Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Nekem a debi világában az ilyen olyan szoftverközpont ami mindig viszakozásra késztet.
Arch repo egy van és nem több, ami meg a hivatalos repoban nincs az az AUR-ben van.
Hozzá nem értők gépére legszívesebben debiant telepítenék (pl anyámékéra) mert kevesebbszer kell frissítgetni, de én mivel nem használom (a fenti okok miatt) ezért nem is értek úgy hozzá... (tudom nem egetverően nagy a különbség, de akkor is guglizni kell bármit akarok beállítani) Az meg már milyen egy éppen áttérő user előtt
Ezért maradtam én az Arch mellett....
Egyébkénet lassan fél éves Arch tapasztalatom az, hogy nem sok miért van aggódnivaló a frissítéseknél. Egy aranyszabály van.
Frissítés előtt megnézni a híreket, és gondosan elolvasni a telepítés során kapott instrukciókat. Talán ez utóbbi miatt mondják hogy nem kezdőknek való. Én inkább azt mondanám, hogy nem sima usernek való. Annak való aki tud is és akar is foglalkozni a számítástechnikával, és nem ijed meg egy CUPS féle frissítéstől. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy aki képes feltelepíteni egy Arch-ot parancssorból annak ez nem okoz gondot
(Telepíthető sima user gépére is, de nem szabad rábízni semmit
SUDO-t fel sem telepíteni és root jelszót gondosan elzárni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss előzetesen a a Return to Silent Hill mozifilm
- Call of Duty: Black Ops 7
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- High on Life 2 - Betekintést nyertünk a kampány egy részletébe
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

BoB