Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy az a felújított kiadás mennyire vette alapul a meglévő eredeti verziókat, mert ott a PC-s San Andras évek óta a mobilos San Andreas volt visszaportolva.

Nemrég néztem az aktuális frissítés után összehasonlítást, még mindig látványos grafikai hibák vannak a PC-verzióban, a San Andreasban CJ úgy ül a BMX-en, mint púpos majom a köszörűkövön. Pedig sok elemében valóban szebb lett mindhárom játék, de talán jobb lett volna valamelyik GTA IV modot felkarolni... -
dionaea
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
S22 nem támogatott eszköz. Nem semmi:)
-
Narxis
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Vice City-ből nekem megvan a 10th anniversary edition. Akkor ez a definitive megint egy újabb kiadás? Vicces, hogy hányszor lehet kiadni ugyanazt a játékot. Amúgy van Netflixem, majd kipróbálom.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Veiled Bride
üzenetére
És valami normális, ami nem MMO, nem craftolós loot parádé, hanem rendes single játék?
-
Kasya
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Oh... nekem fel se hozza a talalatok kozott.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Egy linket kerhetek? Sehogyan sem találom.
-
Joccc07
addikt
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Sok Samsung telefon nem kompatibilis. Amin mégis engedi telepíteni azon pedig indítás után csak fekete képernyő fogadja a játékost.
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
S22U-ra sem.
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Hiszek neked, én inkább csak az eredeti Battlefield-del játszottam, meg beleszagoltam a 2-be valamennyire. 😁
Túloztam persze, mert felidézve az emlékeket, azért már azok a játékok is összetettebbek voltak persze, meg elismerem azt is, hogy vannak alkalmasabb pályák is ennél a két féle ground war-osnál.
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Nekem olyan, mintha CODM és Warzone kb minden igényt le akarna fedni (persze logikusan teszik).
Például nekem a CODM Ground War játékmódját játszva szinte teljesen Battlefield érzésem van. -
D013
aktív tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Minden rést a Warzone mobile fog betömni, úgy látom. Ott inkább a "gépigénnyel" van baj, szerintem sok ember elesik tőle mert egyszerűen nem fog futni a telóján.
-
dionaea
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Gta SA fut úgyhogy inden ok😉
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Igen. 🙂
Tetszik a kill effekt-je is, véres placcsanássá változtatja az enemy-t. 😁
Sajnos a kill-egy gyűjtése nem effektezi magát a fegyvert, de legalább ilyesmi nem tereli a figyelmemet meccsek alatt véletlenül sem. -
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Csak azért folytatódott az OFF szál, mert én is PH app-ból írok és OFF-ra automatikus OFF módban ír. 😁
Mivel már hosszabb hónapok óta az AGR-t Global top 100 listán tartom és szeretem is, egyszercsak gondoltam egyet, For You-ban kiválasztottam és végigpörgettem a felkínált draw-ot.
Természetesen a szemétje utolsó pörgetésnek adta csak be. 😅
Szóval végülis aktívan és örömmel használom, nemcsak annyi, hogy "megvettem, meguntam és porosodik", mint sokaknál a legák és mítikek. 🙂--------------------------------------
@Peaceliker: Megértelek egyébként teljesen. 🙂
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Na de nekem csak 1 lega fegyverem van és egyelőre nem is akarok többet, de döbbenetes, hogy miket hallok ismerősi körökből és olyan tagokkal is játszok közben, akik rendszeresen ráköltenek annyi pénzt a játékra, hogy csak ámulok.
Pedig ők nem is olyanok, mint én, hogy csak egy kutyám van, szerény háztartás mellett és természetesen nincs jogom és nem is akarok mások pénztárcájában kutakodni, csak amikor olyat is olvasok magyart, hogy 7 számjegyű összege van a CoD:mobile-ban, az olyankor már mégis durva. 😮
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Köszi szépen!
Akkor a teljes Wreckfest élmény +10000Ft-ból tudna csak meglenni.
Úgy már nem is olyan csábító számomra.
Szerk: mondjuk az is igaz, hogy az ősz folyamán +40000Ft-nyi CP-t elszórtam egy lega fegyverre CoD:mobile-ban.
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Köszi, ezt nem tudtam!
Akkor a teljes Wreckfest élmény mennyi Ft-ba fáj így végül kompletten?
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Megveszed a Wreckfest-et mobilra, de még külön lehet hozzá venni DLC-ket?

-
MikeWazowski
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Igen, de bőven megeri azt az árat is. Sztem idei év legjobbja.
-
janeszgol
félisten
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Aminek én nagyon örülnék, az a Stray. Az a macskás játék. De jó lenne telefonra ez!
-
sto1911
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ezek mind PC atiratok, a tobbi meg szemet

En is akartam mobilon gamelni, de inkabb maradtam a PC-nel, ott max a DLC-kkel megy a lehuzas, ami meg megvan PC-n, nem akartam megvenni megint egy kisebb, kenyelmetlenebb, lassabb eszkozre.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Figyelmetlen voltam. Akkor hibátlan game.

-
Dilikutya
félisten
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Pedig ami igénytelen szutyokáradat van mobilra, nem is értem.
Én nem találok magamnak soha semmit. Hardverek is az Androidnak meg a Facebook kliensnek fejlődnek, ott a zsebünkben egy 10 éves PC képessége, és akkor tele van a Play szeméttel. Más kérdés, hogy a játékok a látványtól eltekintve is szarok. -
Dilikutya
félisten
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ez konkrétan PC-re is megjelent, de most is 12€, szerintem olcsóbban nem láttam még.
-
-=Starwing=-
tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Helló! Támogatja a kontrollereket? Köszi
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Köszi!
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Average lethality: általánosan mennyire halálos a lövedék, a HP utána a sebzés mértékére utal.
Az AP, APCR és HE különböző típusú lövedékekre utal, nem tudom, hogy mennyi szerepe van a játékba na típusokban, de ott a sebzés. Pl a HE nem üti át a valóságban a páncélt, hanem rajta robban, de mégis képes megölni a tank legénységét, mert óriási hőt termel (de itt kétlem, hogy ilyen részletesen lennének ezek modellezve).
Armor penetration: a páncélzat átütőt képessége a lövedékeknek, gyakorlatilag azt jelzi, hogy milyen vastag páncélt képesek átütni
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ajnalatos a kontroller, de boven be lehet vagni anelkul is. Foleg h minden dlc kijott mar hozza, kiveve az utolso ingyenes. De az is jonni fog. Ha ra kapsz garantaltan 50+ ora.
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Hagyj jöjjön mind, aztán mindenki azt veszi meg belőle, amelyiket akarja.
-
janeszgol
félisten
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Helyes!

Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest