- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
TheBikerider #378 üzenetére
A gördülékenység, a “smooth” érzés nem a jellemzője az androidnak.
Én meg ha lehet ezt kérem hogy engedjük el. Főleg hogy egyre több az Apple táborból aki pont erre panaszkodik. És ez minden komolyabb fórumon a userek visszajelzése alapján mondom. Most is sikerült egy félkész szoftveres telot kiadniuk. Egy szemmel se vannak előrébb a szememben, mint a Samsung.
Nekem pl ami egy vicc volt az a hivásinfó. Amikor még én használtam 100 db -os volt. Sok hívás esetén már nem tudom azt se visszahívni aki reggel kereset és nem volt mentve a száma. Most hogy 2000 db-os lett ez nyilván javult, de röhejes hogy egy ilyen "csúcs"-nak beállított és elég drága telonál meddig kelett erre várni. És még mindig egy vicc, hogy semmit se tudsz állítani a hivásinfón. Kb mintha még a 6310i Nokiám lenne. Miközben elvileg ez egy telefon és nekem ez így olyan, mintha ki lenne herélve.
Vagy pl nekem az I11-el teljesen random eldobálta a hívásokat ha 2 simmel használtam. Az újabb szériák már nem csinálják ezt. Elég idegesítő tud lenni amikor fullon van a térerőd és a hívás után percekkel jön az sms róla és hívogasak mindenkit vissza. Anno az ios topikban felsoroltam a problémáimat és nem igen volt rá egyikre se megoldás. És az is érdekes hogy senki nem beszélt róla, ez van ezt kell szeretni. A szervizben meg tudtak róla hogy közismert hiba. Az újabbnak meg lehet más bug-ja lett volna amitől falra mászok. Nekem pl a jelenlegi droidos telom jobban megfelel az igényeimnek. A lányom meg rá van nőve az Apple-re.
Mindkét rendszernek megvannak a sajátoságai és kinek mi jön be. És nagyon nem szép a másik oldalt sározni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hegesztés topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest