Hirdetés
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
válasz
ubyegon2 #2932 üzenetére
Ebből most nem sokat értek. A Cinnamonra tetted a Palsmát? Mert az nem fog menni. EvoLutionnal felraksz egy full KDE asztali környezetet és utána ki tudod cserélni a Palsmát az ötösre. A KDE nyelv úgy működik, hogy fel kell tenni a kde10ln-hu csomagot és utána a system settingsben ki lehet választani a local-nál . Mondjuk én angolul használom de telepítés nélkül is ott van egy csomó nyelv, köztük a magyar is. Az SDDM a KDM helyett kell, mert nem támogatja a Plasma 5. Azzal a paranccsal letöltöd és telepíted. Kicserélni a systemctl disable /enable paranccsal lehet.
A Firefox - al mi a gond? Fent van hozzá a nyelvi csomag? Nálam teljesen jó.Szerk : Szerintem ezt a Cinnamont meg az ilyen Minthez köthető kétes értékű dolgokat az Arch-nál célszerű elfelejteni, minek rontanád el a jó alaprendszert? BMW - be Trabant motor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő