Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• yxcv

tag

Sziasztok!

Régen jártam erre, de rendszeresen olvastam a fórumot, ki hogy áll a K52-eseivel. Kíváncsi lennék, h jelenleg ki milyen javulást tapasztalt a szervíz után?
    Olvastam, h volt akinek 1 hónapig jól ment, aztán jött megint a fagyás, másnál meg rögtön a szervízelés után első bekapcsolásnál már produkálta ott helyben. Érdemes beadni szervízbe, megszüntetik a problémát vagy minden ugyanúgy előjön?

A másik problémám jelenleg a melegedés. Jó, tudom, gigászi melegek tombolnak kint és légkondi híjján bent sincs hideg, de akkor is furcsának tartom az értékeimet. SpeedFannal nézegetem és a következők:
    HD0: 46 fok
    Temp1: 62 fok
    Core 0: 57 fok
    Core 1: 55 fok
    Ha elindítok egy filmet (és semmi más nem megy a gépen, csak az alap dolgok: vírusírtó, tűzfal,...), a hdd felmegy akár 48ig is. Az elmúlt 1 hétben rendszeresen lekapcsoltam 48-49 foknál, mert nem hiszem, h ez normális érték lenne.
    Fél éves a gép, és eleinte nem melegedett ennyire, sőt, az elmúlt pár hétben ment fel ennyire "drasztikusan". Lehet, h másnak ezek nem nagy értékek, de régebben alapjáraton ennél jóval alacsonyabb értékeket produkált a gép. Proci 50 alatt volt, most szinte az a csoda, ha 58 alatt megy, mint pl most.
    Más K52J tulajok mit tapasztalnak? Vagy ezek az értékek nem is vészesek, csak én veszem annak? A régi laptopom HDD-je 47 fokot érte el 1x-2x és a proci is 65 alatt futott minden terhelés mellett. Anyumnak Fujitsu Lifebook A-ja van és az ő gépe szinte mindenben 8-10 fokkal az ASUS-om alatt van hasonló terhelés mellett. Van okom aggódni?

Új hozzászólás Aktív témák