Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
jankopista
üzenetére
Ugyan már
, ez nem blődség.Nekem az iPhone 11-hez kapott Apple töltő az alap (5W, az én szokásaim mellett bőven elegendő), illetve vettem egy szintén Apple 20W adaptert, ha picit gyorsabb töltés jönne jól (ritkán, de van ilyen).
Ha külső gyártó termékét keresed, akkor ANKER, IKEA, Blitzwolf: ezek mind megbízható töltőt kínálnak. A dobozban találsz egy USB C-C vezetéket, ez alkalmas a gyorstöltéshez.
szerk. Most nézem, ez a Pro Max topik, akkor vehetsz akár 30W adaptert is, mert ennél a típusnál 27W a maximális töltési teljesítmény.
-
knox83
senior tag
válasz
jankopista
üzenetére
Nekem gyári 20w apple töltő van illetve egy magsafe jellegű spigen ami 7.5w. Alapvetően a 20 wattosat használom az 1ó50p a 7.5w az 3ó30p. Annak ellenére hogy a 7.5 lassabb és nem kéne melegednie melegebb mint a gyári töltő.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, ez nem blődség.