Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hix2500
csendes tag
válasz
Peter65
üzenetére
Szia!
Nem más gyártmány, direkt Sapphire kártyákról kerestem képet. Ha viszont úgy van ahogy mondod, akkor ezt jól megszívtam. Pont az volt a terv, hogy automatikus fordulatszám-szabályzással működjön. Van bármilyen lehetőségem ilyen esetben? Most max fordulaton megy, de így azért már lehet hallani. Meg felesleges is, mert 30-35 fokos a kártya.
A második képet meg tudod nézni, ha a linket bemásolod a böngésződbe.
Mivel eddig csak Te válaszoltál, ezért nem jutottam semmire, legfeljebb arra, hogy jobban kellett volna tájékozódnom
Szóval szvsz a gyári hűtés hangos. És még valami centrírozásos baja is lehetett, mert periodikusan rezgette meg az egész gépházat, szóval baromi idegesítő volt. Ráadásul még kéken is világított, az ilyenektől meg hülyét kapok

Még egy kérdés: Semmilyen lehetőségem nincs arra, hogy akár egy másik ventilátorral de a kártyán lévő csatlakozást használjam? Hogy hívják az ilyen ventiket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- EVGA Supernova 850 GT
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest