- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakany2001
senior tag
Én csak azt tudom elmondani, én miért döntöttem 15 Pro mellett.
A mérete és a tudása miatt, nézegettem sok-sok telefont és közel is álltam egy Xiaomi 14-hez, de messze van még a konkurencia attól, hogy ekkora méretben ilyen jó telefont letegyen.
Ez igaz a 16 Pro-ra is, idén is legjobb telefon ebben a méretben, a Vivo próbálkozása viszont pl. ígéretes.A nagyobb méret más kérdés, ott vannak komoly kihívók. Nem feltétlen a Pro Max-ban gondolkoznék ha akkora telefon kéne, bár ha a fotós képességet nézzük akkor megintcsak nincsen sok jobb tőle(S24U, hogy mozgó képeknél mit művel az elfogadhatatlan számomra).
Amúgy én nem gondolnám, hogy egy mobilarénán itt bárki prezstizsből venne almás telefont, meg mivel minden 2. embernél ott figyel messze nem erről szól.(szerintem a 4S idején volt jellemző, de akkor fölényesen jobbak is voltak, mint egy átlag androidos)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest