Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz Totheground #17583 üzenetére
Szerintem dramaturgiai hibái voltak. Amolyan japánosan erőltetett. (De bazi jó filmet lehetne belőle forgatni )
Ha eltekintünk az animétől, akkor vannak olyan, példának hozható klasszikus filmek, mint pl. A bárányok hallgatnak, ahol remélem, senki nem szimpatizál a főszereplővel, mégis érthető a motivációja, és jó lesz a film. Valóbana pszicho-thrillerekre jellemző, azt hiszem...
De tény, hogy a Toradora nem az. Mindegy, egyszer én is megnézem, addig nem tudok róla édemben bérmit is mondani.
Most fejeztem be a Nodame Cantabile-t. Jó volt. Nos, az ilyen sorozat az, ami igazi "csak-anime", abszolút megfilmesíthetetlen, még elemeiben is az volna, hiszen minden erénye rajzfilm-specifikus - érthetetlen számomra, hogy a japánok miért próbálták meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest