Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8717) DeFranco válasza twine (#8716) üzenetére


DeFranco
nagyúr

konkrétan kb. ez: [link]

egy éves lesz a gyermek, a futóbringa még messze korai neki. általában ezek vagy 25 vagy 30 cm ülésmagasságúak, magas a gyerek, szerintem ezzel nem lesz gond, ha igen, majd belenő.

egyébként jogos amiket írsz, kb. valós a helyzet, de fogadjuk el, hogy lesz kismotorja, ha akarjuk ha nem. így legalább van beleszólásunk, hogy mégis nagyjából milyen legyen, ezért is szólt a kérdés, hogy milyen van még, ha most letiltanánk, megkapná meglepetésnek fél év múlva. meg amúgy sem tudunk mit mondani, hogy mit kapjon a gyerek, minden nagyszülő ezzel nyesztet most minket.

nem egy ökör ára, meglátjuk, hogy szeretné-e, aztán ha belenő, akkor mi is futóbringában gondolkodunk, tetszik az a koncepció. ez meg csak úgy lesz.

reszerk:

na igen, esni meg kellene tanítani, mert még csak kapaszkodva áll, és rend szerint leül belőle szépen, de néha eldobja magát és eldől mint egy zsák... és ezt képes megcsinálni a kövön is, nem győzzük elkapkodni. ami valahol hiba, mert rossz rutint éget a gyerekbe, de nyilván nem koccoltatom le vele a járólapot.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.