Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
jankopista #4174 üzenetére
Ugyan már
, ez nem blődség.
Nekem az iPhone 11-hez kapott Apple töltő az alap (5W, az én szokásaim mellett bőven elegendő), illetve vettem egy szintén Apple 20W adaptert, ha picit gyorsabb töltés jönne jól (ritkán, de van ilyen).
Ha külső gyártó termékét keresed, akkor ANKER, IKEA, Blitzwolf: ezek mind megbízható töltőt kínálnak. A dobozban találsz egy USB C-C vezetéket, ez alkalmas a gyorstöltéshez.
szerk. Most nézem, ez a Pro Max topik, akkor vehetsz akár 30W adaptert is, mert ennél a típusnál 27W a maximális töltési teljesítmény.
-
knox83
senior tag
válasz
jankopista #4174 üzenetére
Nekem gyári 20w apple töltő van illetve egy magsafe jellegű spigen ami 7.5w. Alapvetően a 20 wattosat használom az 1ó50p a 7.5w az 3ó30p. Annak ellenére hogy a 7.5 lassabb és nem kéne melegednie melegebb mint a gyári töltő.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Hobby rádiós topik
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest