Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Fene tudja. Este mérgemben jól megkínoztam: nyitottam 4 FF ablakot, majd azokban nyitottam olyan tabokat, amik tele voltak képekkel, flash-sel. Aztán ezekre rányitottam egyszerre két beépített flash-es oldat és mint a kettőt 720p-re tettem. Aztán az egyiket kidobtam full screenre és bele seekeltem. Simán állta a sarat.
A Radeon Power Profile Managert 'high' profile-ra állítottam. Ha csak simán böngészek vagy szöveget szerkeztek, nem futtatok komoly alkalmazásokat, akkor a 'mid' beállításon olyan, mintha Windows lenne a gépen. Picit van hangja, de nem vészes. Ha 'low'-ra állítom, akkor nincs semmi hangja.A procik 50-50C-on vannak, miközben 6 oldalas dokumentumot szerkesztettem LibreOffice-szal és exportáltam PDF-re. Közben fut az FF egy nyitott tabbal valamint a Krusader és az Evolution valamit Dropbox daemon.
A memória 1GiB, a prcok 15-25% között ingadoznak.Így talán mégis kitart... csak el ne felejtsem manuálisan állítgatni (egyenlőre 'mid'-en üzemelem).
Siriusb: ez eszembe sem jutott. Vajon elég lenne csak az IGP?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB