Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
találkoztam már több olyan notival is (volt több gyártótól is, nem csak asus), aminek az akksija 0 percesen, már az első bekapcsoláskor 10%-on, illetve kicsivel még rosszabb értéken is állt az elhasználódottsága. hiába voltak 0 percesek ezek az akkumulátorok - tudom, hiszen én bontottam ki a gyári csomagolásból a notikat -, álltó helyükben amortizálódtak, vélhetően sokat álltak raktáron...
az újabb típusú (li-ion, li-pol) akksik esetében az sem lehet rossz hatással az akksira, ha csak 80%-ig meríted és ott nyomod rá a töltést, hiszen erre vannak kitalálva - nem kell "teljesen" lemeríteni őket a feltöltés előtt, sőt...
használd bátran úgy a notit az akksiról, ahogy szükségleteid megkívánják, bírni fogja, amíg csak teheti. léteznek vallott szisztémák, például több ismerősöm is kiveszi az akksit a notiból, amikor hálózatról használja azt, mégis ramatyabb állapotban van a kb. azonos korú akkumulátoruk mint az enyém, holott én sosem vettem még ki a notiból a 18 hónap alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest