- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
Beszéltél valami hibáról, hogy majd elmondod! Mond már el, kérlek!
-
partbal
csendes tag
A notim tipusa:ASUS F3KA
Meg ha valaki tudna normális drivereket xp-re főleg a videókártyához (Ati HD 2600) az legyen szives egy linket betenni.
KÖSZÖNÖM!!! -
SG3rg0
őstag
Mi a te notid pontos tipusa?
Mert amit írtál nem taláűltam neten! -
radamsky
senior tag
ha nekem irtad akkor van egy rosz hirem
1. kisebb az akksija azaz 1 orával kevesebbet tud mint az én asusom
2. Volt hasonlom, lassabb mint az asus
3. videjokártyája lassabb
4. 1 év garis, arrol nem beszélve nekem kell keresnem a szervizt
5. gyenge a hangszoro kimenete, azaz elég halkacskasoroljam?? volt lenovom
1 előnye van csak hogy van benne ujlenyomatolvasona az hiányzik
-
SG3rg0
őstag
Tessék itt van!
http://usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=7430 -
radamsky
senior tag
válasz
partbal #5482 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám. Éppen szervizben van a gép gariban kicserélik
Én a központi szervizt hivtam. Anno itt feljebb volt link.
Oda küld el ott bizti cserélik
ugyanaz a hiba mint neked, és ne aggodj még 3-an irtak privit, ugyanaz problémával.
És tudom is hogy mitől jön elő
ha kicserélték elmondom -
ML320
senior tag
Tegnap jött vissza egy anno 360e-s Acer 12". Az ESC nem működött...
200e-s kategóriás MSI: kibontjuk, megnyomom a bekapcsolót, semmi. Megint megnyomom, elindul. Másnap hozza vissza az ügyfél, hogy 5-10 nyomogatás után indul.
Ezek mind egyediek, egyik alapján sem mondanék negatívumot egyik gyártóra sem. Viszont előny az Acernél, hogy múlt pénteken ment el, és a következő pénteken visszakaptuk. Egy hét alatt megfordult cseh honból. Az MSI-nél mi is a gari menete? -
tritone
csendes tag
Nekem is gond volt a teleppel, de az ASUS Magyarország a bejelentéstől számított egy héten belül futárral oda-vissza bevizsgáltatta a cseh szervízzel és vissza is küldte új akksival, a töltőnek nem volt baja. Azt azért hozzáteszem, hogy DTR-ről lévén szó a noti töltőről - ahogy általában használom - mindig is tökéletesen működött, elégedett vagyok vele. Ennek ellenére a hiba bosszantott, a hozzállásuk azonban frappáns és elsőosztályú volt: először telefonon próbáltak segítséget nyújtani, majd elmondták, hogyan lehet online beregisztrálni a hibát, intézni tovább az ügyet. Amúgy meg nyugodtan vegyél MSI-t, annak biztosan nem hajlanak furán a billentyűi!
-
Piton
tag
Kivalasztani tenyleg nem tudja, de ha az ASUS Kozpontot hivja, akkor nem magyarban, hanem a cseheknel vagy hol csinaljak meg, ami sokkal jobban dolgozik a tapasztalatok szerint mint az NSE, telefon szam fentebb le van irva mar sokszor... Vagy az ASUS oldalan is megtalalhato...
-
partbal
csendes tag
Sziazstok!
Egy olyan gondom van, hogy megrepedt a notim háza, jobb oldalt az amd matrica fellett teljes hosszban.
Neten néztem hogy a szervizt a rikvest meg az nse végzi.
Azt szeretném kérdezni hogy volt e már valakinek hasonló próblémája ill. mi a teendő és hogy melyik szerviz a megbizhatóbb??
Köszi a segitséget!!! -
Zanik
addikt
Aha, ez 1 példa, és te ebből általánosítasz az összes Asus notira, hát gratula?! Ráadásul nem a gép ment tönkre, nem a felhasznált anyagok vagy összeszerelés minőségével volt gond, hanem csak egy alkatrész, az aksi - amiből véletlenül is kifoghat bárki egy selejtes darabot - ment tönkre. Mi következik ebből? Az Asus gépek úgy ánblokk szarok. Nem valami megalapozott konklúzió, nem gondolod?
-
buxxi
csendes tag
szasztok
volna egy kérdésem.
asus x51h notebookom van celeron 530- as procival, milyen procikat tudna ez kezelni?
Északi híd Mobile Intel Calistoga-G i943GML
2 magosokra gondoltam. -
ML320
senior tag
Kötözködnék
Mi nem megbizható? Az optikai egység? RAM? HDD? Processzor? Akkumlátor? Egyiket sem az Asus gyártja, és akár ő, akár más felsorolt is belenyúlhat a kakiba...
HP/IBM-ből főleg asztali PC-ket szervizelünk. MSI lapka, Samsung RAM, Seagate HDD, LG optika... A táp és a ház sajátjuk. Az is a legdrágább alkatrészzNem hinném, hogy akármelyik is ezek után spec alkatrézszeket gyártana. 10-90 szabály: A piac 10%-a uralja a piac 90%-át. Mindegyik csak átvesz.
Mellesleg gariztattál már a megbízhatókból valamit is?
A többiben is nagyot csalódott a piac. Meglepődnél, hogy a vevők szerint mennyire nincs már nevük a fenti márkáknak. Illetve vannak a fanatikusok, akik bejönnek, és pl csak Dell!!! Más nem jó. Iszonyatosan változik a piac. -
ML320
senior tag
Na de mennyire megváltoztak az eladási arányok is!!!
Azt ne feledjük, hogy 2006-ban eladtam mondjuk 70 notit, és azt már az év első negyedében felülmúltam. A multik is rengetegen eladnak, és így nem csoda, hogy sok - bár arányait tekintve nem több, a meghibásodás. Fikázni mindent lehet, de vannak nem túl jogos dolgok is. Én spec ugyanúgy megbízom az Asusban, mint ezelőtt.
Toshibát, Acert, FSC-t nagyobb arányban hoznak be. Az ismeretségi körödben amúgy mennyi Dell van pl? -
kmate32
csendes tag
Sziasztok!
Most szeretném megvenni életem első laptopját, és szeretnék véleményeket hallani az Asus F5R-AP366 névre hallgató gépről. Ha van más, esetleg jobb Asus notebook ebben az árketegóriában (150ezer Ft kb.), akkor azt is leírhatnátok!
Előre is köszi a válaszokat!
-
SG3rg0
őstag
Szerintem az ASUS kezdi lejebb és lejebb adni a minőséget! Nagyon sok probléma van mostmár velük amiket 2007/2008ban lettek vásárolva országosan és világszerte! Külföldi forumokban nagyon fikázzák az ASUS notikat!
-
stix
csendes tag
ASUS F5SL-AP023 1hónapos alig használt, megszorultam anyagilag azért kell megválnom tőle, kipróbálható! Garancia van 2év, nemzetközi! Van hozzá táska meg egér!
Processzor:
* Intel Core 2 Duo T5550 1.8 GHz, 667 MHz, 2 MB L2 cache
Merevlemez:
* 250 GB S-ATA
Memória:
* 2 GB DDR2, max. 4 GB
Optikai meghajtó:
* DVD Super-Multi
Kijelző:
* 15.4'' WXGA
Grafikus megjelenítő:
* ATI Mobility Radeon HD 3470, 256 MB dedikált memória
Akkumulátor:
* 6 cellás, 4400 mAh
Klaviatúra:
* 88 gombos, magyar
Pozícionáló eszköz:
* Touch Pad
Audió:
* Azalia audió chip
Bővítőhelyek:
* 8 az 1-ben kártyaolvasó
Interfészek:
* 1x mikrofon bemenet
* 1x fejhallgató (S/PDIF)
* 1x mini D-sub VGA
* 4x USB 2.0
* 1x RJ-11
* 1x RJ-45
* 1x DVI Port
Kommunikáció:
* Integrált 56 kbps V.92 MDC Fax/Modem
* 10/100/1000 Mbps LAN
* Integrált 802.11 a/b/g/nAz ára 169000
ÉRDEKLŐDNI PRIVÁTBAN TESSÉK! -
sanhose
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Nemrégen vettem az Asus A6B00R-es laptopomba egy 1 Gb-os Kingmax(800 MHz,DDR2) ramot.Alapból egy 512 Mb-os Infineon(400 MHz,DDR2) van benne.Na most nekem ezzel csak az lenne a problémám, hogy ha bent van mind a 2 db ram akkor csak 1Gb-ot ismer fel a 1,5 Gb-t helyett.Nem a ramokkal van a probléma mert külön külön is beraktam a gépbe.
(Elvileg 2Gb-ig lehet bőviteni.)Mi lehet ilyenkor a probléma?
Válaszokat előre is köszönöm.EVEREST teszt:
Számítógép:
Operációs rendszer Microsoft Windows XP Professional
Opr. javítócsomag Szervizcsomag 3
DMI:
DMI összes / szabad memóriafoglalat 2 / 1
[ BIOS ]
BIOS tulajdonságai:
Gyártó American Megatrends Inc.
Verzió 215
Kiadás dátuma 08/14/2006
Fizikai memória:
Összes 895 MB
[ DIMM1: Kingmax KSDD48F-B8KB5 ]
Memória modul tulajdonságai:
Modul neve Kingmax KSDD48F-B8KB5
Modul mérete 1 GB (1 rank, 8 banks)
Memória típusa DDR2 SDRAM
Memória sebessége DDR2-800 (400 MHz)
[ DIMM3: Infineon 64T64020HDL3.7A ]
Memória modul tulajdonságai:
Modul neve Infineon 64T64020HDL3.7A
Modul mérete 512 MB (2 ranks, 4 banks)
Memória típusa DDR2 SDRAM
Memória sebessége DDR2-533 (266 MHz) -
stix
csendes tag
ASUS F5SL-AP023 1hónapos alig használt, megszorultam anyagilag azért kell megválnom tőle, kipróbálható! Garancia van 2év, nemzetközi! Van hozzá táska meg egér!
Processzor:
* Intel Core 2 Duo T5550 1.8 GHz, 667 MHz, 2 MB L2 cache
Merevlemez:
* 250 GB S-ATA
Memória:
* 2 GB DDR2, max. 4 GB
Optikai meghajtó:
* DVD Super-Multi
Kijelző:
* 15.4'' WXGA
Grafikus megjelenítő:
* ATI Mobility Radeon HD 3470, 256 MB dedikált memória
Akkumulátor:
* 6 cellás, 4400 mAh
Klaviatúra:
* 88 gombos, magyar
Pozícionáló eszköz:
* Touch Pad
Audió:
* Azalia audió chip
Bővítőhelyek:
* 8 az 1-ben kártyaolvasó
Interfészek:
* 1x mikrofon bemenet
* 1x fejhallgató (S/PDIF)
* 1x mini D-sub VGA
* 4x USB 2.0
* 1x RJ-11
* 1x RJ-45
* 1x DVI Port
Kommunikáció:
* Integrált 56 kbps V.92 MDC Fax/Modem
* 10/100/1000 Mbps LAN
* Integrált 802.11 a/b/g/n -
Luigi26
tag
Az atk volt a megoldás,amúgy csak w5a!
Köszi szépen
-
Luigi26
tag
Sziasztok!
Használtan vettem egy asus w5 notit,de nem kaptam hozzá driver cd-t.
Le kellett formáznom és most nem tudom életre kelteni a bónusz gombokat (hangerőszabályzó és a monitoron lévő trio) kerestem a drivert az Asus honlapon és Google-lel is jó barátságban vagyok általában,de most nem találtam semmitTud valaki segiteni?
-
Dudi13
csendes tag
Hello
ASUS notit néztem ki magamnak mégpedig a Asus X80LE-4P103 tipust [link]. Ezzel kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata? Ha ez esetleg nem nyerő ebben az árkat-ban tudnátok valamit ajánlani? (játékra nem, csak a szokásos office, net, DVD, max 150 körül OP r nélkül)
köszi -
doxa
tag
kijelzője miatt max, de azért én is az asust választanám
a két procc az fsb-ben (667 és 800) tér el egymástól ami nem hiszem, hogy nagy előny, főleg úgy, hogy a 800-as fsb-hez 667 memória jár... különbség még az Intel® Virtualization Technology ami a 7250-ben van, mezei usernek nem igen számít...(ha jól tudom csak Virtual Machine használja) akik jobban tudják biztos mondanak mást is
egy két kék képernyő
enyém még sosem fagyott
-
radamsky
senior tag
Asust vennék mindenképpen.
Anno én is mikor kerestem a laptopot , körbenéztem. Nekem is jonak tünt az MSI, de mikor olvasgattam a forumokat akkor el lett döntve ASUS lesz.
Azon mosolyogtam mikor azt mondtak most már nagyon szupi az MSI gép, csak naponta 1 vagy 2 kék képernyő szokott lenni
Ez már elriasztott. Melozom a géppel szerintem összetörtem volna ha kék képernyő jön melo közben
na 1 hét letelt lassan sehol még a laptop.
nem baj a lényeg cserélik a kávát
Aztán eladom ha minden jol megy és veszek egy kisebbet és könnyebbet. Csak még azt nem tudom mit
-
SG3rg0
őstag
Szerintem az msit vedd!
-
SG3rg0
őstag
Emberek!
SIKERÜLT! Sikerült!Akinek ASUS F5SL-AP023 van és xp driver kell az szóljon nekem és adok!
-
Lopez2
csendes tag
Sziasztok lassan már 1,5 hónapja keresek rendes játékra alkalmas gépet.
FSC kiesett mert Amilo 270 ezer alatt nincs intel procival
Acer kiesett hasonló okok miatt, meg mert a Apire szerintem rondaMaradt az MSI GX700PX-200HU ami túl olcsó a tudásához képest és ellentétes értékelések voltak róla a neten
ÉS AZ:
ASUS F7SE 7S066 na erről szeretnék kicsit kérdezni tőletek. Ha van esetleg valakinek hasonló vagy ugyanilyen gépe dobna egy Everest összefoglalást? Legjobban a proci, gpu és kijelző érdekelne.
Sajnos nem találtam semmi tesztet ezért titeket kérdezlek róla:Legfontosabb kérdés, fel lehet tenni rá XP-t? Tehát vannak hozzá driverek mert azt hallottam az ASUS nem ad ki már XP drivert.
Milyen a láthatósága a képernyőnek és matt vagy tükrös? Jó az ergonómiája a klaviatúrának? Mennyire teljesít jól a kicsike, hangos, melegszik?Az az ATI Radeon HD3470 tényleg ugyan olyan teljesítményű mint a GF 8600 GT?
Érdemes érte többet fizetni 20 ezerrel vagy vegyek MSI-t?Előre is köszönöm hogy elolvastad és ha tudsz segíts kérlek.
-
SG3rg0
őstag
Ezt már néztem!
-
SG3rg0
őstag
Hát próbáltam ugy is hogy az alkatrészekre kerestem rá de ugysem volt jó!
-
BluEyes
őstag
"Segítség kéne hogyan tudnék keresni hozzá xps drivert,"
Például:
1. Az .exe végű driverek általában önkicsomagoló tömörítvények. Csomagold ki őket, ha tömörítve vannak, és nézz bele a könyvtárakba. Egy csomó "vistás" driverbe be van pakolva az xp-s,.w2k-s is.
2. Ha másként nem megy, dobj fel egy vistát ideiglenesen, pakold fel a drivereket, aztán az eszközkezelőben nézd meg, hogy egyáltalán mi van a gépedben, gyártó, típus stb. Aztán gúgli, meg asus.com-on olyan típusok keresése, amiben ugyanez az eszköz van, hátha annál kinn van az xp driver.
Jó munkát! -
SG3rg0
őstag
Én xpt szeretnék használni!
Nincs valamilyen hely ahonnan lehet letölteni ilyen xps drivereket!
Vagy valami?! -
SG3rg0
őstag
ASUS.COM kilőve, igen mindenütt 32bites vista driver van!
SEGÍTSÉG PLEASE!
-
SG3rg0
őstag
SZIASZTOK
Napokban vásároltam egy ASUS F5SL-AP023 notebookot!
Csak vistás driver van hozzá, és én xpt szeretnék használni!Segítség kéne hogyan tudnék keresni hozzá xps drivert, vagy kinek van ilyen notija!
Előre is köszönöm, a segítséget!
-
nekem az A6M notim már 17 hónapos, de sehol egy kopás vagy karc - igaz a tatyójába is úgy teszem bele, hogy előtte ráhúzom azt a zacsit, amiben gyárilag csomagolva volt. ha hurcolászom, akkor a billentyűzet és a kijelző közé is mindig bekerül az a szövet lemezke, ami szintén a gyári csomagoláskor került bele. lehet, hogy fanatizmus, de meghálája a sértetlenségével...
-
net84
őstag
én egyszerűen megoldottam a karcolódási problémát. nem pucoltam meg a fedlapot lassan fél éve, és semmi karc nem látszik rajt
lehet, hogy le fogok fordulni a székről, ha megpucolom, mert lassan a kijelzős sem látom annyira poros
a gombok nekem is fényesednek, a billentyűzet alatti ezüst műanyag pedig picit kopik, de nem vészes - ami inkább zavar, hogy a gyári tatyó annó összekaristolta a noti két oldalát.
olyan nincs, hogy egy notebook burkolota nem kopik és nem is sérülékeny - vagyis volt, mert az MSI-nek volt egy karbon burkolatos szériája korábban, de az idiótái megszüntették
még at IBM-ek is kopnak, hiába fekete színű és az a műanyag alap színe is, kifényesenek, az enyhe érdes minta eltűnik és úgy néz ki, mint ami tiszta zsír és mocsok lenne, akkor is, ha frissen van megpucolvamatricáztatni én semmiképpen nem matricáztatnék, egyrészt nem olyan szép egyes típusokon, mint ahogyan leírják, ugyanis a matrica nem tudja követni olyan szépen az adott ívet, mint pl. a festék
én vagy festetnék rá valami épkézláb mintát, vagy textillel vonnám be
utóbbit fogja valószínüleg kapni a notim, ha lejár a garja és tudok hozzá egy plusz fedlapot szerezni, mivel kissebb rombolást kell végrehajtani ahhoz, hogy szépen be lehessen vonni pl. bútorszövettel (az elég strapabíró és talán még egy asus logo hímzést is kapna) -
Zanik
addikt
Jah, a noti egy másféléves A6-os, de nem látszik rajta. Após-jelölt 1 éves Dell Inspiron-jának a teteje meg teljesen kikopott, szóval nem hinném hogy az Asus-ok jobban kopnának a többi, hasonló árkategóriájú notinál.
-
Zanik
addikt
Nálam a gyakran használt billenytűk kopnak (mattról fényesre!), illetve a billentyűzet alatt is van pár apró karc, de azok nem zavarnak. Sokkal jobban zavar a fedlap, ahol mostanában vettem észre függőleges karcolásokat, amik nagy valószínűség szerint a táskába való becsúsztatáskor keletkeznek. Egyelőre még aprók és csak bizonyos fényviszonyok mellett észrevehetőek, de félek, hogy idővel durván össze lesz karistolva a noti teteje. Jó megoldás lenne a tatyó lecserélése is, de én inkább a fedlap szebbé és tartósabbá tételén gondolkoztam el. Felmerült bennem a matricázás lehetősége, illetve hogy újrafestetem valakivel. Esetleg valaki közületek csinált/csináltatott már valami hasonlót?
-
Lopez2
csendes tag
Sziasztok!!
Notebook ASUS F7SR-7S111 ez a notebook most elég jó vételnek tűnik, de lenne pár kérdésem és kérésem.
Mindenekelőtt ha van valakinek ilyen típusú laptopja vagy bámilyen más ASUS F7 szériás 17' -os laptopja(sztem a kijelző ugyan az lesz) beugrana everesbe és megnézné milyen kijelző van benne?(everest/megjelenítés/képernyő) Érdekelne a láthatóság, rákeresnék.A másik dolog hogy nem tudom ez a ATI HD2400 kártya mennyivel rosszabb mint mondjuk a egy 8600 M GS. És nem nagyon bízom az ATI-ban mit tudtok róla?
Megy a gépen az XP ugye? Nem kell Vistával szuttyogni?
Előre is köszönöm a válaszokat.Remélem mostmár így 1,5 hónap után eldöntöm végre hogy melyik 17'-os játékgépet veszem meg 240 ezer körül.
-
ML320
senior tag
Hol kopik? Nekem a táska végett kopott az egyik sarok.
Az hogy a tieddel több gond volt, nem törvényszerűség. Amikor azt kérik tőlem, hogy olyan notit adjak, ami nem hibásodik meg, akkor közlöm: olyat már régóta keresek.
A többi márka topikjában is előjönnek elégedettlenségek, szívások, egyebek. Ha a Dellre 3 éves garit vállalnak, az még nem jelenti, hogy nem is fog elromlani.
A következőt mondom a leendő vásárlóknak: Ha az adott típust tekintve millióból egy hibásodik meg, azt az egyet is ki lehet fogni. Ha más gyártót nézek, és azt mondom, abból 50.000 hibás van, akkor is 950.000 jóból lehet választani. Ez az egész lottó. Ahogy az ötös is bejöhet, úgy nem találsz el két nyamvadt számot sem. Bár itt azt szeretnénk, hogy a hiba ne jöjjön be. Az nem mindegy, hogy hiba esetén hogyan viszonyúlnak hozzád. Nekem spec eddig jó tapasztalatom volt az Asus központtal (direkt nem az NSE-t írtam) -
ML320
senior tag
-
pzstm
titán
Akarok venni egy laptopot a közeljövőben...elég sokat nézegettem. és találtam egy ilyet:
Processzor:
* Intel Core2Duo T9300 (2.5 GHz, 6 MB, 800 MHz)
Merevlemez:
* 250 GB Sata
Memória:
* 2+1GB DDR2 (667 MHz)
Optikai meghajtó:
* DVD-RW SuperMulti LightScribe
Kijelző:
* 14.1'' WXGA, (1280 x 800)
Grafikus megjelenítő:
* nVidia GeForce 9500 512MB
Akkumulátor:
* Li-Ion
Klaviatúra:
* Magyar
Pozícionáló eszköz:
* TouchPad
Audió:
* Integrált
Szoftver:
* Windows Vista Home Premium
Bővítőhelyek:
* 5 x USB 2.0 port
* 1 x IEEE 1394 port
Interfészek:
* 1 x TV kimenet
* 1 x DVI port
Kommunikáció:
* Lan
* Wi-Fi
* Bluetooth
* Modem
Egyéb:
* TPM
* Fingerprint
* 1 GB Intel Turbo memóriaEsetleg valakinek van ilyen vagy tapasztalat avgy egyéb más infó?
Előre is köszönöm az infót! -
Piton
tag
Ne haragudj, láttál te már más márkájó gépet? Éppen csütörtökön kaptam egy MSI-t kézhez, h csináljam meg... Hát elvileg max 1 éves a gép, de az én 1 éves ASUSom ehhez képest makulátlan, pedig naponta cipelem, az MSI meg csak 2 hónapja cipelik heti 1szer...
Szerintem te sem gondoltad komolyan, h csak az ASUS kopik... Ha igen, akkor meg nem láttál még másikat... -
Kerio
őstag
válasz
VANESSZA1 #5416 üzenetére
De Te is azt állítod, hogy kopik. Akkor hülyeséget írtam? Mellesleg az MSI, és a Dell nem kopnak.
Háromszor volt már szervízbe. Egy venti csere, egy Notepad halt meg. Egyszer meg a kamera. Ja, és van egy szép pixelhibája is.
Az NSE hungária GLS futárja meg csak berakta a kertbe. Mert nem voltam itthon, mikor visszahozta. Bemászott a kerítésen, és bedobta. -
Kerio
őstag
Aki gagyi festésű gépet szeretne venni 200 ezer forint felett. Az vegyen nyugodtan Asus-t! Egy év után elkezd majd feketedni a grafitszűrke színe.
Én pedig vigyázok rá
-
blueMerle
veterán
Sziasztok, itt is megkérdezem, hátha van valakinek tapasztalata:
egy X51R notim van és mostanában nagyon hangos a ventije, állandóan felporog, és mikor "visszaáll" halkra a hajam is égnek áll olyan idegesito hangja van, 7 féle tónusban. Namost ez nem is lenne gond, ha nem 30 másodpercenként csinálná a gép, a proci 55 fokos átlag, de hiába állítom bármilyen energiasémára akkor is ezt csinálja a venti.
Goto szerviz?
-
Space marine
aktív tag
okés... szivatott a wlan de meglett az a rohadt driver
az nhc elég érthetö és szépen kiirja de ez kevés
volt már pár noti a kezemben de ennek a ventije mindent üt...ez hangos!!!
most vagy szar amit megvettem vagy alapban ez a széria ilyen hangos.. pedig volt már nálam Asus noti nem 2darab...
800MHz-en nem kéne nagyon hallanom semmit.. sztem... ez meg tolja ki a meleg levegöt
szar lenne a hütés belül?? 46fokot ir az NHC...
mondjuk van különbség mikor full órajelen jár és mikor 800-on... de ez sztem sok
ötlet esetleg?mod: az everest 2900rpm-et ir ki a ventire... ez sztem nagyon sok!!! lesz*rom ha 15fokkal melegebb de legyen halkabb
-
Space marine
aktív tag
egész pontosan leakarom szabályozni a procit
ha képet nézegetek feleslegesen ne pörögjön... minél kisebb órajel és áram felvétel a cél
amugy azóta probáltam utána nézni a dolgoknakaz rmclock és a NHC között nagy különbség van?
-
doxa
tag
válasz
Space marine #5408 üzenetére
nem tudom pontosan mire gondolsz
, de én ezt használom:RightMark CPU Clock Utility (RMClock)
. szerintem mindent tud.....
szerk: Power 4 Gear is fut nálam (fsb-t és videokártyát is tud állítani, fenti azt nem) -
ML320
senior tag
válasz
Space marine #5408 üzenetére
A szídott/dícsért Power 4 Gear-re gondolsz?
-
Space marine
aktív tag
Sziasztok!
A mai naptol tulaja vagyok az F5RL-AP366 modelnek
1 kérdésem van elsöre: melyik az a progi amivel én tudom szabályozni a proci pörgését?
nem a ventiételöre is köszi
-
waces
aktív tag
-
doxa
tag
válasz
gabor85 #5400 üzenetére
a microsoft-tól itt tudod igényelni: [Hotfix Request]
inenne meg le tudod tölteni:[KB888111 (hun)]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged