Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz whbear #2934 üzenetére

Mikor az Evoval telepítettem Cinnamont választottam DE- nek, 1 éve ezt használom, így logikus volt :)

. Érdekes, de addig kutyultam, hogy most tökéletesen fut a plasma5, csak az említett problémák vannak. Mintről írok most, nekem is meglepetés, hogy sikerült nulla hozzáértéssel! :D
    Az is meglepő, hogy a Nemo fut a KDE alatt. :F
    Jó kis rugalmas rendszer ez, nem teszi tönkre még a Mint szutyka sem, kár emiatt aggódnod. :D

Nem lenne gond az angol használattal sem, csak a bill nem magyar kiosztású és ettől idegbajt kapok, a Firefox átállításával nincs gond, legfeljebb a legfrissebbnél nem lehet a betűket állítani. Nem tudod Arch- nál hogyan kell használni a FF ESR változatot?

Az SDDM a KDM helyett kell, mert nem támogatja a Plasma 5. Azzal a paranccsal letöltöd és telepíted.

Épp ez nem megy, nem engedi leszedni a KDM- et, igaz azzal is be tudtam lépni. :U Így ez nem lenne gond.

Legjobb 5let az hirtelen, hogy újratelepítem, úgyis rendezgetnem kell a meghajtókon elburjánzott partíciókat, kezdek belefulladni a különböző disztrókba.

Köszi a segítséget addig is, majd jövök, ha újratelepítek!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés