Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lalikiraly

addikt

LOGOUT blog

válasz HartgeH3-2.8 #36523 üzenetére

Szép kis beszámoló.

Én megmondom őszintén, jórészt az ár érték arány miatt vettem a gépet. Másrészt ami fontosabb volt a 17 collos panel. Nekem az alap, ugyanis nincs külön monitor és nem is lenne hova rakni, így magában a gépet használom. Tudom, hogy egyszerű tejfölösdoboz műanyag az egész, de az Idepad 3 után olyan szinten masszív, hogy csak pislogtam.

Teljesítmény nekem "kezdő" gamernek untig elég.

Az Armoury maga az asztali verzióban, van még azért mit javítani. Vannak hülyeségei a gépnek. Például nem értem, hogy a Windows nak az animációi miért szaggatnak. Minden más simán megy. Lehet újra kéne pakolni a rendszer, ahhoz meg kedvem nuku.

A mobilos verziót az előzőekben beszéltük, majd egy-két hónap múlva visszatérek rá.

Én mint írtam megvettem az M3 as patkánytot, de el is adom, M4 es lesz helyette. Én már nem bírom a vezetéket és kész. Ha valakit érdekel írjon rám. Csak így burkoltan.

Amit meg fogok venni az egy jó fejhallgató, az fog kelleni.

A gép hőfokai továbbra is kiválóak. Imádom hogy 4-6 órát is tudok majdnem netezni aksiról, közben hót néma és max alul is csak langyos a gép. A proci hőfok 40-52 között mászkál nagyjából. Persze ilyenkor az RTX 2050 offolva van.

Még csak a GTA V, a Fortnite és ez az új autós játék megy. Majd jólenne pl Maffiával játszani. Hátha meg lehet szerezni. Meg persze a Forza :)

Egyébként a gyerekbetegségeit méghozzá pl az alvó módba váltáshoz sokszor háromszor is kell nyomni az alvást, vagy hogy furán vibrál a bill világítás olyankor. Ezeket elnézem mert eleve egy 2k21 es modell.

Fog kapni plusz 8GB Ramot a napokban szerintem és happy DJ :)

Új hozzászólás Aktív témák