- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- hcl: MS Office365 Linuxon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_Dumber_ #2484 üzenetére
Nagyon jól összefoglaltad a lényeget! Home usernek, aki azért szeretné rendszeresen frissíteni a rendszerét, annak a Debian/Ubuntu vonal.
Azt az említett szoftverközpontot abszolút feleslegesen csinálták, nem is nagyon használja senki. Synapticot Octopival összehasonlítani meg elég elvakultságra valló dolog, de végül is ez Arch topic. Volt már Chakra és Manjaro is, amit én marha, csak úgy frissítettem, mert nem tudtam, hogy előtte komolyabb tanulmányozásokba kell fogni.
Elég csak megnézni, mi áll a Chakra mostani frissítéséről a hírekben!
A gáz viszont az, hogy a Chakrát és a Manjarót pont azért fejlesztették, hogy felhasználóbarát Arch alapú disztró legyen olyanoknak, akik nem képesek az Arch telepítésére! Rolling/halfrolling frissítéssel ez így nem jött össze sajna!
A lesajnált MINT frissítésénél nem kell magam mellé tenni az iso- t tartalmazó pendrive- ot!Ez is valami azért!
Fedora valamiért el se indult a gépemen, pedig kipróbáltam volna még az elején, mikor még mindegy volt, akkkoriban openSUSE- n indultam kezdőként, de kinyírtam disztrófrissítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konteó topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest