Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Csak mellékesen, ha már xHCI: ez volt fő hibaforrás nálam, ami miatt anno nem ment az Arch (és a Manjaro sem), amiről régebben is írtam itt, és nem olyan régen a Debian topikban is. Érdekes módon az Ubuntu 14.04 ment rendesen, ezért is gondoltam akkor is és most is, talán a systemd-nek lehet gondja vele. Fene se tudja. A lényeg, hogy az xHCI supportot kikapcsolva már nincs probléma (*kopp-kopp*). Hozzátartozik az is, hogy legacy módban használom.
WM-ekről: majd egyszer talán kipróbálom azokat is, de az swm azért már elég fapad lehet.
Igazából már az awm, i3, meg a többi népszerűbb wm is elég lightweight szerintem, nem ezekkel van a gond, hanem a többi szükséges cuccal és azok függőségeivel. Pl. a múltkor említett Libreoffice vagy Wine, amikor kénytelen az ember egy csomó vackot felrakni pluszban. Vagy lehetne mindent forrásból módosítani és fordítani, de arra kinek van ideje és ereje... 
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Építő/felújító topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazából már az awm, i3, meg a többi népszerűbb wm is elég lightweight szerintem, nem ezekkel van a gond, hanem a többi szükséges cuccal és azok függőségeivel. Pl. a múltkor említett Libreoffice vagy Wine, amikor kénytelen az ember egy csomó vackot felrakni pluszban. Vagy lehetne mindent forrásból módosítani és fordítani, de arra kinek van ideje és ereje... 
BoB