi a fenét lehetne csinálni? Hogy lehetne visszatenni az előzőt? (A rendszervisszaállításon kívül)
A beépített mikrofonjához tud esetleg valaki drivert? Azt nem láttam az oldalukon.
Bocs, hogy ennyit akadékoskodtam, mindenkinek szép hétvégét!
-
Jonatán
tag
Sziasztok!
Asus G71Gx laptophoz szeretnek driver lemezt...tudnatok segiteni esetleg, tudom hogy kulon le lehet tolteni a drivereket de nekem a gyari recovery driver lemez kellene, hogy
ne keljen egyesevel telepitgetnem a progikat ujratelepites utan. -
nemzavarsz
csendes tag
Ha budapesti vagy, egyszerűbb és gyorsabb bevinni a márkaszervizbe (HRP Szerviz Kft.XIII. Véső utca 7). A gyártók általában csak a winchester gyártójának a saját tesztjét fogadják el (pl. ha seagate van benne, akkor seagate gyártói teszt). A Hiren's boot CD-n megtalálod ezeket a teszteket. Ha a gyártói teszt hibát jelez, akkor biztosan kicserélik, de ha csak a Hard Disk Sentinel jelzi a hibát, akkor nem biztos.
-
legiaap
félisten
Halihó!
Asus X50z-m van, rajta 32 bites Windows 7-el.
Olyan kérdésem lenne, hogy feltettem egy bunyós emulátoros játékot: Samurai Shodown, de nem tudok a játékban egyszerre 3 gombot használni. Lenne olyan ütés amihez három gombot egyszerre kéne lenyomnom, de nem veszi be. Csak kettőt.
Lehet valahol esetleg ezen állítani, mondjuk a windowsban valahol, vagy nem kezeli a noti a 3 gomb lenyomását? -
mrbego
aktív tag
Köszi a válaszokat.
Igazából én valami futárra gondoltam, mert tavaly az enyémet (HP) vitték-hozták egy héten belül. Csak tegnap nem találtam garanciális szervizelésel kacspolatban magyar írást (telefonszámmal) az asus oldalán, de azóta már van valami. Majd jövő héten intézkedünk.
Valamint elég e nekik ez a hibajelenség a merevlemez cseréjéhez, vagy várnak vele míg kipurcan. -
S*Tom*
aktív tag
válasz
eversman #9741 üzenetére
Nekem volt a kisebb asusom alaplap hibás, bevittem a boltba ahol vettem, ott megnézték a szervizükbe, persze fizikailag nem nyúltak bele, hanem elküldték márkaszervizbe. Ők szépen rendeztek mindent és nekem nem került semmibe, pedig az új lap 100k-ba lett volna. A boltban nem fognak belenyúlni nem is tehetik, viszont nekik kell rendezni a garit a márkaszervizzel és nem neked vagy másnak. Ha mást mondanak akkor minimum, hogy adjanak egy telefonszámot a gariztatáshoz és többet nem vennék ott semmit.
Egyébként ezért is szeretem az ipon-t, a K70IO-t is ott vettem pontosan ezért, jó volna venni +még 1évet a 2év garhoz, de náluk marha drága. -
S*Tom*
aktív tag
A boltba kéne visszavinni ahol vettétek. Gondolom kaptatok számlát azon valószínű rajta van a bolt telefonszáma is. Nyitvatartási időben megcsörgeted őket és elmondod a problémát és megkérdezed mi a további vele. Ha él a gari valószínű be kell majd vinned és majd ők rendezik. Szervizbe saját szakálladra semmiképpen ne vidd, mert ha belenyúlnak a gari ugrik, és úgy sem csinálnák meg, max kicserélik neked a HDD-t jó pénzért.
-
bajzi7
csendes tag
Egy Asus K50AD Notebookom van amiben nincs hdmi és csak egy vga csati. A kérdés hogy kössem össze az Lcd tvel amiben csak hdmi van. Gondolom sok mindenkinek van hasonló gépe és akinek már sikerült szivesen venném a tanácsait.
-
mrbego
aktív tag
Hali!
Barátnőm laptopja (K50IJ) egy ideje vacakol, és ma már ugy indult (XP Pro) hogy konzisztenciát ellenőrzött, több szektort olvashatatlannak minősített. Miután ez lefutott nehez indult, de csak csak, megy valahogy. Sikerült feltenni egy HD sentinelt, ami 31 %osnak mondta a kondíciót, meg hogy ötven valahány hibás szektor van.
Na most kérdésem, hogy cserélik e garanciában ilyenkor a merevlemezt, vagy tovább kell még romlania? Asus honlapja elég ködös, egy konkrét linket tudna valaki adni szervízről, teelfonszám bármi?
Köszi -
-
eversman
tag
Lehet suta kérdés lesz, de hátha tudtok valami okosat.
Van ugye nekem az F50SF, igen csak asztali használatra, és akksi nélkül nagyrészt. Na ugye itt az akku jobb elől van, és magán az akkun van rajta az a kis gumi akármi, amin a laptop ezen része támaszkodik. Így ha az akksi nincs benn, akkor a laptop jobb alsó sarka "lóg a levegőbe" ami szerintem annyira nem egészséges. Ugye?
Én azt találtam ki, hogy két ötforintos érmét összefogtam, és azt tettem az ominózus sarok alá, így nincs az a furcsa billegés sem, sőt a lelkem is nyugodtabb.
Esetleg valaki tud valami okosabbat az ügyben? Vagy ez így jó lesz?
Danke-Bitte! -
PredatorNo1
aktív tag
Hali
Olyan kérdésem van, hogy van két gép, az egyik az enyém: Asus laptop, Intel T3200-as proci, 2 giga ram.
A másik egy ősrégi, 2,4es Celeron (asztali gép), 512 mb memóriával.
Mégis a 2. gép tölti be kb. fél perccel hamarabb a BFME lord of the ring játékot. Ezt lanban próbáltuk.
Hogyan lehetséges ez?
ÜDv -
érdekes dolgok ezek - a gyártó szempontjából is -, mert például ha - vista alatt, és vista - illesztős lemezről automatikusan történik az illesztők telepítése, ott ugye alapból felismeri, hogy a lemezen lévő több illesztőből melyikre van szükség, de az sem mindig stimmel hardveres azonosító szerint...
-
én közben - a helyében - a gyakorlatban is kipróbáltam egy olyan notin a másik illesztővel, és az kell(ett) hozzá! mellesleg mind a két webkamera illesztőjének a hardveres felsorolásában szerepel adott azonosító! többször is találkoni ilyennel, ezen részlegben is volt már róla szó...
-
Zanik
addikt
válasz
pelota1956 #9727 üzenetére
Jó kis gép, főleg a proci miatt. Az egyetlen gond, hogy szerintem erre vétek XP-t telepíteni, de te tudod. A paraméterei kiválóak, hosszútávon is meg fogja állni a helyét. Az üzembiztosság viszont nehezen megállapítható, mivel vadiúj széria, de én bízom az Asusokban (hibás példányt bárki kifoghat bármilyen márkából, az ellen nincs mit tenni).
-
csoszka14
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném eladni a notebookomat és érdeklődnék, hogy tudnátok e mondani egy árat, hogy reálisan mennyiért adhatnám el:
asus F6A-3p063:
[asus honlap]-Intel Core 2 Duo P8400 (2.26 GHz)
-4 GB DDR2-800
-Intel GMA X4500HD
-13,3” (1280x800)
-250GB,5400rpm
-DVD RW
-Gigabit Ethernet
-WiFi Link 5100 ABGN
-1.3 MP kamera
-Bluetooth
-Kártyaolvasó
-Ujjlenyomat olvasó
-6 cellás, 4800 mAh
-Express card, audio bemenet/kimenet, Mini D-sub, USB 2.0 3 db, E-SATA, HDMI
-Mikrofon
-Táska, egér
-több mint egy év garancia(tehát egy éves sincs a gép)
-a gépnek semmi baja nincs
-brutto 230e-ért vettemJó lenne ha tényleg tudnátok pár árat mondani, hogy mit is kérhetnék érte!
-
pelota1956
csendes tag
Urak és Hölgyek segítsenek!
Kérem!Eddig Fujisu Siemens -em volt, de elromlott a fénycsöve a monitornak,a gép jó,de venni akarok egy újat!
NEM VAGYOK MÁRKA ELKÖTELEZETT.
IGÉNYEIM:
-gyors
-üzembiztos
-magyar billentyűzet
-XP
-főleg internetre
-egyszerű szöveg és táblázat kezelés
-a fejlődést figyelembe véve újdonságokEzt ajánlja valaki:
NOTEBOOK ASUS K52JR-SX116D i5-430M/4GB/320GB
Képernyő méret: 15,6"-os
Felbontás: WXGA HD LED (1366 x 768)
CPU: Intel Core i5-430M (2,26-2,53 GHz, 2 x 256 KB + 3 MB)
HDD: 320 GB, 5400 RPM, SATA
RAM: 2 x 2 GB DDR3-1066
ODD: DVD Super Multi
VGA: ATI Radeon HD5470 1024 MB
Operációs rendszer: FreeDOS
WLAN: b/g/n
Webkamera: 0,3 megapixel
Bluetooth: 2.1 + EDR
Kártyaolvasó: Igen
USB: 3 x USB 2.0
VGA: 1 x VGA
HDMI: 1 x HDMI
LAN (RJ45): 10/100/1000
Akkumulátor: 6 cellás
Adapter: 90 W
Nettó súly: 2,62 kg
Méret: 380 x 255 x 34,5-35,7 mm
Köszönöm:
pelota -
havefun
csendes tag
Sziasztok!
Mostani laptopom ASUS, nagyon meg voltam vele elégedve eddig (anno játékos laptopnak minősült). Le szeretném cserélni, viszont nem találok a következő két géphez felszereltségben hasonlót. Azok közül, amiket eddig láttam egyikben sincs hasonló proci és videókártya, netto 230-250 (max. 300) körüli áron. Tudnátok ajánlani párat, amik felveszik a versenyt a következőkkel?
ACER Aspire 7740G-434G64MN gép, tesztet nem találtam, csak hasonló gépről: teszt
- Nem szeretném, ha zavaróan melegedne a kezem alatt nagy teljesítménynél (játék közben).
- Kijelzője melyiknek jobb?
- Melyik készül jobb anyagokból? MSI-t a tesztben eléggé leszólják a felső részének hajlékonysága miatt. ACER-ről ilyet nem olvastam, de még sosem volt ilyen laptopom.ACER-ektől kicsit tartok, több rossz dolgot is hallottam róluk, ráadásul csak 1 év garancia van a gépre, szemben az ASUS-al, ahol 2 év a garancia!
-
laci.k
csendes tag
Hát, nem tudom mi volt a gond, de a router resetelése után az alapoktól kezdtem a konfigot, felraktam a legujabb bios-t is és hál isten most megy
Igen, a hdmi -t én is hiányolom, de ebben az árkategóriában muszáj áldozatokat hozni. Inkább a jobb grafikus kártyát választottam, és a hdmi-t áldoztam be. -
Sok minden gond lehet.
Én láttam már olyan biost is ahol a hálozati kártyát le lehet tiltani. Érdemes megnézni.
A router beállitásai között is lehet gond, mac cim szűrés, mac cim clone...stb.
Minden lehetőséget érdemes végignézni.Egyébként én is ilyen gépet akarok venni, ami nagy hátránya szvsz hogy nincs rajta HDMI csatoló, márpedig az ember nem 2 hétre vesz notit hanem és ahogy magamat ismerem legalább 5 évre (pl. mostani Asus laptopom).
-
laci.k
csendes tag
Xp-t azért gondoltam felrakni, hogy hátha valami kompatibilitási gondok vannak. De ugyanaz van Xp alatt is, mint a 7-esnél. Kiirja szépen h csatlakozott a hálozatra, de net az nincs(se wlan-nál, se lan-nál). a router konfig Cd-jét berakom, aztán kiírja, hogy nincs csatlakoztatva a kábel, holott az asztali gépemből húztam ki(és dugtam be a notiba). Még talán azt nézem meg, hogy direktbe bedugom a kábelnetet, a routert kihagyva.
-
-
laci.k
csendes tag
Sziasztok!
Végül K50AB-t vettem. viszont van egy kis bibi. Felraktam 64 bites Win 7et, és nem megy a net. se wifin, se "madzagon". gyönyörüan kiirja mindkét esetben, hogy connected, de azt is kiírja, hogy no internet access. nem tudok rájönni, hogy mi nem tetszik neki. próbáltam win 7 driverekkel is és a wlan/lan saját drivereivel is de ugyanugy semmi. És az idegesít a legjobban, hogy kábelen sincs net, ergo nem a router beállításainál van a hiba(a két asztali gépnél amúgy is szuperál). Gondoltam megnézem, XP alatt hátha van net, de azt meg telepiteni se tudom, azután se miután win7 teleiptőjével törlöm a régi particiot. kiírja h a winyoval van vmi.
Van vkinek tippje? -
válasz
IveyBaby #9711 üzenetére
a win 7 az 32 vagy 64 bit?
amúgy mind a két oprendszer alá két kamerához van illesztő, valamelyiknek jól kell működni; link
az atk részlegből az összes atk illesztő és alkalmazás kell, továbbá a wifi gyorsgombhoz az utilities részlegből az asus wireless switch (wireless console3) utility, valamint kell még az others részlegből a keyboard device filter utility is!
attól még kell(het) az illesztők nagyobb hányada, hogy a win 7 néhány - vagy látszólag minden - hardver esetében adott illesztést, mert a gyártó-specifikus alkalmazásokkal nem tud mit kezdeni az oprendszer, azokat nem tudja pótolni! a fent linkelt letöltési részlegben minden szükséges illesztőt és alkalmazást megtalálsz, miután kiválasztottad a használt oprendszert! -
IveyBaby
tag
Üdv.
Nekem is a webcammal lenne problémám. Win 7-et toltunk a K50AB-SX073D notimra, de a webcam fejjel lefelé képet mutat. Amit belinkeltél, aszerint Chicony webcam van benne, letöltöttem a megfelelő drivert az Asus honlapról, felraktam és még mindig nem jó a kép.
Másik problémám, hogy nem működnek a hot key-ek. Ehhez tudnátok konkrét linket adni, hogy melyiket kellene feltenni?
Harmadik: Win 7 Start menüjében nem enged jobb egérgombos kattintást az egyes ikonokra (progikra) a Minden program fül alatt. Azért kellene, mert némelyik progit a Start menüre szeretném rögzíteni. Lehetséges, hogy ez a tapipad drivere miatt van?
Igazából semmilyen drivert nem raktam fel rá a webcamon kívül (bár az se működik), mert nem játékra használnám a notit és a Win 7 simán belőtte a beállításokat.
-
povetkin
csendes tag
válasz
povetkin #9531 üzenetére
Disable PowerMizer
Ha valakinek ugyan ilyen problémája lenne... -
Zanik
addikt
válasz
eversman #9708 üzenetére
Van erre ISO szabvány, különböző osztályú panelekkel (Class I, II, III, IV), amitől a gyártók adott esetben eltérhetnek (a vásárló javára). Az Asus notiknál jelenleg a következő van érvényben:
(a) 3 világító pixel vagy 5 halott pixel, vagy 8 világító/halott pixel egyszerre
(b) 2 szomszédos világító vagy 2 szomszédos halott pixel,
(c) 3 világító és/vagy halott pixel egy 15mm átmérőjű területen belülforrás: [link]
Ezen felül létezik az Asus-nak ZBD garanciája is, de csak bizonyos típusokra. Sajnos a hazai gyakorlat általában az, hogy a notebook-ot nem kapcsolhatod be a megvásárlás előtt. Így a nem Class I-es panelekkel szerelt notiknál mindig ott a rizikó, hogy nem garanciális számú pixelhiba lesz a kijelzőn!
-
eversman
tag
Üdv!
Arról nem tud valaki valamit, hogy ASUS-nál miféle pixel-hiba-garancia van notebookra? Nem áll fenn probléma, csak egy ismerősöm Dell gépén volt kettő hiba, és ott rögtön cserélték az egész "felső" részt. Szóval ha valaki tud valamit, hogy ez "nálunk" hogy működik, és megosztaná, megköszönném! -
Zanik
addikt
Ugyanaz 151ezerért!
-
Zanik
addikt
válasz
COLORBAR #9699 üzenetére
Na, közben találtam neked i3-as procival szerelt Asus-t 159ezerért: Asus K52F-SX63D! Az i3-330M is elég erős proci. Bár ebben csak 2Gb memória van, de azt később is ki tudod bővíteni (egy 2Gb 1066MHz DDR3 SO-DIMM modul most kb. 12ezer Ft).
-
Zanik
addikt
válasz
COLORBAR #9699 üzenetére
Ha hosszú távra tervezel, akkor tényleg felejtsd el a Core 2 Duo procikat. Amit belinkeltél Asus, az egy nagyon jól felszerelt notinak tűnik. Az i5-430M pedig egy baromi erős notiproci: link
A sok memória szintén jól jön a videóvágásnál, a firewire-t meg legegyszerűbb PCMCIA vagy Express Card foglalatba való bővítőkártyával megoldani (bár nem olcsó dolog, kb. 12e Ft).Sajnos valódi 4magos notebookproci össz-vissz 3db van: Core i7-720QM, Core i7-820QM és Core i7-920XM. Ezekben van valóban fizikailag 4 mag. Viszont Intel prociknál létezik egy un. Hyper-Threading, amivel a fizikailag csak 2 magot tartalmazó procik is képesek 4 szálon dolgozni.
-
revolver
aktív tag
válasz
COLORBAR #9699 üzenetére
Szia!
Én sem vagyok egy nagy guru,ezeket szerintem te is simán megtudod nézni,ill. utána tudsz járni.
Az biztos ,hogy videó vágáshoz/szerkesztéshez nem árt az erős processzor.Amit szeretnél ,hogy a 4 magos procival szerelt pc-t, lecserélni egy 4 magos laptopra lehetséges ,csak ezen az áron (150k-160k) nem igazán tudod.A jelenlegi 4 magos procival szerelt laptopok a legtöbb gyártónál csak a gamer laptopjaiban található meg.Ami úgy 340k-350k-nál kezdődnek.Szerintem nézegesd át a következőket:
Természetesen laptopra:
-Intel Core processor family .Itt láthatod az intel processzorait táblázatban,a core jelzi,hogy hány magos.
-Itt össze is tudod őket hasonlítani.En ezt a kettőt ajánlom(persze a pénzt figyelembe véve):
-Intel Core 2 Duo T6600 (2,2 GHz, 800 MHz, 2 MB)
-Intel Core i3-330M (2.13, 1066MHz, 3MB)üdv.
-
KonzolKartel
őstag
Megoldottam. Aki ilyen problémával küzd, annak itt a driver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- Le Mans Ultimate
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest