Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
Tök jókat írsz Te is, meg a többiek is, akik reagáltak rá, ennek elélenére ne haragudj, de továbbra is el tudom képzelni, hogy SE valami ilyesmi lesz.
Igen, tényleg nehéz lenne elképzelni, hogy a 16-ot és ezt az SE4-et egymás mellé téve valaki előbbit venné, tényleg Best Buy, de egyrészt volt már olyan, hogy az SE akarva- akaratlanul alávágott másik modellnek fél éven belül (a 12 Mini eladásait biztos, hogy legalább részben kompromittálta anno az SE2 2020 tavaszi bevezetése), másrészt pedig ne felejtsétek el, hogy az i16 konkrétan 1, azaz egy évig releváns a portfólióban (különösen úgy, hogy ha a 17 tényleg ProMotion Display-t is kap, stb), az SE pedig legalább három (alapmodelleket pedig rendszeresen vezetnek ki a piacról egy év után).
Ilyen frissítési ciklus mellett egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy többgenerációs hardveres lemaradással küld a piacra terméket Alma. Az ötletet magában sem, az eddigi mintákat figyelembe véve pedig pláne nem.
És tekintettel arra, hogy - sajnos - ők is, és a piacon mindenki más is érzi, hogy most a következő évek az AI-ról fognak szólni, személy szerint nem tudom elképzelni, hogy anélkül dobnának a piacra telefont - meg abszolút belépő szinten sem.Teljesen egyetértenék Veled és a többiekkel, ha az SE az éves iPhone frissítési ciklus egyike lenne.
De nem az.
De persze ez csak az én véleményem. Simán lehet, hogy Neked/Nektek lesz igazatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Proarcher99 részére ! Apple iPhone 16 Pro + AirPods Pro 2 Újszerű állapotban
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Poco X7 Pro 512/12GB Fekete pár napos 2év garanciával eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest