Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Cybertruck Taipeiben
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Őskoczka
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Sziasztok!
Valami olcsóbb gamer notit szeretnék és a választásom egy Asus FX504GM-E4057-re esett.
Nekem nagyon bejönne mert 1060-as 6gigás nvidia kártya van benne, és 300k körül árulják.
Tisztában vagyok vele, hogy ez nem a legjobb megoldás de:
-a gép nem lenne sokat hurcolászva
-a macskát figyelmeztettem, hogy ha csak ránéz az új jövevényre, kint fog aludni télen a gangon
-hely nincs egy komplett gépnek
-pénzem sincs a nulláról megint felépíteni egy gamer gépet monitorral billenccsel meg minden mással
-nem tartom magam casual gamernek, de őszintén szólva sosem a grafika volt nálam az elsődleges szempont. -A kártyából azért nem engednék mert ez még 3-4 év múlva is hoz majd egy számomra tökéletesen elfogadható szintet.A neten egy-két helyen rosszakat olvastam róla, hogy állítólag a hűtése rossz, és limitálva van a CPU is (utóbbi annyira nem érint engem szerinte). Én alapból nem az i7es, hanem az i5-8300H kivitelt néztem. Abban négy mag van, gondolom csak nem termel annyi hőt, még ha a TDP-je ugyanannyi is mint az i7-esnek. Néztem, hogy elvileg réz hőelvezető van benne (vagy olyan színűre színezett...) és két normálisnak tűnő ventillátor is, és elég sok helyen tudja beszívni/kifújni a levegőt.
esetleg erről van valakinek tapasztalata?It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest