Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter65
csendes tag
válasz
Hix2500 #1784 üzenetére
Szia !
Épp egy ilyen, SAPPHIRE HD4870 Vapor-x kártya beszerzésén agyalok.
Használtan, kicsit félek, hogy hangos lesz a hűtése. A mostani HD4830-as hűtésével elégedett vagyok , de ez is lehetne hallkabb.
Bennem is felmerült egy AC Accelero S1 rev2 felszerelése, ezért érdekel a téma.A fiam SAPPHIRE HD4850-es kártyájára gond nélkül felraktam, több mint 1 éve.
Egy 12cm, AC ventivel, a PWM-et az alaplap CPU cooler csatijáról kapja, nem a kártyán kévő 3 tűsről . "Fullban" is tökéletesen elég, terhelés alatt együtt pörög fel a CPU coolerrel, de alap fordulaton ( akár fixen ) is elég, még húzva is.A RAM/VR hűtéshez ne tudok hozzászólni, még nincs a kezemben a kártya.
4870-el se volt még dolgom hűtésileg.
De a ventis hűtéssel az a gondod hogy a Scythe venti PWM szabályzású ( 4 tűs, pulzus kitöltés/szélesség elvén működik ), a kártyán lévő 3 tűs, meg feszültség szint szabályzáson. ( valószínűleg )
A kettő nem egészen kompatibilis ! Egész pontosan: NEM.
Az 1. képen amúgy 4 eres kábel látszik! ( Látom, hogy netről való, más gyártmány ? )
A 2. képet nem tudtam megnézni. ( No deeplinking please )
3. Az az átalakító sem megoldás, egyszerű 3 tűs Y elosztó .Érdekel mire jutottál, írd meg légyszives, had okosodjam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest