Hirdetés
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyxee
csendes tag
A cikk elején meg lett említve, hogy kevés ember van, aki Iphoneról Androidra, vagy fordítva váltana. Én sok éve már Iphonet használok, de az elmúlt 2 évben többször próbáltam androidos telefonra váltani, főleg azért, mert unalmassá vált az Iphone és szerettem volna mást is kipróbálni, többek között pl. egy Z Flip 5-öt is, ami végülis innovatív.
Maximum 2 hónapig bírtam minden esetben, pedig felső kategóriás és Pixel telefont is használtam, de mindig a szoftver miatt váltottam vissza, mert azt látom, hogy maga az Android rendszer alapjaiban már felzárkózott sebességben, megbízhatóságban az iOS-hez, de a 3rd party appok nagy részében olyan bugok vannak az Androidra fejlesztett verziókban, ami mindig kikészített és idegesített, hogy egy felső kategóriás telefonban miért kell ezeket elfogadnom.
Ezzel kapcsolatban kíváncsi lennék, hogy más tapasztalt-e ilyet Android vonalon, illetve miért ennyire nehéz Androidra bug mentes appokat fejleszteni és iOS-en miért működik az esetek nagyobb részében minden úgy, ahogy kell. Csak egy példát hozok fel a sok közül: Instagram - alapból már az gond, hogy némított telefonon hanggal megy a feedben a videó, majd ha kiléptem az appból, a hang lejátszása folytatódott tovább, vissza kellett lépni, lenémítani a videót és utána kilépni.
Tehát én megpróbáltam és nyitott voltam a váltásra, de nekem nem fér bele, hogy a szoftver nem úgy működik Android vonalon, ahogy azt elvárnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Horgász topik
- Amazon Alexa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Milyen program, ami...?
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest