Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovács84
aktív tag
válasz
Klemice
üzenetére
Sajnos nem lehet bekapcsolni, egész egyszerűen amikor készítették még nem merült fel, hogy 4 giga is lehet a gépben
Az asusnak egyébként szerintem nagy problémája a tükröződéses kijelző, remekül lehet rajta játszani, filmet nézni, de huzamosabb ideig nem kellemes vele dokumentumokat gépelni, pláne ha nem megfelelő a világítás a szobában. -
Kovács84
aktív tag
válasz
Klemice
üzenetére
Valóban megéri, ha nem lenne most jó kis gépem, szívesen beruháznék rá.
Pro: -Jó processzor (elég sok notim volt már és bárki bármit is mond a Turionok nagyon jól teljesítenek, lehet, hogy az intel erősebb, de jobban is melegszik, ez igaz a mostani Thinkpademre is, ULV-s procival is fűt)
-A 4 giga sok, hiszen ha XP-t raksz rá nem tudja megcímezni az egészet, csakis valamilyen 64 bites Linuxal, ill. ha jól tudom Vistával sikerülhet.
-Az X2300-as videokártyát ebben a gépben ki lehet kapcsolni, hiszen Amd-s lapkakészlete van, ami magába foglalja a kisebbik 1250-et. Tehát ha kikapcsolod nem fűt.Kontra:
-tükröződik a monitor, bár ebben a kategóriában nehéz matt kijelzőt kifogni.Simán vedd meg...
-
Sycora
csendes tag
Hali az lenne a kérdésem ha beállítok egy fényerősséget mé nem tárolja, menti el a gép. minden ujraindításkor max fényerőn van nem emlékszik beállításra.
-
Klemice
senior tag
adott egy Asus F3KE-AP101 gép olyan 220ért már hozzá lehet jutni
# Turion64 X2 2,1GHz
# 2,1GHz
# 15,4" WXGA CS
# 200GB 5400 SATA
# ATI X2300
# 2x2048 DDRII
# DVD-RW
# Nincs operációs rendszer
# 2év garanciakérdésem hogy megéri-e az árát mert szerintem igen már csak a 4 giga memória miatt
lehet rá rakni xp-t?
valamint milyen a procija meg a videókártyája, pl lehet-e játékra használni, mert ha lemenne 200 alá az ára a nyár folyamán akkor aktuálisá válna -
ben11
őstag
válasz
Csigger
üzenetére
Kipróbáltam a cod-ot a go6100 -val, és tényleg majdnem max grafikán megy(pedig csak 512 ramom van)..meg is lepődtem..most majd megnézem az emlegetett uo-t,de mivel az kiegészítés,nem hiszem hogy a grafikán akkora változás lenne..Ezek után tényleg nem értem, hogy a rohadt füstgránát a cs-ben ,mért fekteti meg a vga-mat..
Egyébként azt hogy nézted meg hogy hány fps-el megy a cod? -
tsaba12
csendes tag
Köszönöm a választ.
Lehetséges hogy az jó lenne. Én elsősorban a mostani Celeron D proci melegedése miatt szeretnék cserélni.
A p4 M procik kevesebb hőt termelnek ha jól tudom.
Lábkiosztás és FSB hasonlóság miatt én is gondoltam már erre, de azt nem tudom hogy a BIOS felismeri -e Az M procit. Szóval ezt csak tapasztalat alapján lehet kideríteni. -
childboy
tag
Üdv. a népnek!

Én is csatiztam!
F3TC-AP074Ha jól látom, ez, és a 096 között a különbség, hogy 160GB-os winyó, és 6 cellás akksi van a 096-osban?
Ez a Splendid video mit takar? Vagy valami kábítás?

-
-
Piton
tag
Probald ki SP2-vel azzal valoszinu menni fog... Eleg sok "extra" van ilyent eren SP2-ben, ami most mar altalanosnak mondhato de SP1 idejeben meg nem is letezett szinte...

Vagy csinalj egy telepitot, amibe bele teszed SP1 aztan az osszes driver, de szerintem SP2vel probalva talan gyorsabban es egyszerubben celba ersz...

-
Csigger
őstag
ott kezdődik a dolog, hogy SP1et raktál a gépre! ezek a notik már inkább SP2re illetve vistára vannak úgymnd megépítve, sokminden nincs benne az Sp1es Xp-be ami neked kéne ahhoz, hogy rendesen menjenek a driverek, illetve telepítésnél ne akadjon ki! de olvasd át a fórumot ha tudod, keress rá erre a típusra, mit mondanak a tulajok az Xpről! mer a mostanában kiadott notikat vistával együtt dobják ki, ezért akadhatnak gondok az Xp telepítéssel!
-
tsaba12
csendes tag
Hello, van egy 2,5 éves Asus A4L notebookom, és gondoltam kicserélem benne a procit.
Jelenleg egy 478 mPGA Celeron D 335 2,8Ghz -es proci van benne.
Sehonnan sem tudom kideríteni hogy vajon felismeri-e a gép (és a BIOS) a szintén 478 mPGA csatolós Celeron M -procikat???Sajnos az Asus Szakszervízben nem kaptam valami túl informási választ:
" A szervíz nem javasolja a cserét..."Szóval olyan hozzászólók véleményét várnám, akiknek van gyakorlati tapasztalata a témában!
Egyébként sajnálom hogy elég barátságtalanok itt a Házigazák, és elég lekezelő stílusban zárták az előzőleg nyitott topikomat. Pedig én tényleg csak szeretnék már valakitől gyakorlati infó kapni a kérdésemre....
-
Edgeri
senior tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem.
Vettem egy ASUS X51R AP134 notebook-ot. A gépen nem volt op. rendszer, így nekiláttam egy XP Prof. SP1-es telepítésnek. Minden rendben ment, amíg a telepítés során (XP telepítési állományok felmásolása utáni reboot) kék halál történt egy olyan hibával, hogy a Windóz leáll, mert olyan ACPI eszközt talált, amihez a BIOS frissítése kellene.
Amennyit megtuttam a netről, hogy valszeg a SATA-s vinyó (Hitachi) miatt van a probléma és a telepítést lehet folytatni úgy, hogy az XP telepítés során a "más gyártós driver telepítéses F6" üzenetnél az F7-et kell lenyomva tartani és akkor nem lesz gond (amúgy ezt tanácsolta a kékhalálos hibaüzenet is). Így is tettem, felment az XP gond nélkül.VISZONT: most nem tudom telepíteni az ATK0100-as drivert, mert az alábbi hibaüzenetet kapom: Install failed! ATK0100 ACPI Utility.
Amíg ez a driver nem megy fel, addig nem lehet a WLAN drivert sem feltenni!Illetve a hardverkezelésben két fel nem ismert hardvert talál, az egyik valszeg a WLAN, a másik pedig egy "szabványos hajlékonylemez-kezelő" (szerintem ez a SATA-kezelő).
A kérdésem az lenne, hogy ezt az ACPI drivert hogyan lehet feltenni, illetve ehhez újra kell-e telepíteni az XP-t? Ha újra kell telepíteni az XP-t, akkor hogyan töltsem be a telepítés során az ACPI drivert, mikor nincs floppy a notebookban (honnan töltsem be a drivert - persze ha találok)?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Robert75
csendes tag
Tudós urak!
1 rövid kérdés:
Mi a különbség érdemben az intel
T5250 (2MB L2cacche/FSB667) 1500 MHz ű
és a
T2330 (533MHz FSB/1MB L2cache) 1,6GHz között?
Tapasztalat? -
pr0bi
senior tag
Nagyon nem tudom mitévő legyek. Asus X51R sorozatu gépet néztem ki , ami minden általam elvárt kritériumnak megfelelne, ára is jó lenne. Nekem eddig beváltak az asus termékek igaz notebookom még nem volt tőlük , de ez amiket olvasni a magyarországi garancia hálózatukrol katasztrófa, ez az amiért nagyon elbizonytalanodtam. A másik kiszemelt egy nagyon nagyon minimálisan kisebb teljesítményü, de eddig 100% bevált Toshiba noti , mo-i szervízhálózata nagyon jó , és elég minimális a meghibásodási arány , mindenki dicséri ( mellesleg Toshibaval rendelkezem most is). Ki mit mondana?

-
Madn!ght
addikt
-
Madn!ght
addikt
válasz
Szerintem...
üzenetére
huh, mondjuk 10-12 fps k*va karcsu... nem lehetne legalabb 25 fole tornazni vmi jo driverrel? Cs 1.6 relative szepen futott rajta anno.
-
Madn!ght
addikt
Hali!
Lenne egy asus a6r (1,6cel, 1g ram, x200 )noti amire feltettunk egy cod2-t, viszont alacsony beallitasok mellett is nagyon szaggat.
A vga-ra gyanakszom, viszont nem szeretnem ha rendszerujrainstall lenne a vege. ezert tanacsot szeretnék kérni, hogy melyik drivert dobjuk fel.köszi előre is a segitséget!
üdv:mad
-
pcsabat
őstag
Az én gépemben is 2giga ram van és 160as vinyó, mondjuk csak 150 lát. A barátnőm laptopja sztem megfelelő lenne neked de az 240 körül volt, ASUS és 8400go van benne + T7250es C2D, ez már azért elég ütős szerkezet. De sajna most nincs itt és a számát pontosan nem tudom de vmi F3-as széria az biztos. Jó vásárlást!
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Annó,amikr vettem a a6m q049es notimat,felhoztam hogy a merevlemezből lehet hallani valami kattanás szerű hangot bizonos időközönként.Akkor dannynet a #1187 hszben leírást adott erről a jelenségről..Na most olyan kérdésem lenne,hogy akinek ilyen laptopja van és náli is észlelhető a jelenség,van-e olyan hogy pl játék közben megakad a kép amikor ez a bizonyos hang van? Ez nomális?Vagy nekem is haldoklik a vinyóm?
Thx!
-
psykie
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, nem ide tartozik, de nem érdekel valakit egy jó kis ASUS laptop?

-
beklas
csendes tag
válasz
pcsabat
üzenetére
Nah én most néztem meg a szomszédban van egy ilyen masina, és NAGYON tetszik. Mondjuk én az enyémet 160 GB vinyóval és +1GB RAM-mal fogom kérni. Az egyetlen amit kifogásolok az a X2300-as vidkari.
Tud vki 200 körüli árkategóriában ASUS-t amiben 8400 Go kaliberű kártya van? (vagy álmodik a nyomor?
) -
jasohn
tag
Üdv mindenkinek!
Egy Asus F7f-em van és nincs meg a BIOS kódja.
Hogy tudom én a kódot resetelni vagy kitörölni, esetleg van valami univerzális kód?
-
pcsabat
őstag
Köszi a linket! A gépről annyit, hogy egy igen stabil kis jószág, melegedést igazából nem tapasztaltam a proci kb 40-50 fok között mozog, amikor videót konvertáltem vele akkor sem ment 60 fölé, ami sztem notebooktól elég jó. Igazából játszani nem próbáltam rajta, arra ott van az asztali, úgyh a vga-ról nem igazán tudok nyilatkozni. A képernyőt asszem a philips gyártotta, haverom acer-hez képest gyönyörű, az író LG és semmi gond nincs vele és további pozitívum, hogy az árához képest egy igen jó teljesítményű és jól felszerelt gépecske. Ha nem akarsz/tudsz sok pénzt költeni egy jó gépre akkor sztem jó választás.
-
pcsabat
őstag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Asus F5V notebook-om van. Ebben egy ati mobility radeon x2300 vga található. A problémám az h eddig xp-volt rajta, ehez volt is vga driverem, de most fel szeretném tolni a vista-t (x86) és sehol nem találtam hozzá vga drivert. A google persze kidobott pár találatot, de igazából egyik sem működött, az ati-amd oldalán meg ehez nincs - kissé érdekes módon - driver. Köszi a segítséget!!!
-
Button
aktív tag
Hát srácok, akkor elég vegyes a kép ezek szerint.
Mindenesetre most próbálok majd verbatimot vagy fujit, esetleg valami "pluszosat", bár sose tettem de rosszabb nem lehet.
Az asztali asusom amúgy a fujit szerette leginkább.
Aztán ha ezekkel is ezt csinálja akko service.. -
Sycora
csendes tag
Én már kiírtam kb 400 db tdk-t asztalival és lapítóval egyaránt egy sem volt rossz eddig. Ha vissza kellett nyúlnom vmiért sosem volt gond olvasással. Semmi CRC. Én maximálisan tudom ajánlani.
-
Kovács84
aktív tag
válasz
megsemmisito
üzenetére
Fogalmam sincs igazából, viszont egy cég csinálja és szerintem a motor is hasonló, szval a directX-ben kell keresni a gondot vagy a driverbeállításban valahol, főleg ha a többi FPS gond nélkül ment. Ha a játék warez akkor azért dob ki már a konzolnál.
-
Kovács84
aktív tag
Tdk-val nekem is sok gondom akadt...Verbatim gond nélkül ment 0% rontás.
-
Button
aktív tag
DVD írással kapcsolatban..
Mennyire megy nektek az zökkenőmentesen?Jelenleg ott tartok, hogy 50%-ot rontok.
TDK -R-es lemez, nem piacos.. (ttg03)
Hozzáadott Neroval és a legújabbal (talán 8.2.x.x-el) is ugyanaz.12:29:10 #33 CDR -1039 File ThreadedTransferInterface.cpp, Line 1827
Focus or tracking error
E: MATSHITA DVD-RAM UJ-850S12:29:10 #34 TRANSFER -24 File ThreadedTransferInterface.cpp, Line 1827
Could not perform end of Disc-at-once12:29:10 #35 Text 0 File DVDR.cpp, Line 3833
EndDAO: Last written address was -1 (FFFFFFFFh)12:29:10 #36 CDR -201 File WriterStatus.cpp, Line 287
Invalid write state
E: MATSHITA DVD-RAM UJ-850S12:29:10 #37 TRANSFER -24 File WriterStatus.cpp, Line 287
Could not perform end of Disc-at-once12:29:10 #38 Phase 38 File dlgbrnst.cpp, Line 1767
Burn process failed at 8x (11 080 KB/s) -
megsemmisito
tag
Sziasztok!
Van egy Asus F3ka noteszem, ati2600al, le akartam tesztelni doom3-al de nem indul el rajta, valami opengl errort ir ki, az uj jatekok mennek de a doom3,quake3, nem megy - mi lehet a megoldas?

-
elistvan
őstag
válasz
fireman
üzenetére
Hello!
Nyiegyi fickó bodnarimre a nickje itt a fórumon, magánvállalkozó. Jófej srác.
Más:
pont erről az F3 ap113-ról lenne szó, hugom csak simán másolt cdről a gép vinyójára mire a képernyő elfehéredett és úgy lefagyott az xp ,hogy csak az akksi kivételével lehetett megoldani a helyzetet. Vki tapasztalt már hasonlót? Mi lehet a baja?
-
Kovács84
aktív tag
Az az Asus V6J amit korábban tárgyaltunk, elég szép árat képvisel, most vitték le néhány helyen bruttó 180-ra!!! Ez ennyiért már tényleg ajándék.
-
Sycora
csendes tag
válasz
Szerintem...
üzenetére
gondoltam már rá de nem tudtam még aktiválni.
-
trencsa
csendes tag
Sziasztok lakók!
Már régót a figyelem hasznos hozzászólásaitokat, de most elérkezett az idő, hogy én is kérdezzek.
kinéztem ezt a gépet:
[link]A kérdésem az lenne, hogy szerintetek az xp csak 2GB-t tud kezelni, vagy eldöcög 4-gyel is? mert [itt] azt irják hogy nem.
illetve, ha nem, akkor nincs valami megoldás rá hogy kezelje?köszike előre is a segitséget
-
Sycora
csendes tag
Hali. Egyszerűen nem tom mi az a kis ablakszerű vmi a laptopon a tapipad alatt a bal hangszóró mellett. Kb 1cmX0.5cm-es. X51r ap041.

-
Robert75
csendes tag
Hi all!
Ezt néztem ki. Valakinek tapasztalat, ellenvélemény? Szerintem b.200e-ért nem gáz.Asus Z53e-AP163c (F3e)
Processzor típus: Intel Core 2 Duo
Processzor jellemzők: T5250 (2MB L2cacche/FSB667) 1500 MHz
Memória: 1GB (1*1GB) DDR-II 667MHz, max. 4 GB
Merevlemez: 120GB 5400rpm SATA
Kijelző típus: 15,4' WXGA
Kijelző leírás: (1280x800) Color Shine
Optikai meghajtó: DVD SuperMulti író
Chipkészlet: Intel 965GM
Videovezérlő típus: alaplapi integrált, max. 128MB
Videovezérlő leírás: Intel® Graphic Media Accelerator X3100
Akkumulátor, üzemidő: 6 cellás, 4800mAh
Billentyűzet: 19mm teljes méretű 88 gombos, MS Windows funkcióbillentyűkkel
2,5mm leütési út
5 gyorsgomb: Instant Fun PLUS, ASUS Power4 Gear eXtreme, Email, Internet, Touchpad Lock, Splendid
Audio: High Definition audio chip, SoundBlaster Pro kompatibilis
sztereo hangszórók (2W)
2x Audio jack : Head phone (SPIDIF), Mic-in
Bővítőhelyek: Kártyaolvasó: MMC/ SD/ Mini-SD/Memory Stick/ MS Pro/ MS-Duo/MS-Pro-Duo/XD
1 x Express Card
Portok: 1x VGA
4x USB 2.0
1x 1394
1x TV-Out (S-video)
Kommunikáció: 56K S/W modem, 10/100/1000 Mbps Fast Ethernet, Intel® PRO/Wireless 3945ABG 802.11a/b/g
Méret, súly: 365 x 269.5 x 28-40.5mm / 2,95 kg
Egyéb szolgáltatások: WebKamera: 1,3MPixel
Operációs rendszer: Windows Vista Home Premium
Lokalizáció (billentyűzet és op. rendszer nyelve): magyar
Garancia: 2 év el- és visszaszállításos garancia (bővíthető)Bruttó: 196 800,- Ft
Bocs, hogy kicsit hosszú

-
beklas
csendes tag
Jövő 7-től énis csatlakozom az ASUS laptop-osok közé egy F3TC AP095 típusú masinával. Valószínűleg Vista fog rámenni, de remélem ő is 512MB-nak fogja kezelnia vidkarit. Amúgy én úgy tudtam hogy 256MB-ig használ a rendszerből, de ez így nagyon jó lenne ha tényleg sikerülne 512 MB-ot elérni.

-
jocó80
csendes tag
Üdv!
Megvettem az Asus F3TC AP095-öt, amiről korábban kérdeztelek benneteket. Hogy hosszabb életű legyen a következő kérdéseim lennének:--Ha a laptopból kiveszem az akksit, és a gépet nem használom, rá kell -e dugni a hálózatra?
-- Nem árt e neki ha nem használom és be van dugva hálózatra?
---Másik: Az akksit megformáztam. Hány százalékos lemerültségnél kezdjek rátölteni, hogy még sokáig bírja? Gondolom nem érdemes lemeríteni teljesen és utána fullra feltölteni.Segítségeteket előre is köszönöm és remélem nem kérdezek sok butaságot.
-
DeathZombie
csendes tag
Üdv!
Vki nem tudja melyik az S-Video drivere ? ( F3TC-s notin )
Mert nem raktam fel minden drivert, csak amiről tudtam, hogy mit csinál, és most ha bedugok egy S-Video kábelt, akkor olyan mintha be sem dugtam volna, szóval gondolom egyszerűen nem ismeri fel az xp. -
beklas
csendes tag
Nah visszaolvastam és csomó hasznos dolgot megtudtam. Egy kérdés azonban megmaradt: A proci illetve a videókártya teljesítménye közötti különbség (ugyebár a X2300-as 384-ig terpeszkedik, míg a 7300 Go csak 256 MB-ig.) Illetve a kérdés az AMD proci melegedése mennyire zavaró?
-
elistvan
őstag
Hali!
Új vagyok erre nemrég sikerült szerezni hugomnak egy asus F3M-AP113 laptopot. Három kérdésem lenne:
1,Minden driver felment viszont a wifit nem sikerült beizzitani, hiába nyomkodom az fn+f2-t nem válik aktívvá.
2, A másik: ugye a gépben lévő geforce go 6100-as gondolom nem saját hanem hipermemory-s rendszerü és egyből elszipkázott 256mb ramot a rendszermemóriából (1giga), nem lelem a biosban a beállítást amivel csökkenteni tudnám ezt mert sztem 128mb untig elég a kártyának. Hol lehet ezt megtalálni?
3, Az akku jelzi valahogy pl: hanggal is ha feltöltődött? Mert rádugom a cuccot a hálózatra de nem venni észre a töltési ciklus végét, nem szeretném elrontani az akksiját.+1 Illetve újonnan a cucc megérte e a 125öt amit kiadntunk érte, mert ugye már vannak 2magosak is a piacon mesokkal többért. (Bár a hugom filmezik, meg dogát ír az meg úgyse használja ki.)
-
Piton
tag
Komolyan mondom ez egy vicc, amit a kilogo aksival foglalkoztok... Emberek, meg egyszer megemlitem NEM zavaro!

Eleg regota hasznalok mar F3TC es be kell, h valljam, meg mindig nem zavar... Par oldallal elobbre leritam mar mennyire nem zavaro, es milyen gyorsan megszokhato(?) igazabol nincs mit megszokni mert eszre sem veszed. Max akkor, ha vhova maszol letran es meg tudod fogni vhol...
Kedves forumtars, kerlek, olvass vissza picit, nezd meg a postjaimat, F3TC ugyeben szerintem talalni fogsz jonehany hozzaszolast kozte... Szerintem megtalalod a kerdeseidre is a valaszt...
UP: ha megis zavarna teged esetleg (bar eddig meg senkit nem zavart) szerintem vedd figyelembe azert, h a kis kilogas kb +1 ora aksi uzemidot ad neked...

-
ML320
senior tag
Nem rosszak, csak a cég hozzáállása nem tetszik. A Dicota-val egyetemlegesen az ígéretek földjének számítanak. Állandóan keresgéltek, hogy bizóba itt hagynak, vegyünk, működjünk együtt, stb. A végén igent mondtunk nekik. Na ezek után kábé két hónapba tellett az árjegyzék kikönyörgése. A CS terítőjét tavaly év elején láttam utoljára.
-
radamsky
senior tag
F3-ast ajánlom

- nagyobb az akksi (nem veszed észre a kilogást, tul van misztikálva szerintem)
- stabilsokat irtak feljebb olvasd vissza, szerintem nagyon jo a F3-as széria
Amugy van még a 074-es is ami nekem van ha jol emlékszem, az is jo csak abba nincs benne blutyut
de azt 2000 Ft-ért vettem -
waces
aktív tag
Ezek mellett en meg jo szivvel ajanlanam a CaseLogic termekeit.
A magam reszerol en egy SLR Camera Backpack (SKU-SLRC-5) hasznalok, mert mindenkeppen olyan kellett amibe a fenykepezogep is, a tartozekok is, meg a noti is belefer.
Ar-minoseg aranyban szerintem erdemes megnezni a CL termekeit is. (reklam vege
).Es nagyon jo minoseg, ami az elotte levo 3 kulombozo Kensington taskarol/hatizsakrol nem volt elmondhato.
-
beklas
csendes tag
Nah most szeretnék jövő 7-en asus notebook-ot venni egyetemi dolgokhoz, HD filmekhez és kb. 1 éves játékokhoz.
A következő 2 gépet néztem ki (árban kb. egyfomák, mind2-t +1GB RAM-mal kérem majd)
-ASUS F3TC-AP095
A notebook paraméterei:
Operációs rendszer: -
LCD: 15,4" WXGA (1280x800) Color Shine
CPU: AMD Turion64 MK38(2.2G,L2 512KB)
RAM: 1x1024MB DDR-II (667MHz), max. 2 GB
HDD: 160GB 5400 SATA
ODD: DVD Super.Multi
WLAN: IEEE 802.11a/b/g
WebKam.: 1,3MPixel
BlueTooth: -
TV-Tuner: -
VGA: nVidia GeForce GO7300 128MB (256MB)
Chipset: nVidia GeForce GO7300
Kártyaolvasó: 4 az 1-ben SD/MMC/MS/MS PRO
Interfész: 4 x USB, 1 x VGA, 1 x S-Video, 1 x IEEE1394, 1 x modem ˙(RJ11), 1 x Ethernet (RJ45), 1 x mikrofon bemenet, 1 x fejhallgató kimenet, 1 x vonalbemenet, 1 x Express Card
Akkumulátor: 9 cellás, 4800mAh
AC-Adapter: Output: 19 V DC, 90W
Méret/tömeg: 365x269x28-40.5mm / 2,95 kg
Ajándék: hordtáska, USBs optikai egér
Garancia: 2év nemzetközi (1év az akkumulátorra)
Garancia: 24 hónap
Garancia helye: ASUS szerviz, ügyfélszolgálat:1/505-4561, NSE Hungária Kft. :22/513-420, H-P: 8:30-12:30,13:30-17:00-Asus F5V AP055 15,4"/T2130
A notebook paraméterei:
Operációs rendszer: -
LCD: 15,4" WXGA (1280x800) Color Shine
CPU: 1.86GHz (533MHz), Intel Pentium Dual Core T2130 Processzor 1MB L2
RAM: 1x1024MB DDR-II (667MHz), max. 2GB
HDD: 120GB 5400 SATA
ODD: DVD Super.Multi
WLAN: IEEE 802.11b/g
WebKam.: 1,3MPixel
BlueTooth: -
TV-Tuner: -
VGA: ATI X2300 128MB (384MB)
Chipset: SIS671DX+968
Kártyaolvasó: 4 az 1-ben SD/MMC/MS/MS PRO
Interfész: 4 x USB, 1 x VGA (D-Sub 15), 1 x modem ˙(RJ11), 1 x Ethernet (RJ45), 1 x mikrofon bemenet, 1 x fejhallgató kimenet, 1 x Express Card
Akkumulátor: 6 cellás, 4400mAh
AC-Adapter: Output: 19 V DC, 3.42 A, 65W
Méret/tömeg: 367 x 262 x 27-35 mm / 2,85 kg
Ajándék: hordtáska, USBs optikai egér
Garancia: 2év nemzetközi (1év az akkumulátorra)
Garancia: 24 hónap
Garancia helye: ASUS szerviz, ügyfélszolgálat:1/505-4561, NSE Hungária Kft. :22/513-420, H-P: 8:30-12:30,13:30-17:00
Irány a webáruház!
Ugrás a gyártó weboldaláraEzt a gépet pedig 160GB-os vinyóval és szintén +1GB RAM-mal kérném.
Az igazi kérdés: A videókártyák közötti különbség, mennyire melegszik jobban az AMD, és mennyire gáz a kilógó 9 cellás aksi az F3TC esetében.
Előre is köszi a válaszokat.
-
ML320
senior tag
Most lesz tesztelve az NSE-n kívüli javítás. Az ASUS ügyfélközpontot felhívtam. Egy notin repedés van és vibrál a kép. Nem zárkóztak el a garos bevizsgálás elől, bár előre mondtam, hogy szintén szervíz. Ja, és nem volt meg a garipapír sem. Egyik sem volt elutasító dolog. És 20 másodperc után már emberi hanggal tudtam beszélni!!!
A hibát a hu.asus.com/RMA [link] címen kell regisztrálni, egy e-mail válasz jön, ahol egy linken te tudod megrendelni a futárszolgálatot. Kicsit körülményesebb az NSE-hez képest, de ha valaki 5 percet nem tud erre szánni, arról van egy véleményem. Ami nekem pozitívum: elérhetőek. Az NSE-t néha napokig kellett hivogatni
Holnap viszik el a notit, meglátjuk, mennyi az átfutás és javítás minősége. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ASUS X513EA-BQ1998C (Bontatlan)
- ASUS X513EA-BQS62T(Bontatlan)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az asusnak egyébként szerintem nagy problémája a tükröződéses kijelző, remekül lehet rajta játszani, filmet nézni, de huzamosabb ideig nem kellemes vele dokumentumokat gépelni, pláne ha nem megfelelő a világítás a szobában.

Pyttawrx