- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Minden további nélkül használom én is, ha lehet. Na, de ha nem működik, akkor hiába az akarat. Nem én döntöm össze a x.org-ot. Nehogy azt mond, hogy ne nézzek flash tartalmat és akkor nem lesz baj.
A frissítésig nem volt gond a Manjaróval, dícsértem agyba-főbe. Ugyen nem kell rendszeradminisztrátornak lennem, hogy Linuxot használjak. Vagy mégis igaz a pletya, hogy annak kell lenni, hogy tudjam használni? Jó, hogy nem már én vagyok a hibás, hogy a frissítés összeborítja a DE-t és a laptopom elemeivel hiba generálódik. Az is egészen biztos, hogy ez nem disztribúció függő, mert mint azt már sokszor írtam, az Ubuntu 14.04 LTS ugyan ezt csinálja, míg a korábbi 13.10 atom stabilan működött. Az lesz, hogy teszek fel egy olyan disztrót, aminél elkerülhető a frissítés és nem fogom frissíteni. Szarok a biztonságra, meg, hogy ezzel másokat is veszélyeztetek, lényeg, hogy működjön.A segítséget meg mindig megköszöntem, ha nem is azonnal de utólag mindeképpen. Tényleg nagyon jó kis csapat, de az instabilitást ez nem oldja meg. Egy csomó időm elmegy arra, hogy operációs rendszer legyen a laptopomon, miközben ott a Windows (ami gyárilag van a laptophoz) és az valóban és üzembiztosan működik.
Most a Fedorával is megakadtam, mert közben rájöttem, hogy fogalmam nincs itt hogyan kell beállítani a drm-et.
Hosztnév: localhost.localdomain <- remélem nem baj, ha ide nem írok semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- TCL LCD és LED TV-k
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest