Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor23
senior tag
válasz
vargalex #4026 üzenetére
Szia!
Sajnos rosszabb a helyzet, mint amire számítottam (azt hittem újratelepítem az Arclinuxot és kész). Újraindításnál a led néhány mp. múlva narancs aztán zöld színű, (a HDD hangja is olyan mintha egészségesen indulna) ez azt mutatja h bebootol a linux (?). A hálózaton megkapja a szokásos IP címét "alarm" névvel, de még pingelni sem tudom, ssh-n természetesen nem elérhető. Semmilyen hálózati funkciója sem elérhető. Megnéztem a HDD-n az ssh configot, de nem látok semmi olyant, ami tiltaná a bejelentkezést vagy a modult. Sajnos úgy tűnik, hogy csak egy tartalék Archlinux rendszerrel lehetne bebootoltatni a Goflexnet-et, mivel az U-boot át van írva. Vagy esetleg soros kábelen, de ahhoz meg kellene program és tartalom is. Én sajnos nem csináltam ilyen tartalék rendszert, nem is gondoltam igazán át a működést, mikor lecseréltem az eredeti rendszert. Látom van egy kollega, akinek van egy jó leírása a témáról, de azt nem tudom, hogy ha egyáltalán megkapnám az ő Arch pendrive-jának tartalmát, azzal be tudnám-e indítani az enyémet.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Borderlands 4
- Milyen program, ami...?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OTP Bank topic
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U -8GB Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest