Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: R.I.P.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Hamarosan ismételt erővel vetem bele magam majd az Arch telepítésébe, mert sikeresen elszállt alóla a merevlemez... :S Persze a biztonsági lemezkép mentések is ezen voltak. Fura volt, mert a grub olvashatatlan hd2-t jelentett, belépett a rescue módban, de egy-egy restart után még ment. Aztán indítottam az Arch-ot, és nem egy helyen perosan jelölt be sorokat a logban... Feltételeztem, hogy lehet adatkábel vagy tápkábel lazult ki, szétszedtem a gépet és megigazgattam. Aztán bekapcsoltam a gépet és hallottam a legrosszabbat, amit lehet hallani amikor egy halálán van. Kattogás. Ez a 2. lemez, ami meghal a 15 év alatt mióta van gépem.
Eddig egy 1 Gb-os WD halt meg, most ez az 500-as Seagate... Poén, még csak most vettem észre, hogy ez a HDD már eleve javított volt. "Certified repaired HDD" ez van rajta a cimkén, bár tény, hogy ettől még vadiúj HDD-k is elhasalnak, ha úgy alakul...Ajh, mire beállítottam az Archot úgy, hogy jó legyen... most kezdhetem elölről. Addig kellett volna mentést készíteni, amíg ment a lemezképekről, de már késő. Nem indul be a lemez. Kifagy az EFI tőle...
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fotók, videók mobillal
- Parfüm topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hálózati / IP kamera
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB