Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
őstag
válasz
The.Biker
üzenetére
Nomad nem volt még viszont mujjo-t használtam vissza is küldtem, kotyogott benne a telefon, de ami a legnagyobb bajom mindkettőnél, hogy nyitott a kamera gombnál. Nekem esetlen még az asztalról felvenni is mindig ott fogom meg.
Viszont van egy bőrtok nem jut eszembe a neve, megrendelésre készítik, gravírozzák is ha kéred, és lehet kérni a kamera gombnál zártan, ugyanúgy megoldják zafírral mint a gyári toknál. Azt lehet, hogy kipróbálom. -
osonte
őstag
válasz
The.Biker
üzenetére
Szerintem sok függ attól is, hogy kinek mi a kényelmes. Nyilván egy nagyobb tenyérrel/hosszabb újakkal adja magát a Max. Persze ha valaki szeret kisebb újakkal két kezes használatot, akkor az is jó választás. Én eddig inkább 6.7" körül voltam, szóval nekem új a sima Pro mérete, de én megszerettem, mert egy kézzel tudom használni, akksi másfél max két nap, mondjuk rosszul látok, ott jól jönne a 6.9", de mindig van pro-kontra. Amúgy ha egész napos fotózást terveznék, akkor elvérezne a sima Pro, de MagSafe akksival az is megoldható, mert az úgy is ritkán fordul elő. Szeretem, hogy könnyen elfér a zsebemben, bár mérete ellenére nem nevezném könnyű telefonnak (asszony Xiaomi 13 telefonja nagyobb, de sokkal könnyebnek érződik), de hát van benne anyag.
A lényeg, hogy lehet válogatni és mindenki megtalálja ami számára a legmegfelelőbb és most már a kamerában sincs különbség. -
válasz
The.Biker
üzenetére
Nem ismerem a watch-ot, csak az ismerőseim elmondása alapján. Ezért vettem meg a 3. Garmin fenix(8 amoled)-em. a 16 nap üzemidő, a sport módok, az okosóra funkciók ( üzenetek olvasása , rövid válaszok, a hívás fogadása és órán való társalgás ( pl futás közben!) az ekg és stb. a kellően erős ház(zafir üveg, titán ház) és van még benne okosság nekem bőven elég. 10 év alatt 3. garmin fenix ( pár hónapos a 8). Prioritás függő.
-
xhege
veterán
válasz
The.Biker
üzenetére
Nekem mindenképpen jobb.
Simán lehet, hogy neked nem. Leegyszerűsítve sport és egészség funkcióban sokkal többet ad, és nekem ez fontosabb, mint pl az okosotthon vezérlés óráról. Mellette míg az Apple Watch Ultra 2-t 2 naponta töltöttem addig a Garmin Epix Pro-t 2 hetente szoktam. Részletekbe is bele lehet menni, de nem offolnék sokat. Ha érdekel szívesen írok róla privátban. -
petfoto
tag
válasz
The.Biker
üzenetére
Igen, pár éve egy használt xs-t használtam, másfél hónapig bírtam, de főként az akku gondok miatt lett kispados. De ipad évek óta van, azt szeretem.
Pár dolgot valóban másképp kell iOS-en gondolni. De biztosan menni fog
. Olvastam itt, hogy türelem kell az átálláshoz. Kicsit még belakom, aztán sim bele. -
válasz
The.Biker
üzenetére
igen, a méret meg a kistányér. akárcsak a flagship samu ultra és a többi. 1xűen nem értem miért nem lehet "normál" méretű deszkákat gyártani, csak nagyon drágán. kizárt dolog, hogy az Európai emberek keze átlagosan szeneslapát tartó kéz a nap 16 órájában( semi bajom a kétkezi munkával és a kétkezi munkással sem ).
-
osonte
őstag
válasz
The.Biker
üzenetére
Én negyedszer próbálkozok, két héttől két hónapos próbákig. Most viszont biztos marad az iOS végleg, nem hibátlan, de messze nem olyan idegesítő hibák vannak, mint Androidon (látom a feleségem vergődését Xiaomi 13-al, ami hardveresen nagyon jó telefon, de a szoftver… én meg sok márkán végigmentem). Nálam az óra volt a fontos, orvosi kérés volt és lehet egyszer életet ment, ha szerencsém van, ezért nincs visszaút, végleges az iOS (az óra meglepő 2-2.5 napot elmegy, pedig a napi 2 töltésre készültem, minden egészségügyi funkcióval, de a kijelző kikapcsolva). Még van egy csomó kép amit a telefonra kell tennem, meg szinte minden nap találok valamit, ami új, szerintem lesz két hónap mire azt mondom, hogy minden a helyén. Amúgy nem egyszerű sok év Android után átállni valami egészen másra, de nem lehetetlen.
-
joey04
titán
válasz
The.Biker
üzenetére
Én nyígok miatta igen. Sajnos 2 oldalról is nyomás van. Egyrészt az EU által kikényszerített nyitás, másrészt az alma saját stratégiája, hogy pakolja bele a funkciókat a rendszerbe, hogy vonzóbb legyen a droidról váltóknak. Csak ezzel mindenki szív, az öreg motorosoknak nem tetszik, akik váltanak, azok meg azt látják, hogy a feature ott van, de butábban és sokszor bugosabban is mint droidon.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
The.Biker
üzenetére
A gördülékenység, a “smooth” érzés nem a jellemzője az androidnak.
Én meg ha lehet ezt kérem hogy engedjük el. Főleg hogy egyre több az Apple táborból aki pont erre panaszkodik. És ez minden komolyabb fórumon a userek visszajelzése alapján mondom. Most is sikerült egy félkész szoftveres telot kiadniuk. Egy szemmel se vannak előrébb a szememben, mint a Samsung.
Nekem pl ami egy vicc volt az a hivásinfó. Amikor még én használtam 100 db -os volt. Sok hívás esetén már nem tudom azt se visszahívni aki reggel kereset és nem volt mentve a száma. Most hogy 2000 db-os lett ez nyilván javult, de röhejes hogy egy ilyen "csúcs"-nak beállított és elég drága telonál meddig kelett erre várni. És még mindig egy vicc, hogy semmit se tudsz állítani a hivásinfón. Kb mintha még a 6310i Nokiám lenne. Miközben elvileg ez egy telefon és nekem ez így olyan, mintha ki lenne herélve.
Vagy pl nekem az I11-el teljesen random eldobálta a hívásokat ha 2 simmel használtam. Az újabb szériák már nem csinálják ezt. Elég idegesítő tud lenni amikor fullon van a térerőd és a hívás után percekkel jön az sms róla és hívogasak mindenkit vissza. Anno az ios topikban felsoroltam a problémáimat és nem igen volt rá egyikre se megoldás. És az is érdekes hogy senki nem beszélt róla, ez van ezt kell szeretni. A szervizben meg tudtak róla hogy közismert hiba. Az újabbnak meg lehet más bug-ja lett volna amitől falra mászok. Nekem pl a jelenlegi droidos telom jobban megfelel az igényeimnek. A lányom meg rá van nőve az Apple-re.
Mindkét rendszernek megvannak a sajátoságai és kinek mi jön be. És nagyon nem szép a másik oldalt sározni. -
s.Oliv3r
őstag
válasz
The.Biker
üzenetére
Kinek ez, kinek az. Én is a te véleményeden vagyok amúgy. Aki ennyire elfogult android témában, arra rá kell hagyni, ennyi. Most egy 1,2 millió forintos izom PC-t gondolkozok leváltani egy m4es Mac minire, mert nekem pl annyira bejött ez a rendszer. Hiába nem tudok vele úgy játszani, de legalább nem bugos mint a Win11. Meguntam már az állandó tweakelést, ami amúgy androidon is volt….Aki meg szeret vele szórakozni, csinálja nyugodtan.
ui.: ha játszani akarunk, majd veszek egy PS5 prot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Általában így szokott lenni, de azt hittem most ellen tudok állni. Én kis naiv 
A lényeg, hogy lehet válogatni és mindenki megtalálja ami számára a legmegfelelőbb és most már a kamerában sincs különbség.
......Ez a 6.3 is karcos ha a jobb kezemben levő telefon bal felső sarkát vagy esetleg a szigetet akarom lehúzni..
Kinek mi. Felőlem lehetne 6,9es…. De 7mm vékony és 150 gramm súlyú. Na Apple, feladtam a leckét.
Simán lehet, hogy neked nem. Leegyszerűsítve sport és egészség funkcióban sokkal többet ad, és nekem ez fontosabb, mint pl az okosotthon vezérlés óráról. Mellette míg az Apple Watch Ultra 2-t 2 naponta töltöttem addig a Garmin Epix Pro-t 2 hetente szoktam. Részletekbe is bele lehet menni, de nem offolnék sokat. Ha érdekel szívesen írok róla privátban.