Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Nem voltam a héten, de egy dolgot azért kipróbálnék azon a gépen.
(ugyanakkor megértelek, én is el lennék szomorodva)Szóval:
Induljunk ki abból, hogy megtörtént a frissítés és összeszakadt a rendszert. Ha az xorg dobott hátast, akkor nincs X.
Viszont van CTRL+Alt+F1-en (..F6-ig) terminálod. Itt egy downgrade a frissítés előtti állapotra, majd a hibás csomag frissítését letiltod.
Ezután simán lehet frissíteni, és a továbbiakban is lefut az upgrade, de a kivételben megjelölt csomaghoz nem nyúl.
(pontos parancsok most fejből nem mennek, mert én még nem csináltam ilyet, de utánna lehet nézni hogyan kivitelezhető)ha valaki tudja pontosan hogyan lehet ilyet kivitelezni, akkor először ide, de akár az topik összefoglalóba is beleírhatná, mert életmentésnek jól jön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Linux Mint
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB