Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Rigormortiis #36199 üzenetére
A Grimvalor milyen árban van most? Úgy tudom, hogy az első pálya ingyenes, aztán alkalmazáson belül kell megvásárolni a teljes játékot.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36197 üzenetére
A Pascal's Wager valóban egy párját ritkítóan profi mobilos cím.
Viszont a 2d-s változatra én inkább a Grimvalort ajánlanám. Már-már konzolos szint az is.
-
Joccc07
addikt
Megjelent telefonra a PC-n is népszerű sárdagasztás. A Mudrunner link. Nem f2p hanem egy prémium címről van szó. 2690.- a play store-os ára. Érdemes kipróbálni.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Gigi01 #36189 üzenetére
Én is a Pascal's Wagnert ajánlom, ha PCn szereted a Dark Souls szériát vagy ahhoz hasonló nehézségű játékokat.
Most akciós egy szintén Dark Souls szériára hajazó, de 2d-s, metroidvania stílussal vegyített indie játék is:
Runic Curse: [link]Ennyiért érdemes megvenni, nem egy Pascal's Wagner színvonal, de tized annyiért egész jó, főleg hogy 2d-ben még nagyobb ritkaságnak számít ez a műfaj.
-
Amur
addikt
válasz
Gigi01 #36189 üzenetére
Valami stílust azért mondj!
Mert elég sok jó mobilos játék van, de én pl. az idle-tycoon vonalat tolom, mert azt akármikor letehetem , nem gáz ha közben hívnak stb.. Ezt mondjuk egy Clash Royale-nál már necces, pláne clan war meccs közben ahol tízen néznek, és drukkolnak neked. -
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Valami best ajánlást kérnék,még sosem játszottam mobilon.
Pc helyett kipróbálnám ezt a vonalat.
Mivel wifi sincs,egyelőre,ne multis legyen.
Fps szerintem még nem menne,több év egér után. -
Bozek
nagyúr
válasz
Scarabeus #36183 üzenetére
Volt Prince of Persia Classic is Android-ra, de aztán elengedték. Előbb nem jött már rá frissítés, aztán meg belépést akart valahová, de az oldal nem jelent meg, úgyhogy vége lett az egésznek.
-
Scarabeus
aktív tag
Helló mindenki! Tudnátok ajánlani valami kis patent akció / 2D scrolling platform / kaland játékot, amiben nincsenek szintek, nincsenek mikrotranzakciók és hetente 1x jó unaloműző lehet egy-egy félórára? Prince Of Persia szerűre gondolnék vagy bármi hasonlóra, ami az én célomnak megfelelő lehet.
-
jonnyjoker01
veterán
Kipróbáltam pár játékot az újonnan vett Xbox one kontrollerrel és azt kell, hogy mondjam, annak ellenére, hogy kényelmes nekem az érintőkijelző mint beviteli mód, sokkal kellemesebb úgy játszani, hogy az ujjaim és a virtuális gombok nem takarják el a kijelző nagy részét. Meg amúgy életemben először használok kontrollert, arra számítottam, hogy iszonyat nehéz lesz megszokni, de FPS-eken kívül kényelmesen el vagyok vele
Androidos Geforce now-ot is tesztelgettem vele, tökéletesen működik, leszámítva a hosszan menü gombnyomást (például Apex Legendsben úgy lehet a menübe lépni játék közben), az valamilyen Geforce now kontroller menüt hoz fel és a játék nem érzékeli valamiért, így a virtuális billentyűzetet kellett használnom a beállításaim módosításához.
-
nyisziati
veterán
-
Sinu
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #36178 üzenetére
A kb minden játékkal kompatibilis az úgy ertelmezendo, hogy amikkel te kiprobaltad? Nem kotekedes, csak amikkel en pribaltam, azokkal nem ment :(
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
jonnyjoker01 #36177 üzenetére
Nem nyúlsz mellé. Én kipróbáltam több féle kontrollert is, de az X-box a legjobb. Mindenféle külső app nélkül felismerte a telefon és kb minden játékkal kompatibilis.. Call of Duty, Gta San Andreas, Modern Combat, Asphalt 9 stb..
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Tervezek egy xbox bluetooth kontrollert beszerezni windows tableten és androidon való játszáshoz GeForce Now-on keresztül. Emellett szeretném megkérdezni, hogy az android játékok többségével hogyan működik? Nem nyúlok mellé az xbox kontrollerrel?
-
Saccco
nagyúr
Érdekes kalandjáték. Point'n'click stílus telefonra adaptálva. Magyar nyelv is van a játékban. Kissé szabadszájú, kissé bizarr, tele fejtörőkkel, zsákutcák nincsenek, gondolkodni kell. Néhol arcade betétek is vannak.
IAP támogatásra van, extra tartalommal. -
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36171 üzenetére
Dede, tetszik nagyon, csak időm nincs most túl sok rá.
-
Zeki
nagyúr
Roblox játékból hol lehet okosodni?
A gyerekeim nyomják, de csak videón látta a fiam, hogy lehet rendőr is, meg rendőrautója is. Na de hogy? -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Rigormortiis #36170 üzenetére
Mégsem tetszik annyira? Vagy te is hétvégén mélyedsz el jobban benne?
Normal fokozaton elég nehéz az 1. Boss érintőképernyőn.Lehet casual módba kell majd raknom.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
MikeWazowski #36164 üzenetére
Én még az első bossig sem jutottam el, kétszer negyed órát játszottam eddig vele talán.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36168 üzenetére
Na, ez nekem nagyon nem jön be. Nem tudok érvényesülni a karakteremmel.... Egyébként lehet váltani, van fent jobb oldalon egy ikon, ha rákattintasz akkor vált karit. Nyilván harc közben inaktív a gomb.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
MikeWazowski #36167 üzenetére
Állítólag 4 karakter lesz összesen és valahogy manuálisan is lehet majd váltani közöttük, szerintem jó ötlet, főleg hogy itt karakterenként változik ki milyen fegyvert használ, a kasztjuk is adott, míg a Dark Souls-ban egyetlen karaktert szabhattál testre neked tetsző módon.
Viszont egy DS-t nehezebb is jól balanszolni emiatt a túlzottan szabad irányú karakterfejlesztgetés miatt. Ilyen szempontból ez a játék jobban hasonlít a Sekiro szintén fix karakteres megoldásához, igaz ott egyetlen karaktered van, ami azt hiszem 3 külön ágon fejleszthető. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36165 üzenetére
Második boss csak annyiba rosszabb mint az első, hogy nagyon sok a hp-ja. Bár lehet nekem kevés az attack-om, vagy neki nagy a def-je.
Mindegy, sokat kell ütni. Gombok méretét nem jöttem rá, hogy lehetne állítani, vagy rendezni.
Ám ami nekem nagyon nem jön be: Második pályától
két karakter között lehet váltogatni. Ha az egyik meghal, akkor a másikkal folytathatod. Na, nekem ez nagyon nem jön be. Szeretem, ha csak a saját karakterem van. Ám minden más ok. -
janeszgol
félisten
válasz
Trk.Adam87 #36165 üzenetére
En majd megprobalom gamepaddel jatszani. Mondjuk az se most lesz, majd osszel, de azert megvettem bevezeto aron.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
MikeWazowski #36164 üzenetére
Én még az 1. boss előtt, még nem játszottam sokat, de hétvégén jó pár órát letolok vele egyhuzamban is az tuti.
A 2. Boss mennyire kemény?
Az elején az érintőképernyős irányítás miatt volt, hogy mezei ellenfelek is szétkaptak másodpercek alatt, mert néha mellé nyomtam 1 mm-el és úgy már nem érzékelte az érintő gombot.
A gombok méretét lehet valahogy állítani? Menüben nem láttam ilyen opciót. -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Rigormortiis #36161 üzenetére
Küldj screenshotot, lehet nem ugyanarra a lényre gondolunk.
Egyetértek, simán hozza mondjuk egy PS VITA játék minőségét. Ha sok hasonló színvonalú játékot adnának ki, akkor a kézi konzolokat is kiválthatnák a telefonok.
A játék zenéi is zseniálisan jók lettek szerintem ezekkel a gótikus szimfónikus atmoszférákkal. Nem sokkal marad el a From Software játékaiban hallgató zenéktől, pedig ez hozzájuk képest csak egy aprócska kínai stúdió. -
törölt tag
válasz
Trk.Adam87 #36160 üzenetére
Szerintem a warez ellen lehet hogy kér netet a játék.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36159 üzenetére
Ez oké, viszont mit ad cserébe? Én nem kaptam semmit, csak hempereg a földön.
Miért baj az, ha 2020-ban igényli egy játék, hogy online licencet ellenőrizze minden indításkor? Amennyire tudom, csak elenyésző adatforgalmat generál, úgyhogy nem értem a dolgot, mi a gond ezzel.
Amúgy piszok jó, már-már konzol minőségű játék.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Rigormortiis #36158 üzenetére
Ők ilyen árusok/kereskedők a játék világában, másra nem hiszem, hogy jók.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36155 üzenetére
Mire jók ezek a békaszerű lények, akiknek lehet ezt-azt adni?
-
válasz
Trk.Adam87 #36147 üzenetére
Rögtön refundoltam is, mert nem lehet offline indítani. Minden indítás előtt online ellenőrzi a licence-t. Ne ilyen legyen egy offline játék.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36155 üzenetére
Akkor én is adok neki egy esélyt :)
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Rigormortiis #36154 üzenetére
Az egész játék egységesebb, kidolgozottabb a helyszínek felépítése is, történet orientáltabb(átvezető videókkal, leszinkronizált párbeszédekkel). Összetettségben, látványban/pálya dizájnban is sokkal közelebb áll a Dark Souls-hoz vagy Bloodborne-hoz, mint az eddigi mobilos Souls Like címekhez.
Még csak az elején tartok, majd hétvégén jobban belemélyedek, de eddigiek alapján az egyik legszínvonalasabb single player mobil játék.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Miben jobb ez, mint az Animus? Hosszabbak, kidolgozottabbak a pályák?
-
Joccc07
addikt
válasz
Trk.Adam87 #36152 üzenetére
Semmi
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
MikeWazowski #36151 üzenetére
Nekem is nagyon bejön, mobil játékhoz képest a harcrendszer is kiemelkedően jó.Kéne venni valami telefonos gamepad-ot, úgy még jobb lenne.
Te azzal tolod vagy te is érintőképernyőn egyelőre?
Én megvettem a DLC-t is egyből. Láttam, hogy a DLC menüben kiírja, hogy megkaptam a bónusz öltözéket is a fő karakterhez, de még nem jöttem rá hogyan kell aktiválni játék alatt.
Állítólag Cooperative PVE Multiplayer és PVP mód is érkezik majd hozzá a jövőben.(gondolom coopban növelik majd a nehézséget is)
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36149 üzenetére
Valami irgalmatlan szuper játék ez. Remélem jó hosszú. Egy az egyben Dark souls, ami nem baj, mert imádom azt a szeriát. Látom, már van talán DLC is, valami 350+ Ft.
Viszont olvastam, hogy aki júl 7. előtt megveszi kap valami plusz ruhát. Azt hol vagy mikor kapjuk meg? -
MikeWazowski
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36149 üzenetére
Köszönöm, viszont! Első belépésnél már egyből 500+ megát kell tölteni
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
MikeWazowski #36148 üzenetére
Jó szórakozást hozzá!
Nagyon jól van optimalizálva, egy Snapdragon 636-on is szépen fut Full Grafikán, igaz nem 60 fps-el, de akadás mentesen. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Bakker. Én meg nézem a hivatalos oldalt és ott még szürke az android gomb. Már töltöm is!
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
MikeWazowski #36146 üzenetére
Már megjelent, fél órája vettem meg
[link] -
MikeWazowski
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36145 üzenetére
Még nem jelent meg... folyamatosan nézem
-
Trk.Adam87
aktív tag
A Januári iOS kiadás után végre megjelent Android-ra is a Pascal's Wagner, ami az eddigi legkidolgozottabb mobilos Dark Souls klón, konzol színvonalat megközelítő játékélménnyel.
[Pascal's Wager Android Launch Trailer] -
Narxis
nagyúr
válasz
robcsekwow #36142 üzenetére
Régen játszható volt, de nem játszottam már vele egy ideje.
-
törölt tag
válasz
robcsekwow #36142 üzenetére
Mostanában nem próbáltam, de Glap Play P/1 emlékeim szerint kompromisszumosan viszi. De, hogy mi nem megy azt ne kérdezd.
-
robcsekwow
tag
Hali. A Real Racing 3 játszható kontrollerrel?
-
Maxtreme
addikt
válasz
Peaceliker #36137 üzenetére
Anno néztem, sajna számomra nagyon nem jött át
-
Peaceliker
addikt
Archer's Adventure : Archer of Legend
Ha már archero klón. Bár ez nem is teljesen copy paste, inkáb archero ichletésűnek mondanám, nekem bejött hogy eléggé más. Más a craft a loot, falon átlövés skill meg van ranged, de azt is lehet feljebb tolni, varázslatok, buffok, szóval hasonló de mégis erősebben más mint a többi rokon, érdemes egy próbát tenni -
Maxtreme
addikt
válasz
MikeWazowski #36133 üzenetére
én sem rajongok értük igazán, viszont nem igazán érezni rajt a stílus sajátosságait, max ha a menüben nézegetek a karaktered
Jóval több bent a lehetőség mint (szerintem) bármelyik archero klónban. Sokat még én sem próbálgattam, de eddig kifejezetten tetszik.
Persze ahogy érzed.
jonnyjoker01: szívesen. -
Kasya
nagyúr
válasz
MikeWazowski #36129 üzenetére
Ez a chapter 5 elég durva lett. Ehhez már farmolnom kell az előző chaptert. Lvl 13 vagyok.
-
Maxtreme
addikt
Ha már Archero klón, az eddigi legjobb amit próbáltam (lehet a golyók elől dodgeolni, átlőni a falak felett stb)
Weapon Masters -
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01 #36128 üzenetére
Na, meg szerencse is kell, hogy boss után, hol áll meg a kerék, meg mik közül lehet választani.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01 #36128 üzenetére
Az igen!
Én eddig 3 óra 7 percnél vagyok és a harmadik pályán vagyok, annak is a 40. pályája körül. Végülis akkor olyan rosszul nem állok. Lehet 5 órával én is végigviszem. Egyébként én is ezzel a technikával csinálom, kb. mint a COD-ba, nincs sose megállás, camp, mert abból csak halál leszEgyébként épp most jött frissítés hozzá, chapter 5 is megjelent!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski #36124 üzenetére
Akkor én inkább meg sem szólalok a magam két órájával
Viccet félretéve egyik tanácsom a "stutter-stepping". Ez annyit tesz ebben a játékban, hogy ahelyett hogy egy helyben állnál lövéshez majd pozíciót változtatsz amikor ki kell térni valami elől, aztán megint megállsz inkább azt csináld, hogy egy pillanatra megállsz -> azonnal arrébbmozdulsz egy picit, majd egy pillanatra megállsz és ezt ismételd. Ezzel a technikával folyamatosan kitérhetsz az akadályok elől, miközben sebzed a zombikat/szörnyeket, mivel a játék nem szakítja meg a lövést ha elmozdulsz, így mozgás közben is tudsz lőni ezzel a technikával.
A másik tanácsom hogy próbálj nyitott "elmével" játszani, ahelyett hogy mondjuk hentelnél, próbáld memorizálni a szörnyek támadási formáit.
-
Kasya
nagyúr
válasz
MikeWazowski #36121 üzenetére
Nem hiszem, mert mar most van benne IAP.
En cca. 5 ora alatt porgettem ki a mostani "kontentet". A bossoknal az volt a trukk, hogy mindig csak egy kicsit mentem arrebb. A patkanyok "veletlenszeruen" porognek, tehat ott is csak szukseg eseten kell arrebb menni (javaslom a palya aljanak kozepet).
-
MikeWazowski
veterán
Nem könnyű játék. Második pályán vagyok és eddig csak egyszer jutottam el az utolsó bossig. A két patkányt nem tudom, hogy nyomom majd le. De azért elég érdekes, hogy mindig az első pályáról kell kezdeni... ám látom még csak béta... lehet mikor megjelenik az 1.0 törlődik minden progress?
-
_stick_
őstag
Van egy idle játék ajánlásom -> car industy tycoon
Igen kellemes grafika, szokásos idle-tycoon játékmenet. Még csak a második autónál járok, remélem tovább haladva kicsit bővülni fognak a lehetőségek. -
Amur
addikt
válasz
MikeWazowski #36117 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01 #36114 üzenetére
Lusta vagyok vissza olvasni annyit, melyik játék ez?
-
válasz
jonnyjoker01 #36111 üzenetére
Oké, eddig 3 tag jött át, akit el tudtam fogadni, lakatos, Picciotto és Ezredes.
-
Kasya
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #36114 üzenetére
Én meg az elején játszottam az Archeroval, az se kezdett sok kontenttel.
Az jó, ha ilyen pozitívak a visszajelzések. Kíváncsi vagyok hova fejlődnek
-
jonnyjoker01
veterán
Én írtam nekik egy listát a hibákról és kb az összesre azt írták hogy javítva lesz a 18-ai update-ben.
Nagyon jó hogy nem "kötelező" az iap (de az is igaz hogy még csak a kezdő egyszerűbb pályák vannak a játékban). Ha viszont megfogadják a tanácsomat és adblock+energia törlést megcsinálják havidíjért, arra tuti benevezek.
Attól függetlenül hogy Archero-ban több content van, inkább ebben a játékban grindolok ami azért mond valamit
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01 #36111 üzenetére
De jó neked.. nálam 1 óra helyett 1 nap lett a cooldown..írtam is discordon.
Azt kaptam magyarázatnak hogy ez büntetés, ha túl sokat váltok gang-et..
Mondanom sem kell hogy ez az első eset... Így én csak holnap csatlakozom! -
Kasya
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #36097 üzenetére
Koszonom az ajanlast, szuper jatek!
Az elso 4 act-ot már végig is toltam. Sokkal jobban elveztem, mint az Archerot. Szebb a grafika, attekinthetobb és jobb az okoszisztema is.
Ami meglepo, hogy IAP eszembe se jutott. De szerintem reklambol se neztem 20-nal tobbet osszesen, mert annak se ereztem szukseget.18-an jon az uj act, mar varom!
Remelem, nem rontjak el a kesobbiekben sem.Bug van benne egy ketto: Pl. a segéd beragad, nem tud mozogni, de ugyanez a mob-ra is igaz. Szerencsére elhanyagolhato a hiba.
. -
Szia
Csatlaokoznék gang-be viszont a keresőben nem találom a hungarica familiát magasabb szint kell hozzá hogy lássam? Plusz van egy problémám. Nem dob fel nekem reklámot a játék. A boostereket sem tudom aktiválni, sem a helikoptert sem pedig a börtönben nem kapok hogy a hp boostot odadjam a capoknak. Nem tudod véletlenül erre mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Metal Gear Solid Delta: Snake Eater teszt
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fujifilm X
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest