Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ASUS notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#5301) feket663


feket663
tag

Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy érdemes Németországból megvenni egy C90S-t 900 Euro körüli áron? A garival nem lenne gond, mert a haverom kinn él, aztán ott kicsit más a fogyasztóvédelem. A probléma leginkább a billentyüzet lenne, meg a német nyelvű Vista. Honnan lehetne magyar billentyűt vásárolni hozzá? Előre is köszönöm a válaszokat! Illetve még egy kérdés: Van hasonló árban jobb gép ettől? (a hordozhatóság és az üzemidő nem lényeges, hurcolni nem akarom, csak nem nagyon van helyem beállítani egy asztali gépet)

[ Szerkesztve ]

(#5302) ML320 válasza feket663 (#5301) üzenetére


ML320
aktív tag

A magyar árakhoz képest jó ár, ha ez a döntő, akkor igen. Magyar billentyűzetet lehet hozzá szerezni, viszont annak az ára nem éppen baráti, és ha gond van a géppel, akkor egyértelműen látni, hogy hozzányúltak. A matrica szvsz olcsóbb, egyszerűbb megoldás. A kódlap hozzárendelhető, és át tud váltani németről magyarra.
A német vista helyett magyart alapból nem tudsz felrakni, nem engedélyezett a nyelvi átjárás. Hivatalos formában csak és kizárólag akkor tud más nyelvűt feltenni, ha azt megveszi. Azt, hogy mondjuk a német kódot egy magyar telepítő elfogadja-e, azt még nem próbáltam. Elvileg működhet, csak jogi akadályai vannak.

Ember tervez, Isten perverz...

(#5303) Luser2000 válasza feket663 (#5301) üzenetére


Luser2000
addikt

Német beszerzés: ha a Vista "Bussines" kiadás, akkor jóeséllyel első bekapcsoláskor rákérdez, hogy német vagy angol telepítést kérsz. Persze így még nem lesz magyar, de ha pl. alapból az angolt preferálod, akkor ez jó megoldás.
Én kb. 1,5 hónapja (Frankfurtban) egy F6S modelt láttam 999EUR áron, majdnem megvettem.

Apple iPhone 15pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"

(#5304) feket663 válasza ML320 (#5302) üzenetére


feket663
tag

Köszönöm a válaszokat! Tehát ez azt jelenti, hogy ha veszek hozzá egy magyar jogtiszta Vista-t, akkor akár ha felmatricázott billentyüzettel is, de használhatom gond nélkül. Nincs valami egyéb elrejtett helyi specialitás benne?

(#5305) ML320 válasza feket663 (#5304) üzenetére


ML320
aktív tag

Nincs. Minden mást már az oprendszer kezel. Esetleg annyit, hogy Vista Business-t, vagy Ultimate-et vegyél, mert ha eleged lenne a Vistából, akkor downgrade joggal XP-t is használhatsz. Bár azt nem néztem, vannak-e hozzá XP driverek, mellékelve tuti nem fogod megkapni őket. A Business meg ugyanannyi, mint egy XP Pro, és nem sokkal drágább a hozzá adott (elvileg ezzel hozzák forgalomba) Home Premiumnál.
A német rendszeren is be tudsz állítani regionalitást, de akkor csak alapból magyar formában kezeli a dátumot, időt, stb... A kódlap használata meg szintén független a billentyűzettől. Csak ki kell keresgetni, hogy melyik bill milyen karaktert ad ki.

Ember tervez, Isten perverz...

(#5306) Kovács84 válasza HellTomy (#5298) üzenetére


Kovács84
aktív tag

Pidgin a legjobb linuxos csevegő progi, sajnos webcam támogatása még nincs ebben az esetben az aMSN ajánlott, ami gyak. dettó ugyanolyan mint az MSN. Hál' Istennek, vagy a tervezőknek a legtöbb linux disztib alapból felismeri az új asus notikon a camerát, ez Camorama progival ellenőrizhető.
Szerintem inkább Ubuntu-t próbálj, az gyorsabb és könnyebb...
Torrentre az Asureus a jó, de a Linuxok alapból tudnak torrentezni.

[ Szerkesztve ]

(#5307) Sycora válasza Kovács84 (#5306) üzenetére


Sycora
csendes tag

És az UBUNTU felismer mindent a laptopon nem kellenek driverek? Wifi stb.....

(#5308) tritone válasza imibogyo (#5290) üzenetére


tritone
csendes tag

Az elmúlt két hétben nagyjából sikerült összeismerkedni egy A7-essel (A7K-S059). Alapvetően elégedett vagyok a géppel, bár a WLAN beállításokkal szenvedtem vagy 2-3 napot míg tökéletes nem lett (Linksys WRT54G). Mivel asztali gép helyett van, elsődlegesen az tűnt fel, hogy a HDD nem valami gyors, ami talán az 5400-as fordulatszámnak vagy a Vistának is köszönhető (bár ez őszintén szólva nem zavar). Ami viszont zavaró az az, hogy az ASUS hivatlos oldalain - például a számomra etalonnak számító német oldalon - úgy reklámozzák az A7-est, hogy XP-vel működik. Persze hivatalosan egy fia XP driver sem érhető el hozzá, illetve a mellékelt DVD-n is csak Vista32-höz vannak programok. Ezért az ASUS megérdemelne egy kártérítési pert a nyakába ;].
A Vista nagyon szokatlan, még mindig nem tudtam minden dolgomat átpakolni az asztali gépről, mert egy csomó minden apróság megváltozott a rendszerben például a felhasználói profillal kapcsolatosan. Szóval visszasírom az XP-t!
A Mobility Raden HD2600-os szépen hozta a COD2-t 1440*900-ban. Egy arcade jelegű 2005. év végi "repülőszimulátort" (Heroes of the Pacific) próbáltam még ki, ami maximum részletességgel szépen elfutott rajta. Hamarosan beszerzem a Need for Speed Carbon-t és majd arról is írok néhány sort.

(#5309) Awalon


Awalon
csendes tag

[#5295] valaki? :U

(#5310) FecoGee


FecoGee
őstag

Sziasztok!

Egy 5.1-es hangfalrendszert szeretnék laptopomhoz csatlakoztatni, amely Realtek ALC660-as chippel rendelkezik. A Realtek szoftver mindenráon 2CH-t ismer fel. Sikerült valakinek már működésre bírnia 5.1-ben? Előre is köszi!

(#5311) Kovács84 válasza Sycora (#5307) üzenetére


Kovács84
aktív tag

Wifi, webcam, vga, memkártya, ledek simán mennek. Korábbi disztribeknél és egy-két notinál nem ment a memkártya vagy a webcam, de a 8.04-es kiadást használva ilyen dolgot még nem vettem észre. Ha vga alapdriverrel simán megy, de egy Envy nevű progival az nvidia vagy az ati központi oldaláról frissíti a dolgot. Egy próbát simán megér.

Mindenesetre az UHU-nál lényegesen nagyobb a támogatottság és a közössége is az Ubuntunak, szóval ha valahol elakadnál tuti, hogy gyorsan fognak segíteni bármelyik fórumon.

[ Szerkesztve ]

(#5312) Kovács84 válasza Awalon (#5309) üzenetére


Kovács84
aktív tag

Nyugodtan vedd meg az U5-öt, az az egyik legjobb 12"-es Asus noti, az F9-es széria felejtős, kicsit nagy, ahhoz képest, hogy 12"-es.
Az U5 nagyon jó anyagminőséggel rendelkezik, a gombok kicsik, én kb. 1-3 nap alatt szoktam meg, hétköznapokban nagyon jól használható, igazi cipelős kis cucc. Szerezni kell hozzá egy 12"-es Perfectskin Dicota táskát és ebbe kell csomagolni utána mehet bármelyik táskába amit használsz, így megóvod a karcoktól.
A monitor megszokása szintén 1-2 nap, utána semmi gondod sem lesz vele, azt szokták mondani, hogy ezeken nem lehet videózni, ha az öledbe veszed és felrakod a lábad az asztalra akkor teljesen jó :D és a súlya sem fog zavarni, csak erről a 15,4"-es tulajok elfelejtkeznek.

A linkelt gép ára pedig tényleg jó :K

Ja és egy teszt

[ Szerkesztve ]

(#5313) BluEyes válasza Sycora (#5307) üzenetére


BluEyes
őstag

Ha már Ubuntu, akkor inkább (legalábbis nekem) az ikertesója, a Kiwi Linux, ami egy fullos Ubi, néhány apró, ám - főleg kezdőknek - praktikus módosítással.
Az Ubuntu és a Kiwi közti különbségek itt olvashatók.
A HP notim minden eszköze műxik, a Linux alatt hírhedten problémás Broadcom wifi teljesen stabil, gyors a Kiwi alatt. Egyéb típusokról nincs tapasztalatom. Max. a vga (Ati, nV) okozhat kisebb gondot, de a Linuxos topicokban villámgyorsan kapsz segítséget ezügyben. Prószáljad kifele bátran. :K

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

(#5314) Sycora válasza BluEyes (#5313) üzenetére


Sycora
csendes tag

Kösz, leszedem vhonnan és kipróbálom...

(#5315) BluEyes válasza Kovács84 (#5312) üzenetére


BluEyes
őstag

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

(#5316) Kovács84 válasza BluEyes (#5315) üzenetére


Kovács84
aktív tag

Ret

(#5317) Awalon válasza Kovács84 (#5312) üzenetére


Awalon
csendes tag

Köszi a véleményt, meg a linket is, bár a tesztet már olvastam, ez volt a kevesek egyike :)

<nő>Már csak egy női hisztim kéne teljesüljön, hogy legyen fehérben és be is rendelem :DD Pedig szeretem a feketét, de ez a gép valahogy sokkal szebb fehérben :) </nő>

(#5318) Zanik válasza Kovács84 (#5312) üzenetére


Zanik
addikt

Mi a baj az F9 szériával? Nem sokkal nagyobb/nehezebb mint az U5! Ráadásulez már a lélektaninak tartott 200e határ alatt kapható. Bár egyelőre jól elvagyok az én másfél éves A6-ommal, de az tuti hogy a következő notinál én 12"-13"-ra váltok.

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#5319) Kovács84 válasza Zanik (#5318) üzenetére


Kovács84
aktív tag

Semmi baj sincs vele, csak nagy a szabvány 12"-hez képest ezért nem pártolom, viszont mind a linkelt gép, mind az F9F jó vételnek számít. De Asuséknál szerintem az U5-ös széria a nyerő kicsiben, meg az U6, de ez egy cseppet drága. Amennyire tudom akkuidőben is jobb az U5-ös (F9-el összevetve).

(#5320) tritone válasza Skyer (#5266) üzenetére


tritone
csendes tag

Ha az ASCII-kódot beviszed, akkor elővarázsolható a "&" jel. (alt+38)

(#5321) Zotya75


Zotya75
csendes tag

Hali!

Van egy ASUS Z92F - A6F-es notim (nem rég került a tulajdonomba), ami nem ismeri fel a beépített mem.kártya olvasót.
Win XP - "eszközkezelő" nem látja, ergo hiába telepítem a cd-ről a drivert.
Hiába rakok bele sd mem.kártyát nem történik semmi.
Mi lehet a probléma? Lehet-e orvosolni?

Köszi.
Üdv.: Zotya.

Üdv. Zotya.

(#5322) Skyer válasza Awalon (#5309) üzenetére


Skyer
senior tag

Szia!Mivel grafikus vagyok ezért a 12 colos kijelző PShez brutál rossz, ráadásul a betük is nagyon aprok rajta. Én 17 colos A7K-n dolgozom ez tökéletese alkalmas erre. Subnotiért 248.000 sztem nagyon drága!Deha cipelni akarod és jó gépet akarsz akkor ennek az A7K nak van 15 colos változata is,és az ára is baráti, sztem alkalmi vétel lehet.

Honlaptervezést,számitógépszerelést,webprogramozást vállalok!

(#5323) Awalon válasza Skyer (#5322) üzenetére


Awalon
csendes tag

Helló!
Csak kötekedésképp: szerintem a 12 col nem azért nem jó PS-hez mert te grafikus vagy :P Bár valami elvetemült biztos ezt az összefüggést is le tudná vezetni...
Én egy 19"-os monitoron nyomom otthon a PS-t ha komolyabb grafikai dolgon töröm a fejem, ami tegyük hozzá a pasim gamer erőművéhez van kötve :D
A 12-es gépecske nekem tényleg cipelni kell, 90%-ban nem ps-hez... és bár az A7K jó gép, megnézted milyen nehéz? 4kg... Most egy business hp-m van, ami öregecske már, de megbízhatóan fut, viszont a 3,5 kilos súlya alatt leszakad a karom. Ezt össze se lehet hasonlítani az U5 másfél kilócskájával.
Subnotik között pedig szerintem kifejezetten baráti az ára, láttad te már mennyibe vannak a rendes subok? (ezalatt azt értem hogy nem az asus eee... ;) )
De köszi a véleményt :)

(#5324) Kovács84 válasza Awalon (#5323) üzenetére


Kovács84
aktív tag

Azért még egy 15,4-es vagy egy 14-es is megerőltető lehet hosszabb távon akár hátizsákkal is. Én hátizsákban szoktam cipelni az TP X61s-met (he fújjoljatok :B olcsóbban szereztem, mintha U5-öt vettem volna, pedig az volt a célkeresztben eredetileg), 1-2 könyv és füzet társaságában és azt kell mondjam pont jó. Ugyanez 15,4-e notival állatkínzás volt, annak ellenére, hogy nem vagyok egy vézna gyerek.
A betűk nem sokkal kisebbek 12"-on, összehasonlításképpen, itthon rádobom a dokkolóra és a 22"-os MW221U-n használom 1680 x 1050-on, pont jó, ami zavaró lehet ha aktívan gépezel, hogy a noti billentyűzete kisebb (zsugorított) otthon normál billentyűzettel előfordulhat egy pár melléütés.

(#5325) tritone


tritone
csendes tag

Adott egy újonnan - 3 hete - vásárolt A7K notebook. Először XP-vel próbálkoztam, de a driverek hiánya miatt végül Vista lett belőle. Az install után feltöltöttem a telepet 100%-ra, majd aztóta csak hálózatról használtam a gépet. Szépen is működik... Tegnap úgy gondoltam, hogy elviszem magammal a gépezetet, de meglepően tapasztaltam, hogy telepről nem megy. A telep Vista szerint 0%-os, ha ráteszem a hálózatot, akkor azt írja ki hogy "Elektromos hálózatra csatlakoztatva, töltődik", de a telep kijelzője egyszínű szükre, nem látszik, hogy töltődne, bár a töltés led a notin világít. Restart után ha nincs hálózat, akkor panaszkodik, hogy 0%-os a telep. Próbálkoztam a Power4 Gear reinstallal, uninstallal, de nincs eredmény. Mi a véleményetek? Csereérett a telep? Ha igen melyik szervízhez forduljak? Csak a telepet adjam oda nekik, ugyanis a gép kellene, meg tele van személyes adattal...? Járt már valaki hasonlóképp?

(#5326) stvnppp


stvnppp
senior tag

hi
el kéne egy kis segítség
most vettem egy Asus X53KE-AP112A notebookot Ati x2300-as videókártyával.
Alapból 128 MB dedikált memóriája van, de elvileg be lehet állítani, hogy a RAM-ból is használjon valamennyit. Ezt hogy lehet?
előre is köszönöm

(#5327) Awalon


Awalon
csendes tag

Lehet hülye kérdés, de nem tudja valaki hogy a notik teljes modelszámából milyen infókat lehet megtudni? Az első három betűt/számot azt tudom már, de a többi? Konkrétan az érdekelne hogy a szín benne van e.... (tudom, tudom, de nekem számít :B )
Mert láttam olyat hogy U5F-2B129 fehér, 2B128 fekete, minden más paraméter azonos... de lehet hogy ez csak egyedi eset...
Azért kérdem itt, mert hiába kérdezem a boltokat, azt mondják ők se tudják, mert nem írta meg a forgalmazó...utánajárni meg ugye túl nagy kérés... (Amugy részemről még mindig az U5F-2a089 gépről van szó, de színinfót sehol az égvilágon nem találok róla, van ahol fekete van ahol fehér kép van hozzá, de ennyi :) )

(#5328) torbit


torbit
tag

Sziasztok!

Kicsit lehet off lesz, de nem találtam a problémámra ennél jobb tipocot.

Sajna elvesztettem a notebookomnak az összes gyári install cd-jét... próbáltam már keresni neten drivereket, de nem sok sikerrel sajna... a videokártya megvan, hangkártya is ok bár szerintem rosszat tettem fel mert nem szól tökéletesen, de az alaplapi drivereket nem találom, a wifi kártyát sem látja... stb.
Akinek esetleg ilyen (viszonylag régi) típusú notebookja van nem tudna segíteni pótolbi?

ASUS A6B00L
Intel Celeron M Processor 370
15.4" WXGA TFT LCD
Optical Drive 8X DVD Dual/Double Layer
Wireless IEEE 802.11b/g
0.35 Megapixel web cam
Power4 Gear+ technology gives longer battery life
internal 56k modem
Audio DJ plays music without turning the system on!

(#5329) ML320 válasza torbit (#5328) üzenetére


ML320
aktív tag

Everestet nem próbáltad?

Ember tervez, Isten perverz...

(#5330) torbit válasza ML320 (#5329) üzenetére


torbit
tag

Próbáltam, de sajna az sem segített...

(#5331) ML320 válasza torbit (#5330) üzenetére


ML320
aktív tag

Egy orosz oldalon olyan infó volt, hogy Intel 852GM chipset van benne. Ez igaz lehet? Az intel oldala? [link]

Ember tervez, Isten perverz...

(#5332) torbit válasza ML320 (#5331) üzenetére


torbit
tag

Igen, azt hiszem ilyen chipset van benne...
Ha esetleg nem és feltelepítem lehet gond belőle?

Itt ha jól látom videókártya driver és alaplapi van. Ha ezt feltelepítem a wifi kártya is aktív lesz? :)

Köszi!

(#5333) ML320 válasza torbit (#5332) üzenetére


ML320
aktív tag

Ha nem jó a chipsetnek a driver, azt jelzi.
A VGA-t szintén ha nem tudja megfelelően kezelni, akkor vagy leáll a telepítő, vagy marad ismeretlen VGA-ként.
A WLAN-nál megpróbálnám felrakni más A6 driverét. Vagy esetleg szedd ki, nézd meg, mi van a nyákra/chipre felírva, és ez alapján valami univ drivert rakni hozzá.
Az X51RL-AP146-hoz én se kaptam XP lemezt, viszont a múlt heti szállítmányban már jött. Csináltam is egy copyt. A sajátomnál több lehetőség is volt, amit letölthettem, GE740-780, meg még valami. Persze mindig a legutolsó a jó... Nem lett semmi gond, mert mások lettek feltéve. Sőt, ha cserélgetném a WLAN kártyákat, mindet megtalálná. :D

Ember tervez, Isten perverz...

(#5334) torbit válasza ML320 (#5333) üzenetére


torbit
tag

A chipsetnek jó volt, azt sikerült felrakni. Már csak a wifi kártyát kellene valahogy felismeretni és telepíteni. Egyébként Broadcom 802.11g, ha ez a neve... :)

Töltöttem már le hozzá drivert (remélem valóban azt), fel is telepítettem, de semmi... :(

(#5335) ML320 válasza torbit (#5334) üzenetére


ML320
aktív tag

Szedd le az A6L drivereit. Ha megnézed a specifikációját, akkor egész hasonlatos dolgok vehetők észre ;)

Ember tervez, Isten perverz...

(#5336) torbit válasza ML320 (#5335) üzenetére


torbit
tag

Tényleg... köszi szépen! :)

(#5337) fókusz


fókusz
csendes tag

Sziasztok!
Kaptam a héten egy A4500L laptopot. A gondom vele a következő: A dvd-t nem forgatja meg és a led állandóan villog. Gondolom cserés lesz a darab, még aTSST 532-es van benne. Milyen tipust ajálottok hozzá?
Illetve korábbi hszben olvastam,hogy van az akksinak kapcsolója és ki lehet kapcsolni. Létezik hogy ezért csak hálózatról üzemel? Vagy az akku is meghalt már benne?
A válaszokat köszönöm! :R

Huawei Mate 10 Lite

(#5338) ML320 válasza fókusz (#5337) üzenetére


ML320
aktív tag

Az aksi kapcsolója inkább fizikai pozícionálás végett van, azaz, hogy ne lötyögjön, ne essen ki. Akkut tudsz ellenőrizni esetlegesen BIOS szinten is, már ha engedi a kalibrálást. Vagy vedd ki, és mérj/méress rá, hogy van-e benne kakaó. Milyen idős a notebook?

A régi meghajtót ki tudod venni, elvileg szabvány csatlakozású. Legelterjedtebb az LG T20N manapság, a leggagyibb notikkal is megy, árban meg nem veszélyes.

Ember tervez, Isten perverz...

(#5339) fókusz válasza ML320 (#5338) üzenetére


fókusz
csendes tag

A biosban már próbáltam az akksit kalibrálni, de 10 órán át dolgozott és nem értem a végére. Mivel mennem kellett ezért kikapcsoltam. De 10 óra után sem történt semmi változás.
A dvd remélem megfelelő lesz.
Közben néztem egy ilyet: Samsung SN 082H. Erről van tapasztalat?

Huawei Mate 10 Lite

(#5340) fókusz válasza ML320 (#5338) üzenetére


fókusz
csendes tag

Azt hiszem 2004 es a noti. A dvd-n 2005 febr. jelzést látok, ez nem tudom mi. Talán már cserélték benne?
Egyébként honnan tudom,hogy mikori?

Huawei Mate 10 Lite

(#5341) radamsky


radamsky
senior tag

Mostanában kaptam pár pivit ezzel a burkolat repedéssel kapcslatban:))

érdekes hogy szériahibának tünhet. Még nem probálkoztam a cserével mert melos napok vannak, és lyan jol belöttem a gépet erre.
A másik a Akksi 7%-os az elhasználodása, megvárom mig picit több lesz és egyszerre lezavarom a ketött:)
vagy sem .... de majd hivatkozok erre hogy más is panaszkodik, bár sejtésem van miért pattanhatot el.

Kérdésem lenne ha elmegy a szervizbe a gép és összekarcolják akkor mi a teendő?? jogosan verhetem az asztalt?? mert olvastam hogy volt már rá precedens, igaz régebben

(#5342) radamsky válasza radamsky (#5341) üzenetére


radamsky
senior tag

nem tudok már modositani:))

az asus központi számát hivtam fel ezzel a problémával, az ur nem tudott választ adni, visszahivást igért

Na erre kiváncsi leszek:)) esünk tul rajta ne találgassunk:))

(#5343) ML320 válasza fókusz (#5339) üzenetére


ML320
aktív tag

A kalibrálás eredménytelensége arra következtet (valamint a noti kora), hogy igen, az akkumlátort cserélni kell, ha telepről is használni szeretnéd.
Az eszközök korát nehéz meghatározni, hacsak nem valami gyártási címke alapján nem tippelünk. Törvényszerűség nincs sehol, semmiben, de pl 3-4 éves akku és optikai meghajtó esetén nem kizárt már az elhasználódás sem. Valamint nem a tied volt, így nem tudni: megkímélt, vagy annak mondott? Stb.

Személy szerint én a Samsung optikákat nem szeretem, az asztali gépekben lévők nekem hangosak. Ez privát vélemény, lehet hurrogni és igazat adni. Pont emiatt nem is próbáltam ki, így véleményt nem mondanék. Garidő mind a Samsung, mind az LG esetében 2 év, ehhez ragaszkodj. Vannak források, ahol csak 1 évet adnak a cuccokra, persze ugyanolyan áron.

Ember tervez, Isten perverz...

(#5344) fókusz válasza ML320 (#5343) üzenetére


fókusz
csendes tag

A noti jó állapotú a nővéremé volt, de már nem emlékszik mikor vette. Csak filmézésre és netezésre használta. De mivel a dvd megrogyott és az aksi rossz ezért azt mondták neki Olaszban hogy vegyen másikat. Meg is vette az újat és ezt majd én talpra állítom. Annyit megér nekem. A dvd-t egy számitógépnagykerben venném a haveromnál tehát a gari az tuti lesz. Még akksit kell szerezni valahonnan.

Huawei Mate 10 Lite

(#5345) ML320 válasza fókusz (#5344) üzenetére


ML320
aktív tag

Mennyit használnád telepről? Csak mert az aksi ára... :U

Ember tervez, Isten perverz...

(#5346) fókusz válasza ML320 (#5345) üzenetére


fókusz
csendes tag

Hát igazából arra kellene hogy az asszony hagyjon játszani az asztali pc-vel. :-)) és tudjon közben netezi ha akar. Komolyra fordítva. Nem feltétlen a mobilitása a lényeg, de ha már megvan akkor miért ne. Mennyibe kerülhet hozzá egy akksi?

Huawei Mate 10 Lite

(#5347) ML320 válasza fókusz (#5346) üzenetére


ML320
aktív tag

kb 30 :W

Ember tervez, Isten perverz...

(#5348) Lirion


Lirion
addikt

Nem tudjátok, az mitől lehet, hogy x51rl ap146os notin ha youtube-n vagy más oldalon nézek vmi videot teljes képernyőn, akkor egy idő után eltünik a kép, csak a hang marad, ha pedig kilépek teljes képernyőből, ilyen hibaüzenetet kapok?

(#5349) waces válasza ML320 (#5262) üzenetére


waces
aktív tag

vegul is 3 het utan egy fia ertesites nelkul visszajott a gep. a papir alapjan a vinyot csereltek ki. most egy hetig utaztatom, az ugyis jo teszt lesz neki, utana meglatjuk.

Every living creature on earth dies alone.

(#5350) sanzi89


sanzi89
addikt

Üdv.

Arra lennék kiváncsi, hogy ha egy laptopba akarok tenni másik ramot - nem az erre kialakított ram slotba, ahova a plusz ramot lehet tenni - hanem ami gyárilag be van építve a gépbe, ahhoz a művelethez szét kell-e szedni annyira a gépet, hogy valami garanciális probléma legyen belőle később. Gondolok itt valami plombára, vagy ilyesmire. A delikvens gép egy ASUS F3SE, ha ez segít valamit.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ASUS notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.