Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kesztió
aktív tag
Igen, az a hőmérő lesz, habár a legüjabb dizájnon a felső virág már csak három függőleges pont, míg az alsó virág egy kör (virág – a középpontja).
Én olyan szempontból nem döntöttem még el, hogy nem vagyok 100%-ban biztos, hogy majdnem olyan jól meg tudom csinálni ,mint a gyári. De egy próbát nagyon-nagyon megér, végülis mi ördöngősség van ebben, 93-ban, amikor befejeztem az egyetemet, ennél komplexebb cuccokat csináltunk már, pedig a 386-os még éppen csak hogy elkezdett terjedni.
Az USB-UART laphoz lesz egy dedikált csatlakozó a NYÁK-on. Akárhányszor szükségem van felprogramozásra/debugra, csak felcsatlakoztatom az USB-UART lapot, megcsinálom, amit kell, majd használat végén kihúzom a csatlakozóból, hótt fölösleges, hogy a ház 16 szerelődobozában egy-egy USB interfész lapuljon.
És az se mindegy, ugye, hogy 1 vagy 16 USB-UART pusztítja a pénztárcámat.Így sem OK?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Nyomtató topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Apple asztali gépek
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
És az se mindegy, ugye, hogy 1 vagy 16 USB-UART pusztítja a pénztárcámat.
ekkold