Hirdetés
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
Srácok, az normális, hogy az F5VL-AP090 tipusú notim akkuja a legeslegenergiatakaréskosabb üzemben is max 1óra 39 percet bír?
a gép 2008. március 5-én lett vásárolva. a gépre 2 év, az akkura 1 év gar van még.
érdemes visszaküldeni a szervízbe? az elhasználódás mértéke 0%mi a véleményetek?

-
Deek
csendes tag
Üdv!
Melyik a legolcsóbb kétmagos processzorral rendelkező Asus noti amiben dvi vagy hdmi kimenet fellelhető?
-
Matthewsz
aktív tag
hi megin, ma voltam megnézni @ edigital f5sl ap104-et, és a matricáján nincs rajta a 802.11n felirat csak b,g... akkor most kinek higgyek? Van itt olyan, akinek van/volt ap104-e? most már csak attól hinném el, hogy mivan...
sry véletlen volt, ha van itt modi törölje

-
Matthewsz
aktív tag
hi megin, ma voltam megnézni @ edigital f5sl ap104-et, és a matricáján nincs rajta a 802.11n felirat csak b,g... akkor most kinek higgyek? Van itt olyan, akinek van/volt ap104-e? most már csak attól hinném el, hogy mivan...
-
longjoe
csendes tag
válasz
skornailpio
üzenetére
Séta a szervizbe,mivel két teljesen más oprendszer is csödöt mondott.
-
Steelmanus
addikt
Szervusztok, sajnos mar nem sok idom van atolvasni a topikot, mert ketnapon belul hazhoz jon egy Asus F5SL-AP141 notebook A grafikus teljesitmeny miatt kellett ilyet neznem mert a Keresztlanyome lesz aki animaciot tanul, es 150 000 Ft volt eloiranyozva +- egy kis elteressel.
Azt szeretnem kerdezni, hogy hasznal-e valaki ilyet es mi rola a velemenye, es persze a tietekre is kivancsi vagyok, mert en a laptopokkal csak mostanaban foglalkozom ugyertve hogy ujabban ilyeneket hoznak telepitgetni.
Koszi minden eszrevetelt elore is. -
longjoe
csendes tag
válasz
skornailpio
üzenetére
Elsőre nézd meg alaposan az usb csatikat a gépen,lehet nem érintkeznek rendesen,utána marad a szerviz,nagy az esélye a csatik forrasztásának az elengedésének talalkoztam már hasonlóval,bár más is lehet,de én szerintem hardwares a hiba.
486-os a dossal gyorsabb,mint az XP a f3-on.

-
skornailpio
csendes tag
üdv!
tegnap este munka közben (excell és spss ment) minden előzmény nélkül azt írta ki az f3tc-ap095 notebookom, hogy nem lehet felismerni az eszközt. Ismeretlen eszköz...
próbált minden usb cucchoz új drivert telepíteni, lemezt kért a scannerhez, a beépített kamerához, stb. Ezeket betettem, felrakta és ment. Kikapcsoltam, reggel meg be és semmilyen usb nem ment, nem megy.
Az egyik port nem is reagál, ha bedugok egy egeret, a bedugás pillanatában felvillan az egér lézere, utána semmi, sötétség. A másik három port sem ismer fel semmit. Az egyiken lehet néha pendrive-ot olvasni, erre 570 kbyt-tal ír max.
Semmilyen usb cucc nem megy.
Letiltottam, újra felteszi, az eszköz szerinte megfelelően működik. Nincs bedugva semmi és két ismeretlen eszközt lát.
Ubunturól bebootoltam, ugyanaz. Nincs vírusom.
Bárkinek bárakármilyen ötlete?
Szervíz hány nap alatt oldja ezt meg? Tapasztalatok? -
szabax
csendes tag
csak mert a srác a hirdető is azt írja hogy kell tudnia ezt a szolgáltatást a vga kártyának. és körbenéztem az nvidia honlapján említeni sem említik a dolgot...
szóval nem tudom hát majd hogyha úgy alakulnak a dolgaim rendelek egyet aztán kipróbálom de elötte jól utánaolvasok nehogy valami kárt tegyek a notiban vagy épp a tvben...
mert azért mindkettő javítási minimálköltségén lehet kapni sok sok újraírható DVD-t... -
szabax
csendes tag
Hali!
Azt valaki nem tudja hogy az ASUS F5N VGA kimenete tudja e az s-vido kimenetet egy ilyen kábellal VGA to S-Video szóval ezzel a kábelel össze tudnám e kötni a gépemet tv-vel. Válaszotokat köszönöm előreis. A gépben nVidia GeForce 7000M integrált videókártya van. Köszönöm mégegyszer! -
longjoe
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Én innen töltöttem le az utolsó drivert a 8400m g-hez:[link],csak elöte keresd meg a kari pontos tipus számát, mert az alapján lehet keresni.
-
-
Lui76
őstag
Asus F3M AP090-es notim van .
A 6100Go -hoz egy 2006-os 84.64-es drivert hoz az asus oldala !
Frissebbet nem lehet tenni rá?
Normál meghajtó info-ban nem láttam Go-s csak sima 6x számokat a támogatottak közt. -
Matthewsz
aktív tag
hi all. az lenne a kérdésem, hogy az F5SL szériában, pontosabban az AP104-esben van-e szerintetek 802.11n szabvány?
sok helyen néztem, és valahol írták, valahol nem. a hivatalos oldalon írják, tehát elvileg van benne akkor nem?
köszi a választ
-
BoharZso
csendes tag
Hello!
Szeretném megkérdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata egy A6Rp (AP002) típusú noti processzor cseréjében? Szeretném kicserélni egy Core Duo T2450-re a jelenlegi Celeron M420-at. Mire kell odafigyelni, megéri-e, mekkora sebességnövekedéssel jár?
Válaszokat előre köszönöm.
-
Alukard
senior tag
Szeretnék érdeklődni, hogy valakinek van -e tapasztalata az F8Sv szériával, és ha igen, akkor milyen?
-
jani0625
aktív tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
bocs, nem vagyok nagy játékos, de nekem kurva jónak tűnt. majd ráküldöm a részleteket is ha legközelebb játszom.
-
jani0625
aktív tag
válasz
vati182
üzenetére
aham. nem tudtam. a home premiumot meglátom,de elvileg az csak 32 bites akkor hogyan látná a 4gigaramot ha van még 1 giga video ram is?
amúgy meg nem tetszik a vista ultimate, úgyhogy lehet lecserélem majd.most játszottam próbaként crysist kb fél órát, max felbontáson(1680x1050) igaz a többi beállítás minimumon volt de nagyon jól ment és szép is volt. És ami a vicc nem is hallottam hogy feljebb kapcsolt volna a venti, kiléptem, megnéztem a proci hőfokot meg gpu hőfokot, egy 49fok másik 56fok(az előbbi sorrendben). Hát ez kurva jó.
-
Mikee007
csendes tag
Üdv! Hozzátok fordultam mikor notebook-ot szerettem volna választani és úgy gondolom jól tettem, a noti jól működik, az általam igényelt funkciókat maximálisan ellátja
Most viszont egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy valamiért a gépem nem akarja telepíteni egyik flash playert sem, sok dolog a 10-est igényeli de én már a 9essel is beérném. Nos a 10-esre iírja hogy csináljak 5000kb helyet neki, nos mikor még leg 140Gb hely van a gépemen? ha pontos akarok lenni akkor vmi iesmit ír ki: "...you don't have enough sufficient disk space..." Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném ugyanis tényleg 'túl' sok dolog igényeli a flash player amit mással meg jelenleg nem tok helyettesíteni! A segítséget előre is kössz!u.i.: Asszem a laptop típusa itt lényegtelen de azért ide írom: F5N AP220
-
bme
tag
Sziasztok!
a 8400M G-s videokarimhoz keresem a legújabb drivert. Nvidia-ról le is szedtem egyet, de egy játék azt írja az régi szedjek le újat.
-
Piton
tag
F3TC AP095-el vagy AP074-el hasznalt mar valaki huzamosabban Vista (a legjobb, ha Ultimate) -t?
Akinek esetleg van bovebb tapasztalata, pls ossza meg velem. Elore is Thx. -
bme
tag
Sziasztok!
Nektek működik az Asus Live Update? Mert nekem nem :S
Azt írja ki, hogy Failed to connect to ASUS web server!Mi lehet a hiba?
2.5.4-es van fent, a honlapon is ez a legfrisebb
Windows Vista 32bit -
vati182
aktív tag
válasz
jani0625
üzenetére
Azt ugye tudod h a dx 10 az nem üxik xp alaltt???
jah és ne rakj fel ultimatet mert az szar home premiumot rakj fel az a legjobb mindent tud amit az ultimate csak abba minden szar benne van amit te uysem használsz olyan hálozati dolgok amiket cégeknél hatalmas rendszerek összefogására használnak meg alalpból attól belassul a gép a premium is 16gm ramot tud kezelni uh nem lehet problémád a te vga-d meg dx 10es szal érdemes lenne akkor már vistat használni mert attól a játékok is szebbek meg jobban menneküdv
-
vati182
aktív tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Emberek üdvözlet mindenkinek hatalmas kérdésem lenne Asus M51TA el
rendelkezik vaaki vagy tud valaki valamit modnani h miylen graffon
megy vele a cod4 mert engem az érdekelne h szépen fusson jo grafikával
előre is köszönök szépen minden hozzászólást
üdv -
Narxis
nagyúr
válasz
dominik009
üzenetére
Hello!
Vistaban ezt hol tudom megcsinálni? Már átnéztem mindent és sehol se találok ilyen beállítást.

-
jani0625
aktív tag
Sziasztok!
múlt pénteken kézbe kaptam az notimat: Asus M50VM, német lokalizáció(onnét rendeltem, mert kinn jóval olcsóbb).
Naszóval, proci T9400 2,53ghz, 4giga ram 320giga hdd, 15,4 WSXGA+, Blu-ray odd és Geforce 9600m gs vga. Ütős gép nagyon. Gyárilag vista home premiummal jött(32bites) de a 4 giga ram miatt feltettünk rá egy 64 bites vista ultimate-ot. Nem volt egyszerű mivel amíg nem formáztuk le a recovery partíciót addig nagy error feliratot írt ki a 64 bites telepítése után, összeakadtak.
Ezek után ment. Eddig csak xp-m volt, de lehethogy vissza fogok rá térni. Nem szeretem a vistát de még adok neki pár hetet. Ráadásul a 64bitre néhány gyári és sok másik program sincs. Pl a touchpadnek van egy multimédia funkciója, jobb felső sarokban megnyomsz egy mode gombot és elkezdenek a touchpaden világítani a multimédia lejátszó gombjai így egér nélkül lehet filmet lejátszani, zenét hallgatni stb, de ez nem műkszik 64biten. Aztán egy fontos progi ami eddig használtam a régi gépemen az sem működik 64biten, ez a notebook hardware control. Pl az msn sem szereti a 64bitet, sokszor lefagy, de az outlook is. Szóval annyira nem jó a helyzet.
Viszont maga a gép eszementül jó. Bámulatos a kijelző, nagyon halk és alig melegszik a gép. A régi gépemhez képest ég és föld. A hangszórók altec lansingek, nem egy hifi, szóval mélyhang alig van de amúgy nagyon szépen szólnak. A billentyűzeten van numerikus rész, tehát teljes értékű bill van a gépen, igaz kicsit nagyobb is a gép mint egy sima 15,4-es. A vga 3dmark 2005-ben 7800pontot csinál. És még sorolhatnám. Remélem legalább annyira megbízható lesz mint az előző és akkor nagyon elégedett leszek, talán már xp-vel.sziasztok
-
akockas
csendes tag
heló!
zárlatos lett a billentyűzetem.
Hogyan tudnám letiltani az eredeti billt hogy az usb -snek ne zavarjon be?
(eszközkezelőből nem sikerült, biosba pedig nem tudok belépni)köszi
-
kiskozi
csendes tag
Hali!
Kaptam egy nagyon jó feladatot az egyik főnökömtől, szerezzek neki notira xp-s drivereket, mert beunt a vistával.
ASUS X52S FX 176 a noti tipusa
Pls help valaki mert nekem lövésem nincs hol lehetne találni
Előre is köszi

-
longjoe
csendes tag
válasz
King Charles
üzenetére
Üdv mindenkinek.
valaszom kérdésedre:Ha a lemez nem nagyon karcos és nem olcso!!!!! alapanyagra let kiirva olvasnia kell.XP telepitésnés nem ismeri fel a vinyot bios beállitási probléma,át kell állitani a HDD sata modról kompatibilis modra.Nekem ez használt.
UI:486-os dosszal gyorsabb mint mint az xp a F3-on

-
Narxis
nagyúr
válasz
wandor0930
üzenetére
Nekem is az van. Röviden? Rohadt jó laptop. Első laptopom, de fasza minden. XP-hez össze kell vadászni hozzá a drivereket, nekem nem volt kedvem ezért Vista Home Premium 32bit megy rajta, nagyon jól.
Játékok? Nekem 3 játék miatt kellett egy kicsit komolyabb laptop, CS:S, TF2, WoW. Első 2-vel 1024x768-ban 70-90 fps között mozog, attól függ hány fős szerverre mész be, milyen pályákon stb. WoW-ot még nem próbáltam, mert lejárt előfizetésem, de szerintem max. felbontáson viszi simán. Régebbi játékok teljesen játszhatóak, pl. CnC3, most S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky-t tolom 1024x768-ban, high beállításokon, betöltés elején pár másodpercig akad aztán tökéletesen fut, fps-t nem mértem. De szerintem a játék hibája az akadás me eléggé bugos patchekkel is.
WiFi-je is elég jó, befog mindent. Abszolút nem melegszik, több óra játék után sem, igaz, fontos, hogy Asus Power4 Gear progit felrakd, azzal könnyedén szabályozhatod ventit, aksit mindent. Nem hangos, játék esetén egy nagyon kicsit hallani a ventit, de ahhoz fülelni kell(én ha belemerülök játékba észre se veszem), játékon kívül meg teljesen csendes, nem hallani semmit. A hangszóró is nagyon jó, hangos ha kell, nem recseg, nekem tökéletes bár én asztalin is integráltat használtam, semmi extrát. Néha zenét is hallgatok rajta, játékhoz viszont biztos jó, tisztán hallani pl. CS-ben a trappolást vagy háttérzajokat stb. Kijelzője is gyönyörű, BT 2.0 van az is jó, a DVD-meghajtó eléggé hangos sajna de ki lehet bírni. Aksija 3 órát bír integrált videokártyával, energiatakarékos módban, wifi nélkül. Asszem ennyi. Ja kapsz hozzá egy nagyon jó minőségű, fasza táskát, laptop mellett pár füzet,CD stb. is belefér, szal nem kicsi táska, meg egy kis optika egeret, törlőkendőt, modem kábelt
magyar használati utasítást, frissített gyári driver-dvd-t meg Nero 7 Essentials teljes verziós programot. Ha XP-s driver kell Asus support oldalán F3KA szekció fórumában összegyűjtötték páran. Nekem ezt a laptopot számtech cégnél dolgozó ismerős ajánlotta és nem bántam meg.Szóval ha valaki tudja, hogy fejhallgató csatlakozó miért nem működik kérem szóljon! Legfrissebb driverek vannak fent, de ha hardveres problem még nem fogom szervízbe küldeni, 2 hete sincs még, hogy használom.

Ja és az ipon.hu-n lévő teszt köszönő viszonyban sincs ezzel a laptoppal, valami hibás darabot kaptak szerintem, de el ne higgyétek, hogy kásás a kijelző meg szar a touchpad mert nagyon nem. A Crysis típusú játékok TALÁN megfektetik(beállítástól függ), de nem laptopra való az olyan játék.
-
shteer
titán
válasz
wandor0930
üzenetére
laptopra most akarom ráhúzni, sztem 7végén megcsinálom
asztalin van már sp1 óta, szvsz még gyorsabb is mint az xp - játékkal sincs gond (bár a colin 2005-re nem volt egyszerű rábírni
) - azt a mínusz 1-2-3 fps-t meg nem veszem észre -
wandor0930
aktív tag
a kérdésedre sajna nem tok válaszolni viszont én is ilyen notival szemezek.
tudnál róla írni egy rövid kis összefoglalót?
(pozitívum,negatívum,mennyire hangos hogy melegszik)ill ha játszani játszottál már rajta mi az ami elfut
ja és még fontos hegy melyik típu én az AP067-et nézegetem
-
Narxis
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Asus F3KA masinám, Vista Home Premium 32bit SP1-el, minden driver friss, de a fejhallgató csatlakozója szerintem nem működik. Amikor beledugom a csatlakozót akkor a Realtek HD Audio Manager kiírja, hogy Egy jack dugót csatlakoztattak, de nem szól a zene. Hiába állítom át Digital Output-ra. Szoftveres vagy hardveres gubanc lenne? Vatta új noti, de nem szívesen küldeném hetekre emiatt szervízbe.
-
King Charles
tag
Sziasztok
A segítségetekre lenne szükségem. Vettem egy f5z-app009-et és amikor hazajöttem volt rajta egy vista home premium és a vinyoból nem látott a gép kb 17 gigát. Gondolom hogy valami visszaállító particio de nem tudom hogyan lehet aktiválni. Most szükségem lenne rá mert megpróbáltam felrakni mellé linuxot mert kell a tanuláshoz és eléggé elszúrt sokmindent.
A második kérdésem hogy a win xp telepítő cd-mre miért írja ki folyton hogy hibás?
Esetleg a gép hibája vagy lehet hogy a cd túl régi és ezek a gépek már képtelenek futtatni rendesen?
válaszotokat előre is köszi
Karesz
-
wandor0930
aktív tag
nem szeretem.
sztem lehuzza a gép teljesítményét ami asztali gépnél nem is olyan vészes de notinál azért nem elhanyagolható
plussz még elég sok hiba van benne sztem még legalább 1 év amire tényleg kiforr és elterjedha tévedek szóljatok még nem játszottam vista-n de ugytom a játékok sem futnak rajta ugy mint xp-n
-
shteer
titán
válasz
wandor0930
üzenetére
de miért nem jó a vista?
-
válasz
wandor0930
üzenetére
fut rajta az xp, csak az ahhoz szükséges illesztőket nehéz beszerezni, mivel a gyártó honlapjának a letöltési részlegében csak vista alá vannak illesztők és alkalmazások!
-
wandor0930
aktív tag
Asus F3KA-AP067 notin fut az XP vagy csak vista?
-
Trencso
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy F5sl-ben lévő hd3470-hez jó-e a gyári cd-vel adott driver, vagy valahonnan le kell tölteni egy firsebbet. Illetve, hogy SATA drivert kell-e felrknom?
-
dubcsek
csendes tag
szióka tunál nekem imélben egy másolatot az alaplap telepitő cd ről nagyon fontos lenne enyém behalt . köszi
-
sarobee80
csendes tag
...és természetesen olcsóbér is hozzájuthatsz:
[link] -
wandor0930
aktív tag
sziasztok
ezzel a notival szemezek.
a véleményeteket szeretném kérni
szerintetek milyen a gép?
esetleg valahol olvashatok tesztet?amire használnám az föként net,zene meg video, de azért játék is futna rajta(COD2 NFS carbon,KOTOR 1-2)
elöre is kösz
-
x-calibur
csendes tag
Sziasztok.
Már más topicban is próbálkoztam, most itt is szeretnék tanácsot kérni tőletek. Notit szeretnék venni hamarosan, és érdekelne, hogy mit tudtok ajánlani nekem Asusból. Ami fontos lenne a gépnél: 12"-14"-os kijelző, max 1,8 kg, nagyon max 2kg súly, legalább 5-6 óra akksi időtartam(az se baj, ha két akksival oldható meg), és ne atom proci legyen benne lehetőleg, hanem azért vmi izmosabb, ami nem csak arra jó, h megnézzek egy weboldalt, de egy pdf-fel már 10 percet küzd amíg megnyitja... továbbá jó lenne bele n-es wifi, esetleg hsdpa, szóval tudjon több csatornán is kommunikálni. és ami a csavart viszi a dologba: mindezt max 150, nagyon max 170k-ból kellene kihozni, de jó lenne inkább 150 körül. Előre is köszi mindenkinek. (tudom, eee. Azokat is néztem, de sztem azok az árukhoz képest elég gyengék. Volt alkalmam tapicskolni is, hát méretre jó ha a hordozhatóságot nézzük, de pl az én kezemnek azok a billentyűzetek már kényelmetlenül kicsik, ezért alsó határ a 12") -
dubcsek
csendes tag
lenne valakinek asus a3500e laptophoz alaplapi telepitő cd-je
-
hopimix
tag
Sziasztok!
Tudnátok valamit mondani nekem az x53ke-ap125 -ről?
Ilyet néztem ki magamnak, de nem merem még megvenni, mert nem tudok róla semmit. Köszi. 123k az ára. -
Gunnar
csendes tag
Sziasztok!
Épp noti vásárlás előtt állok és amit kinéztem az a következő: ASUS Z53SE-AP072C
[link]
Na mármost érdekelne, hogy a benne lévő X2500-as video vezérlőt a gyártó 64 vagy 128 bit-esen építette bele? Gondolom sebességben nem egészen mind1. Utánanéztem és semmi ilyesfajta leírást nem találtam róla.
Szóval, ha valaki tudna valami ilyesfajta információval szolgálni az nagyon jó lenne!
A segítséget előre is köszöm! -
duddits
csendes tag
Eladó egy Asus F9E-AP124 laptop!
12.1'' WXGAIntel Core Duo T2330 1.6 GHz, 2x 1 GB DDR2 RAM, 160 GB S-ATA HDD,
Bővebb adatok:
Link: http://www.notebook.hu/notebook/asus/f9_sorozat/asus_f9e_ap1242008.05-ban vettem üzletben, nagyon jó kis laptop alig használtam, azért adom el mert új állásom van ahol biztosítanak számomra gépet, így feleslegessé vált!
Garancia: 2010.05ig
Irányár: 160.000 Ft
Érdeklődni
Tel: 06204821683 -
tudom, benne van a topic címében a pda, de nem nagyon követett itt el mostanában senki sem pda-val kapcsolatos kérdést/hozzászólást.
szerintem gyorsabb és hatékonyabb lesz az alábbi részlegekben;
saját topic; re_teszt_asus_p535_szep_es_jo
vagy; azonnali_pda-s_kerdesek_oraja -
Tomate
veterán
Egy Asus P535-ös PDA-t újonnan garival mennyiért tudok elpasszolni? Köszi!

-
válasz
akockas
üzenetére
magát a billentyűzetet kiszerelni aránylag könnyű - tisztítani már kevésbé...
ha meg kapott alatta esetleg az alaplap - vagy más részegység is -, akkor komoly és elég drága meló lesz! mondjuk egy sima billentyűzet sem olcsó...
ha nem vágod annyira az ilyen szerelést, akkor vidd el inkább szervízbe - olyanba, ahol ingyen vagy nagyon olcsón adnak rá árajálatot, mert sok helyen már a bevizsgálás is 8 - 10 e ft-ná kezdődik -, és aztán eldöntöd, hogy mennyit ér meg neked! -
akockas
csendes tag
Heló!
Kapott egy kis folyadékot (vörösbort
) a billentyűzetem, nem működik.
Érdemes a kitisztításával próbálkozni, vagy cserélni kell?
Ha cserélni kell, honnan szerezhetek alkatrészt? (egy 2 és fél éves A6U -ról van szó)köszi a választ előre is
-
stvnppp
senior tag
válasz
Lindemann
üzenetére
Alap installban felrakott minden drivert elvileg... (Winchesteren tárolt alap windows van még rajta, aminek elvileg startra késznek kéne lennie minden diverrel) A mikrofon nem vesz semmilyen hangot. Próbálkoztam windowsban (vista) beállítani, de sehogyse sikerült felvételre bírni...

-
djbozso
csendes tag
Tud valaki segíteni abban, hogy x50n tipusú laptopnál, hogyan érem el a biost, mit kell nyomnom bootoláskor?
-
raczger
őstag
Hy
Asus m6Ne laptopomban van egy SigmaTel STAC9750/51 hangkártya, ami elvileg tudja az 5.1-et, csak ugye nincs centernek meg rear-nek kimenet, esetleg van valami megoldás rá, pl dokkoló, vagy valami, hogy szóljon az 5.1, vagy új hangkártyát kell vennem (USB-set vagy PCMCIA-sat) ?
-
stvnppp
senior tag
hali!
Tudnátok segíteni? A mikrofon szinte egyáltalán nem működik a laptopomban (f3ke/x53).
Nem tudjátok mi lehet a gond? Volt már valakinek ilyen, valaki segítsen pls! -
n@p@lm
addikt
köszönöm hogy utánajártál!
közben én is felhívtam az asus supportot (de jó hogy vannak), és segítettek.
a lényeg hogy tényleg egy másik modell drivere kell neki, mégpedig az X59SL webcam drivere, abból is az első a PID-A111 for Suyin\UVC camera-áé.
azzal megy frankón.
köszi még1x! -
Trencso
csendes tag
Az XP, vagy a Vista jobb erre a gépre?
-
Trencso
csendes tag
Sziasztok!
AZ a helyzet, hogy van egy F5SL notim és elég lassan áll fel az xp. Előtte egy amilo 7405-m volt, azon sokkal gyorsabban elindul az XP. Minden drivert felpakoltam a cd-ről. Eléggé "akadozik" az xp rajta...szerintem nem kellene.
-
ML320
senior tag
Nem az, aki itt is fel szokott tűnni...

De felhívtam, megkérdeztem. A legrégebbi drivert rakta fel, de nem mer rá megesküdni, hogy ugyanazon típusét!!! Egy fórumon talált egy bejegyzést, miszerint egy másik Asus termék (X51RL, X51L, ...???) webkam driverét tegye fel. És azzal működött. A hosszútávú memóriája nem a legjobb sajna
Az XP-t is kétszer telepített, mert azt hitte, elcseszte. A második telepítés USB cam-ként felismerte a cuccot, de alapból fejtetőn volt minden. -
Devil Smile
őstag
Udv All
Egy olyan kerdesem lenne h a bnomnek van egy A6r 5085 os laptopja 1,7ghz cel procival 1gb rammal sz@r akksival 2 kerdes lenne
1, lehet e ebbe procit cserelni 2ghz koruli intelre es h mennyi lenne ennek az ara
2, ha nem akkor hogy erdemes eladni az akksit 12e ert tudok bele szerezni erdemes bele venni es ugy arulni er annyival tobbet?
a jelenlegi specifikacioi 60as vinyo 1x1Gb os ram 1,7ghz cel proci. DualLayer dvd iro
mennyit kerhetek erte xar akksival es uj akksival
kiegeszitok hozza: eger+taska+tolto+konyveibocs a lama kerdesekmiatt de NB be nem igazan vagyok otthon..

-
Sycora
csendes tag
A probléma megoldódott. Amúgy ha vki wifi-s routert akar venni csak ajánlani tudom elképesztő erős jelet tud még kinn udvaron is jó volt a jel, a lakásba mindenhol kiváló a jel.....

-
n@p@lm
addikt
sziasztok!
új asus x50rl series laptopon a webcam képe fordítva jelenik meg.
friss telepítés.
miként lehetne rábírni 180 fokos elfordulásra? -
slappy
csendes tag
Sziasztok
Most szeretnék venni egy notit, főképpen munkára. A kiszemelt gép az ASUS X51L-AP080 lenne. Egyszerű és nekem elég is lenne és az tetszik benne, hogy Inteles "minden része". (Kaptam tanácsot, hogy miszerint SIS chiepel megáldott példányokat kerüljem el, ezért néztem ezt ki.) Sokkal többet nem szánok a dologra, ez olyan 120 körül van.
Van valakinek ilyen masinája? A leglényegesebb kérdés az lenne, hogy rámegy-e rendesen az Xp Sp2??? Hogyan lehetne 100%-ig megtudni, hogy az XP teljesen jó lesz hozzá?
Másik, hogy egy integrált Intel x3100 videokarival van megáldva és érdekelne, hogy ez megbirkózna-e esetleg a Cod2-vel? (Ha mégis lenne időm játszani)
Nem tudok semmit ezekről az integrált karikról, hogy kb mit is tudnak.Csak ez az Op rendszer jöhetne szóba, Vista nem kellene.
Előre is köszönöm a segítséget
Bye
-
F1r3b1rd
tag
válasz
Lindemann
üzenetére
hogy miért teszi ki? vmelyik elborult elméjű programozó találta ki szerintem. megszabadulni 2 féle képpen is lehet:
1. szinte minden ati bejegyzést kilősz msconfig alól.
2. uninstallálod a catalyst centert és a honlapon nem a catalyst vezérlőpultosat szeded le hanem csak az alap drivert és azt telepíted.Én legalábbis csak ezt a 2 módszert ismerem az eltüntetéséhez

-
King Charles
tag
Sziasztok
Tud valaki valamit mondani arról, hogy mi a különbség a TL 60 as proci 65nm és 90nm kiadása között? Több hőt termel gondolom de sokkal többet vagy notebookokba sosem jutott a 90nm esből? Honnan tudjam, hogy melyiket rakták az általam kiszemelt gépbe? x53ka
Köszi
Karesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

mert azért mindkettő javítási minimálköltségén lehet kapni sok sok újraírható DVD-t...

Pyttawrx